tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Fenerbahçe (http://www.tualimforum.com/fenerbahce/)
-   -   Jovanovic: '' Fenerbahce'ye Gelirim '' (http://www.tualimforum.com/fenerbahce/41950-jovanovic-fenerbahceye-gelirim.html)

Jaguar 26.12.09 08:41

Jovanovic: '' Fenerbahce'ye Gelirim ''
 
Jovanovic: '' Fenerbahce'ye Gelirim ''

Fenerbahçe’nin gündemindeki forvetlerden Milan Jovanovic, çarpıcı açıklamalar yaptı.
Standart Liege forması giyen Sırp yıldız, Sarı-Lacivertli ekipten resmi bir teklif almadığını ancak kendisiyle temasa geçilmesi durumunda Türkiye’de top koşturma fikrine sıcak bakacağını söyledi.

28 yaşındaki golcü, “Türkiye’den kimse bana bir teklif yapmadı. Ancak Fenerbahçe gerçek anlamda benimle ilgileniyorsa, ben de buna sıcak bakabilirim. Çünkü Fenerbahçe, Türkiye’nin en önde gelen kulüplerinden. Çok iyi bir taraftarı olduğunu ve güçlü bir takım olduğunu biliyorum. Eğer bana teklif yaparlarsa görüşebilirim” diye konuştu.

Fiyatı 2 milyon Euro’ya düştü
Standart Liege’de milli kalecimiz Sinan Bolat ile birlikte forma giyen Jovanovic’i sezon başında Stuttgart istemişti. Ancak Belçika temsilcisi 5 milyon Euro bonservis talep edince anlaşma gerçekleşmedi.

Sözleşmesinin sezon sonunda bitecek olması dolayısıyla Standart Liege’in 2 milyon Euro gibi bir bonservis bedeli karşılığında Jovanovic’i satabileceği kaydedildi.



http://www.fbtaraftar.com/modul/oniz...200&w=300&zc=1


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:34 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2