tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > SPOR AKTUALİTE > Fenerbahçe
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Bugünki Mesajlar

Fenerbahçe Fenerbahçe taraftarının köşesi,fenerbahçe spor kulübü hakkında genel bilgiler...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Gaziantepspor 1-3 Fenerbahçe
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
1104

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 17.09.11, 15:23   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
Jaguar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 1.257
Konular: 1228
Puan Grafiği
Rep Puanı:4393
Rep Gücü:61
RD:Jaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
196 Mesajına 334 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Gaziantepspor 1-3 Fenerbahçe

Gaziantepspor 1-3 Fenerbahçe



Fenerbahçemiz, Spor Toto Süper Lig’in ikinci haftasında deplasmanda karşılaştığı Gaziantepspor’u 3-1 yendi. Fenerbahçe’de 300. resmi maçına çıkan Kaptanımız Alex de Souza, 1-0 geriye düştüğümüz maçta 2 gol attı. Alex’in bir de penaltı kaçırdığı mücadelede yeni transferimiz Henri Bienvenu de ilk golünü attı. Fenerbahçemiz ligde deplasmanda üst üste 10 galibiyet alarak, bu alanda 9 maçla Galatasaray’la paylaştığı rekoru kırdı. Bu galibiyetle puanını 6’ya çıkaran Fenerbahçemiz, maç fazlasıyla liderliğe de yükseldi.

5. dakikada Soldan Alex’in çevirdiği topu, Caner Mehmet Topuz’un önüne bıraktı. Mehmet Topuz’un vuruşu, savunmaya çarparak kornere gitti.

7. dakikada Alex’in kullandığı korner atışında ön direkte kafa vuruşunu yapan Bilica topu yandan auta gönderdi.

15. dakikada ceza sahası dışında topla buluşan Orhan vuruşunu yaptı, meşin yuvarlak üstten auta çıktı.

20. dakikada gelişen Gaziantepspor atağında Ivan orta sahadan aldığı topla ilerledi. Bu futbolcunun ara pasında topla buluşan Cenk Tosun çaprazdan vuruşunu yaptı, top yandan auta çıktı.

24. dakikada Serdar’ın ortasında Cenk kafayı vurdu, top Kalecimiz Volkan’da kaldı.

25. dakikada ceza sahası dışında topla buluşan Wagner sol ayağıyla sert bir vuruş yaptı Kalecimiz Volkan, yerden sağına gelen bu topu ğgüzel bir refleksle kornere çeldi.

28. dakikada Gaziantepspor’un kazandığı serbest vuruşta Olcan sert bir vuruş yaptı topu Volkan’ın solundan ağlarla buluşturdu; 1-0.

33. dakikada sakatlanan Mehmet Topuz’un yerine Uğur Boral girdi.

34. dakikada Ziegler’in soldan ceza sahası içine gönderdiği topta Uğur Boral uygun pozisyondaki Alex’e pas verdi. Altı pas içinde vuruşunu yapan Alex, Takımımızın beraberlik golünü kaydetti; 1-1.

44. dakikada Semih’in çizgiden yaptığı ortaya Alex zor pozisyonda kafa vuruşunu yaptı meşin yuvarlak üstten auta çıktı.

45+2. dakikada Yobo’nun hatasında topla buluşan Wagner sol çaprazdan vuruşunu yaptı, kaleci Volkan’dan dönen topu defansımız uzaklaştırdı.

İKİNCİ YARI

54. dakikada soldan Ziegler’in ceza alanına gönderdiği ortaya Semih kafayı vurdu. Kaleci Karcemarskas’ın çeldiği top sonra üst direğe çarparak oyun alanına geri döndü. Topla sol çaprazda buluşan Alex, yerden bir vuruşla, kalabalık arasından topu Gaziantep filelerine göndererek skoru 1-2’ye taşıdı.

70. dakikada Alex’in pasıyla hareketlenen Bienvenu’nun ceza sahası içinde düşürülmesi sonucu hakem Bülent Yıldırım penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı kullanan Alex’ kaleciyi sola yatırdı ama top sağ yan direğe çarparak oyun alanına geri döndü.

72. dakikada duvar paslarıyla Uğur Boral ceza sahası içine sokuldu, vuruşunu yaptı, meşin yuvarlak defansa çarpıp kornere çıktı.

76. dakikada defansın hatasında topla buluşan Caner soldan vuruşunu yaptı, defansa çarpan top kornere çıktı.

81. dakikada soldan bindiren yeni transferimiz Ziegler, çizgiye indiği sırada çok güzel bir orta yaptı. Altı pasın hemen önünde topa kafayla dokunan bir başka yeni transferimiz Bienvenu, topu Gaziantepspor filelerine gönderdi; 1-3.

STAT: Kamil Ocak
HAKEMLER: Bülent Yıldırım, Cem Satman, Muhittin Gürses

GAZİANTEPSPOR: Karcemarskas, Serdar, Dany, Emre, Ivan, Orhan (Alper dk. 73), Gilles Binya, Wagner(Bekir Ozan dk. 50) Popov, Olcan (Sosa dk. 50), Cenk.
YEDEKLER: Mahmut, Elyasa, Şenol, Mehmet Yiğit
TEKNİK DİREKTÖR: Tolunay Kafkas

FENERBAHÇE: Volkan, Ziegler, Bekir, Yobo, Bilica, Alex, Baroni, Semih, (Bienvenu dk. 57), Mehmet Topuz(Uğur dk. 33) (Sezer dk. 81), Selçuk Şahin, Caner.
YEDEKLER: Serkan, Stoch, Gökay, Dia
TEKNİK DİREKTÖR: Aykut Kocaman

GOLLER: Olcan (dk. 28) (Gaziantepspor), Alex (dk. 34 ve 54), Bienvenu (dk. 80) (Fenerbahçe)
SARI KARTLAR: Alex, Semih, Uğur Boral, (Fenerbahçe), Serdar, Dany, (Gaziantepspor)



Bin Taraftar ‘Şampiyon’ Tezahüratlarıyla Karşıladı

Spor Toto Süper Lig’in 2. haftasında, deplasmanda, 1-0 geriye düştüğü Gaziantepspor karşısında 3-1 galip gelerek maç fazlasıyla liderliğe oturan Fenerbahçemiz, Gaziantep dönüşü Sabiha Gökçen havalimanında, taraftarlarının ’Şampiyon’ tezahüratlarıyla karşılandı.

Maçın ardından Gaziantep Havaalanı’ndan kalkan kafilemizi taşıyan özel uçak, saat 01.30 sularında İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na indi. Havalimanı’nda bayrak ve formalarıyla bekleyen 1000 kadar taraftarımız, teknik heyet ve futbolcuları büyük bir coşkuyla karşıladı. Meşaleler yakan ve ’Şampiyon Fenerbahçe ’ tezahüratları atan taraftarlarımız, Takımımıza sevgi gösterilerinde bulundu. Taraftarlarımızın gece yarısı havalimanına akın etmesi ve verdiklerini müthiş destek, kafilemizdeki herkesi oldukça duygulandırdı. Taraftarlarımız, takım otobüsümüz havalimanından tesislere hareket edene kadar tezahürat ve desteklerini sürdürdü.



Kocaman: “Fenerbahçe kalitesi ve irade galibiyeti getirdi”

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman, ligin en zorlu deplasmanlarından biri olan Gaziantep’te, Fenerbahçe kalitesi ve yüksek bir iradeyle galip geldiklerini söyledi.

Maç sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalar yapan ve ilk olarak maçı değerlendiren Aykut Kocaman, "Her maç birbirinden zorlu. Kayseri’yle birlikte Gaziantep ligin belli başlı en zorlu deplasmanlardan biri. Maç boyunca da bize bunu hissettirdiler. Geçtiğimiz hafta kaybetseler de, yüksek hızlı, ne yaptığını bilen, son derece iyi bir takım. Bireysel olarak iyi bir takım. Öyle bir takımı burada geçebilmek, üstelik sırtımızdaki sorunlarla, kolay değildi. Bunu yapabilmek yüksek Fenerbahçe kalitesi, bunu yapabilecek yüksek irade gerektiriyordu. Bu düşünce ve anlayış maça damga vurdu demek de doğru olur. İlk yarı G.Antep’in ve bizim golü aramamızla geçti. Daha fazla sanki Antep skoru değiştirecek gibiydi ve nitekim de öyle oldu. Biz ilk yarı başında rakip kaleye gittik ama sonra Antep nispeten daha etkili oynadı ve öne geçti. Golden sonra hemen golü bulmamız açıkçası bizi maça ortak etti ve özgüvenimizi geri getirdi. İkinci yarıda da Antep’in istekli oyununu sürdüreceğini biliyorduk. Yapmamız gerenler de belliydi. Topu daha fazla merkezden kenara taşımamız gerekiyordu. Bunu yapınca kontrolü aldık, sonra da öne geçtik, farkı attıracak pozisyonları da bulduk. Güzel bir galibiyetti. Güzel oyun da gelince bizi daha üste çekecek, özellikle de ilerleyen haftalar için" diye konuştu.

Kocaman, Caner ve Uğur Boral’ı yorumlaması istendiğinde ise "Oyuncularım başarılı olduğu sürece mutlu oluyorum. Caner’in veya herhangi bir oyuncunun iyi performansını görünce mutlu oluyorum. Caner, ikinci yarıda önemli bir katkı sağladı. Müthiş çalışkandı, istekliydi, buna kaliteyi de koydu. Diğer oyuncularımız da aynı üretkenliği ikinci yarıda gösterdi. Uğur değişikliği için bir şey söylemek yanlış olur. Sezer ve Uğur’du kafamdaki oyuncular. Birkaç hafta önceye göre daha çok çalışmıyor, birkaç hafta önce daha yüksek randımanla çalışıyordu. Ancak bir süredir fırsat bekliyor. Bunun bir destek olacağını düşündüm. Girer girmez de katkı sağladı. Çok sevinçliyim onun adına ve takım adına" diye konuştu.

Bu sezon Fenerbahçeli herkes motive

Aykut Kocaman maçın ardından düzenlediği basın toplantısında ise,"Maçtan evvel söylemiştim. Açıkçası Gaziantepspor’u bu dönem karşılaşacağımız en zor rakiplerden biri olarak görüyorduk. Tercih yapma şansımız olsaydı bu dönem Gaziantepspor ile oynamayı tercih etmezdik. Maça biz daha etkili başladık. Arka arkaya pozisyonlar da oldu. İlerleyen dakikalarda Gaziantepspor gole yakın bir takım görüntüsü çizdi. Hemen karşılık vermek bizim adımıza olumlu oldu. Golün gelmesi reaksiyon verebileceğimizi ortaya koydu. İkinci yarıda Gaziantepspor’un agresif oyununda ilk yarıda yapamadığımız, özellikle topun yönünü değiştirmek konusunda biraz daha becerili ve ısrarlı olmalıydık. İkinci yarıda takımımız bunu daha fazla yapmaya başladı. Oyunu kontrolümüze aldık. Böyle bir dönemde böyle bir rakibi ligin ikinci maçında yenebilmek ilerleyen günler için bize son derece mutluluk verdi. Beni bu sezon daha motive gördüğünüzü söylerseniz yanlış bir tanımlama olur. Hangi takımda olursa olsun, fazlasıyla motiveyim. Ama bu sezon sadece benim için değil Fenerbahçeli herkes için böyle. Bunu yerine getirebilmek için her türlü çabayı göstereceğiz" diye konuştu.

Sadece gerçek ortaya çıksın istiyoruz

Aykut Kocaman, Gökhan Gönül’ün mili takımdaki sağlık sorunuyla ilgili bir soruyu ise "Hata aramıyoruz. Sadece gerçeğin ortaya çıkmasını istedik. Bu konuda yapmaları gereken zehir zemberek açıklama değil. Çok nazik bir dille sıkıntımızı dile getirdik. Fenerbahçe’ye bilgi vermeleri gerekiyordu. Çünkü bu oyuncular hepsi milli takımda gururla oynuyorlar. Ancak burada problem her kimse, Fenerbahçeli oyuncular hakkında yazılı veya sözlü neler olduğuna dair açıklama yapabiliyor. Bir takım şeyleri örtbas etmeye çalışmak akıllıca değil. Bizim hataları azaltmaktan başka çabamız yok. Aklı ortaya koyarak çözümler bulmalıyız. Derdimiz birileriyle cebelleşmek değil" diye cevap verdi.

Geçen sezonki takımın üzerine çıkabiliriz

Takımdan giden ve yeni transfer edilen futbolcularla ilgili soruyu da yanıtlayan Kocaman, "Bütün transferler için söyleyeceğim en önemli şey, bunu büyük Avrupa takımları gibi yaptığımız söylenemez. Ancak yapmamız gereken yol budur. Şu anda bazen futbol şansımızın da yaver gittiğini söylemekte bir sakınca yok. Seyrediyoruz, sonra neler yapabileceğimiz konusunda antrenör arkadaşlarımızla konuşuyoruz. Sonra da alınması ya da alınmaması konusunda karar veriyoruz. Bunun tersi de olabilir. Bu söylediklerimin bütün halinde düşünülmesi gerek. Bugünkü maçtan sonraki görüntüler geçen sezonki takımın üstüne çıkabileceğimiz konusunda bir fikir verdi. Ancak bugünkü maç olmasa da bu oyun yapısını biz geçen senenin üzerine koyabilmek adına çaba gösterdik’’ diye konuştu.


Fenerbahçe'den bir rekor daha!

Deplasmanda 10 maç üst üste kazanan ilk takım olarak rekor kırdı
Spor Toto Süper Lig'de 2. hafta maçında Fenerbahçe, Alex'in iki gol attığı maçta Gaziantepspor'u 3-1 mağlup ederek lig tarihinde deplasmanda 10 maç üst üste kazanan ilk takım olarak rekor kırdı




--------------Tualimforum İmzam--------------

jaguar
Jaguar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
13, fenerbahce, gaziantepspor


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Gaziantepspor 2011 2012 Kadrosu - Gaziantepspor 2011 2012 Oyuncu Listesi Kartal Anadolu Futbol Takımları 0 18.08.11 22:35
Gaziantepspor:2 Beşiktaş:2 Jaguar Beşiktaş 0 21.04.11 08:24
Gaziantepspor'da Şok Karar! Jaguar Anadolu Futbol Takımları 0 25.05.10 20:24
Gaziantepspor’la 48. Randevu Jaguar Beşiktaş 0 13.02.10 08:32
Gaziantepspor Tarihçe Kral Anadolu Futbol Takımları 0 16.04.08 06:57


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:57 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2