tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > SPOR AKTUALİTE > Futbol
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Bugünki Mesajlar

Futbol Güncel futbol haberleri,yorumları,Futbol tarihi,Dünya futbolünden bilgiler,Futbol hakkında herşey...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Maradona'nın bir maçı daha arşivde
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
680

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 12.10.09, 09:44   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Epsilon Üye
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 318
Konular: 96
Puan Grafiği
Rep Puanı:1086
Rep Gücü:0
RD:Kral has much to be proud ofKral has much to be proud ofKral has much to be proud ofKral has much to be proud ofKral has much to be proud ofKral has much to be proud ofKral has much to be proud ofKral has much to be proud of
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 10
4 Mesajına 5 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Maradona'nın bir maçı daha arşivde

Maradona'nın bir maçı daha arşivde
12 Ekim 2009 Pazartesi 09:31
Unutulmaz bir çok maçı arşivlenen Maradona'nın bir maçı daha arşivlerdeki yerini aldı!.. Arjnatin, ölüm-kalım maçında Peru'yu devirmeyi başardı.




'Tanrı'nın eli' değişti!.. Yeni mucize Palermo!... Arjnatin, ölüm-kalım maçında Peru'yu devirmeyi başardı. Unutulmaz bir çok maçı arşivlenen Maradona'nın bir maçı daha arşivlerdeki yerini aldı!..
2010 Dünya Kupası Güney Amerika Elemeleri'nde gecenin maçı Arjantin ile Peru arasında oynandı. Arjantin'in başkenti Buenos Aires'teki Monumental Stadı unutulmaz bir maça daha ev sahipliği yaptı.
LigTV'nin haberine göre; İlk yarıda beklendiği gibi topa hakim olan takım Arjantin oldu. Ancak Arjantinliler'in beklediği gol bir türlü gelmedi ve ilk devre golsüz eşitlikle geçildi. İkinci yarıya da iyi başlayan Tangocular, 48. dakikada Gonzalo Higuain'inle aradığı golü buldu.
Golün ardından takımını geriye çeken ve savunmya takviye yapan Maradona'nın korktuğu 90. dakikada başına geldi. Rengifo'nun golüyle skoru 1-1'e getiren Peru tam istediğini almak üzereydi ki bu kez sahneye 'mucize adam' Palermo çıktı. Maçın 90+3. dakikasında Peru filelerini havalandıran Martin Palermo, hem ülkesinin Dünya Kupası şansını, hem de hocasının koltuğunu sağlama aldı. Boca Juniors forması giyen Palermo, geçtiğimiz hafta oynanan Velez maçında 39 metreden attığı kafa golüyle unutulmayacak bir rekora imza atmıştı.
Golün hemen ardından 90+4'te orta noktaya giden Peru'da Ramize, topu santradan direk kaleye gönderdi. Ancak üst top direkten geldi.
Bu arada karşılaşmanın 75. dakikasından itirabaren başlayan yağmur ve sert rüzgar Buenos Aires'te iki takıma da oldukça zor anlar yaşattı.
Öte yandan Arjantin Teknik Direktörü Diego Maradona'nın golden sonraki sevinci de unutulmazlar arasına girdi. Maradona golü kendi atmışçasına yüzüstü çimlere atlayıp göbeği üzerinde kaydı!

URUGUAY DA 90'DA VURDU!
Arjantin 2-1'lik galibiyetle grupta bir anda 4. sıraya çıktı. Çünkü, Tangocuların 1 puan önündeki Ekvador, 90. dakika golüyle Uruguay'a 2-1 yenildi. Lugano'nun da oynadığı maçta 67'de Valencia ile öne geçen Ekvador, 69'da Suarez ve 90'da Forlan'ın gollerine engel olamadı. Bu sonuçla Uruguay da 5. sıraya yükseldi, Ekvador ise 6. sıraya indi.

ŞİLİ BİLETİ KAPTI!
Bu arada Kolombiya'yı deplasmanda 4-2 yenen Şili de ilk 3'ü, yani Brezilya ve Paraguay ile Afrika'ya gitmeyi garantiledi.

NEFES KESECEK 2 MAÇ! 4 takımın direkt Dünya Kupası'na katıldığı, bir takımın da Kuzey ve Orta Amerika Grubu'nun 4. takımıyla play off oynayacağı Güney Amerika elemelerinde son maçlar öncesi Arjantin 25 puanla 4., Uruguay 24 puanla 5., Ekvador ise 23 puanla 6. sırada. Bu 3 takım önce 4.'lük, olmazsa da 5.'lik kovalayacak.

internetspor.com
Kral isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
arsivde, bir, daha, maci, maradonanin, maradonanın


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Rüyada Boks Maçı Görmek - Rüyada Boks Maçı Görmek Açıklaması ve Yorumu - Boks Maçı Tarot A-B-C-D-E-F-G ile Başlayan Rüya Tabirleri 0 17.03.13 03:16
Bir Daha Aşık Olmayacağım Şarkı Sözü Umut Akyürek - Umut Akyürek Bir Daha Aşık Olmaya Serap Türkçe Müzik Hit ( En Sevilen ) Şarkı Sözleri 0 18.11.12 21:18
Daha Sıcak Daha Dumanlı Şarkı Sözü Can Bonomo - Can Bonomo Daha Sıcak Daha Dumanlı Başak Türkçe Müzik Hit ( En Sevilen ) Şarkı Sözleri 0 15.01.12 23:06
Diego Armando Maradona Hayatı ( Biyografisi ) Metrix Futbolcuların Hayatı ( Biyografileri ) 0 23.12.08 15:14
Diego Armando Maradona Hayatı (Biyografisi) Güllü Futbolcuların Hayatı ( Biyografileri ) 0 09.03.08 09:05


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:49 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2