tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Futbol (http://www.tualimforum.com/futbol/)
-   -   Barca Sezonu Açıyor (http://www.tualimforum.com/futbol/42577-barca-sezonu-aciyor.html)

Jaguar 09.01.10 17:06

Barca Sezonu Açıyor
 
FC Barcelona 2010 yılının açılışını bu akşam yapıyor. La Liga’nın 16. haftasında Villarreal’i Camp Nou’da konuk edecek Barça, evindeki 8. galibiyetini almak istiyor.

2009’un son maçını Abu Dhabi’de düzenlenen Dünya Kulüpler Kupası finalinde Estudiantes’e karşı oynayan Barcelona, 6. kupasını kazanarak dünyanın en büyüğü unvanını kazandı. Yaklaşık iki haftalık ardından önemli bir maça çıkacak olan Guardiola’nın takımında bazı oyuncuların eksikliği dikkat çekiyor. Yaya Toure Afrika Uluslar Kupası için Fildişi takımına giderken, sakatlığı devam eden Keita’da kadroda yer alamayacak. Takımdaki en önemli eksik ise şüphesiz Lionel Messi olacak. Arjantinli yıldız özel izinli olduğu için maçta görev almayacak.
http://www.fcbarcelona.com/web/Imatg...PARTIDO_33.JPGBütün bunların yanında Guardiola için en iyi haber Dünya Kulüpler Kupası yarı finalinde oynanan Atlante maçında sakatlanan Iniesta’nın takıma geri dönmesi oldu. Oyuncunun sakatlığının geçtiği ve bu akşam maçta oynayabileceği söyleniyor.
Sezona kötü bir başlangıç yapan Villarreal ekibi son üç maçını kazanırken ciddi bir yükselişe geçmiş bulunuyor. Barça, Villarreal karşısında evindeki 8. galibiyetini kovalayacak. Bugüne kadar oynadığı 7 maçıda kazanan Barcelona, toplam 21 gol atarken kalesinde 5 gol gördü. En farklı galibiyetini ise Zaragoza karşısında 6-1 ile aldı.


http://www.fcbarcelona.com/web/Imatg...ARTIDO_030.JPG


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:54 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2