tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Futbol (http://www.tualimforum.com/futbol/)
-   -   Sneijder Ronaldo'yu bombaladı! (http://www.tualimforum.com/futbol/7301-sneijder-ronaldoyu-bombaladi.html)

Kral 18.07.08 13:33

Sneijder Ronaldo'yu bombaladı!
 
Real Madrid'in Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, transferi gündemde olan Manchester United'ın Portekizli Cristiano Ronaldo hakkında konuştu! Sneijder, Ronaldo'nun, Real Madrid'deki takım arkadaşı ve Chelsea'ye transferi gündemde olan Robinho'dan daha iyi bir oyuncu olmadığını ifade etti!

La Liga Şampiyonu Real Madrid'de forma giyen Hollandalı yıldız futbolcu Wesley Sneijder, takım arkadaşı olması gündemde olan Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'yla aynı takımda oynamak istemediğini açıkladı.

Sneijder, Ronaldo'nun, Real Madrid'deki takım arkadaşı ve Chelsea'ye transferi gündemde olan Robinho'dan daha iyi bir oyuncu olmadığını ifade etti.

Sneijder, Ronaldo'nun alacağı ücretin de Real Madrid'li oyuncuları fazlasıyla rahatsız edeceğini dile getirerek, "Ronaldo takımın geri kalanından fazla maaş alırsa, soyunma odasında kötü bir hava olur. Bu beni ilgilendirmez ancak diğer oyuncuların böyle bir durum istemediğini biliyorum" dedi.

24 yaşındaki Sneijder, Ronaldo'nun Manchester United'ın oynadığı büyük maçlarda takıma fazla katkı sağlamadığını ve başka oyunculara karşı saygısızlık yaptığını da iddia ederek, "Onunla konuşmaya çalışan oyunculara saygısızca davranıyordu. Burada da böyle yapabilir. Real Madrid onun kalitesinde oyunculara sahip. Örneğin; Arjen Robben. Robinho'nun da kalmasını istiyorum. Hemen hemen Ronaldo'yla aynı stilde bir oyuncu. İnsanlar Robinho'yu büyük maçlarda iyi oynamadığı için eleştiriyorlar ancak ben Ronaldo'nun da Manchester'ın büyük maçlarında oynayamadığını görüyordum" diye konuştu.

Sneijder son olarak Real Madrid'in şu anda böyle bir transfere ihtiyacı olmadığını da sözlerine ekledi.

kaynak:ajansspor


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:08 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2