tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Futbol (http://www.tualimforum.com/futbol/)
-   -   Euro 2012 Danimarka Takımı - Euro 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası Danimarka Takımı Kad (http://www.tualimforum.com/futbol/97309-euro-2012-danimarka-takimi-euro-2012-avrupa-futbol-sveiyonasi-danimarka-takimi-kad.html)

Kartal 08.06.12 03:34

Euro 2012 Danimarka Takımı - Euro 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası Danimarka Takımı Kad
 
Euro 2012 Danimarka Takımı - Euro 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası Danimarka Takımı Kadrosu

Danimarka'nın kadro yapısını baktığımızda grupta 3. olmalarını bile başarı olarak değerlendirebiliriz. Omurgasını İngiltere'nin oluşturduğu Olsen'in ekibinde kaleyi Stephan Andersen, Anders Lindegaard ve Kasper Schmeichel'dan biri koruyacak olurken, bu bölgenin önünde Liverpool'dan Daniel Agger görev yapacak. Orta alanın baş aktörü olan Ajaxlı Cristian Eriksen, gol yollarında Nicklas Bendtner'in en büyük yardımcısı olacak. 34 yaşındaki Dennis Rommedahl'ın tecrübesiyle kilidi her an açmaya hazır olan Danimarka'nın en büyük ilacı kuşkusuz orta alan olacak. Bendtner'e duacı olan takımda Michael Krohn-Dehli ve Thomas Kahlenberg sürpriz gollere imza atabilecek oyuncular olarak dikkat çekiyor. 24'lük Bendtner'in sakatlanması ya da formsuzluğu halinde ise Groningen'den Nicklas Pedersen devreye girecek.

1992 yılında İsveç'te düzenlenen Avrupa Şampiyonası'nda finalde Almanya'yı devirerek kupayı müzesine götüren Danimarka, 10 yıl aranın ardından bu kupayı yeniden kazanmak istiyor. Geçtiğimiz yıl Avusturya ve İsviçre'nin ortaklaşa düzenlediği turnuvada yer alamayan Danimarkahttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgadeta 'ölüm' grubuna düştü. Morten Olsen'in çalıştırdığı ekip, elemelerin son maçında yenerek grubu lider tamamladığı Portekiz'in yanı sıra, 1992'de kupayı avuçlarından aldığı Almanya ve 2010 Dünya Kupası'ndaki rakibi Hollanda büyük bir savaş verecek.

Kaleci

Stephan Andersen
Anders Lindegaard
Kasper Schmeichel

Defans

Lars Jacopsen
Daniel Wass
Daniel Agger (Kaptan)
Simon Kjaer
Andreas Bijelland
Simon Poulsen
Jores Okore

Orta Saha

Christian Poulsen
Jakop Poulsen
William Kvist
Niki Zimling
Thomas Kahlenberg
Michael Siberbauer
Michael Krohn-Dehli
Tobiashttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgMikkelsen
Lasse Schone

Forvet

Christian Eriksen
Dennis Rommedahl
Nicklas Bendtner
Nicklas Pedersen


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:32 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2