tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Futbolcuların Hayatı ( Biyografileri ) (http://www.tualimforum.com/futbolcularin-hayati-biyografileri/)
-   -   Mustafa Kamil Abitoğlu Biyografisi - Mustafa Kamil Abitoğlu Kimdir - Mustafa Kamil Ab (http://www.tualimforum.com/futbolcularin-hayati-biyografileri/109229-mustafa-kamil-abitoglu-biyografisi-mustafa-kamil-abitoglu-kimdir-mustafa-kamil-ab.html)

Kartal 10.10.12 14:33

Mustafa Kamil Abitoğlu Biyografisi - Mustafa Kamil Abitoğlu Kimdir - Mustafa Kamil Ab
 
Mustafa Kamil Abitoğlu Biyografisi - Mustafa Kamil Abitoğlu Kimdir - Mustafa Kamil Abitoğlu Hayatı

Mustafa Kamil Abitoğlu, (D. 15 Haziran 1970, Alanya, Antalya), Türk hakem. Süper Lig'de ilk defa Konyaspor - Kayserispor maçında görev yaptı.

http://upload.wikimedia.org/wikipedi...to%C4%9Flu.JPG

Mustafa Kamil Abitoğlu

Özgeçmişi

Bir diğer Süper Lig hakemi Kuddusi Müftüoğlu ile kuzendirler Ortaokulda İmam Hatip'e giden Abitoğlu, Liseyi eğitimini Alanya Lisesi'nde tamamladı. 1987'de Uludağ Üniversitesi'nin Maliye bölümüne girip 1991'de mezun oldu. 1992'de askere gittiği askerliğini Bitlis'te yaptı. Askerlik öncesinde, Antalya'daki hakemlik kursuna beraber başvurduğu kuzeni Kuddusi Müftüoğlu ile aynı kursta eğitim gördü. Abitoğlu o sırada amatör olarak futbol da oynuyordu. Askerlik dönüşü belirli sayıda maç yönettiktenhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgsonra hakemliğini dondurdu ve bir sene daha futbol oynadı. Hem sağ iç hem de orta sahanın ortasında görev yapan Abitoğlu, 1 sene sonra hakemliğe geri döndü.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:52 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2