tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Futbolcuların Hayatı ( Biyografileri ) (http://www.tualimforum.com/futbolcularin-hayati-biyografileri/)
-   -   Mustafa Aydın Biyografisi - Mustafa Aydın Kimdir - Mustafa Aydın Hayatı (http://www.tualimforum.com/futbolcularin-hayati-biyografileri/109262-mustafa-aydin-biyografisi-mustafa-aydin-kimdir-mustafa-aydin-hayati.html)

Kartal 10.10.12 18:16

Mustafa Aydın Biyografisi - Mustafa Aydın Kimdir - Mustafa Aydın Hayatı
 
Mustafa Aydın Biyografisi - Mustafa Aydın Kimdir - Mustafa Aydın Hayatı

Mustafa Aydın, (D. 30 Nisan 1986, Bakırköy, İstanbul) Türk futbolcu. Süper Lig ekiplerinden Ankaragücü'nün sözleşmeli futbolcusudur ve 2010-11 sezonunda kiralık olarak 1. Lig ekiplerinden Mersin İdman Yurdu'nda oynamaktadır.

Futbolculuk Kariyeri

Kulüp Takımları Kariyeri

Futbola Zeytinburnuspor altyapısında başlayan Mustafa, Türkiye genç millî takımı için oynmaya başlamasıyla Zeytinburnusporla profesyonelliğe geçiş mukavelesi imzalayarak as takıma alındı. Zeytinburnuspor için ilk resmî karşılaşmasına 31 Ağustos 2003 tarihinde Kastamonuspor'a karşı oynanan 3. Lig karşılaşmasında çıktı.[1] 2004-2005 sezonunda Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'a transfer oldu ve burada bir sezon sadece paf ekibinde görev aldıktan sonra 2. Lig ekiplerinden Karabükspor'la anlaştı. Burada ilk sezon dört resmî karşılaşmada görev aldı ve ikincihttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgsezonu kiralık olarak Oyak Renaultspor'da geçirdi. Ardından sonra sezon Tepecikspor'da oynadıktan sonra Süper Lig ekiplerinden Ankaragücü'ne transfer oldu. Ankaragücü sadece bir karşılaşmada görev aldı ve iki sezondur kiralık olarak Sakaryaspor ve Karşıyaka oynadı. 2009-10 sezonun itibaren kiralık futbolcu statüsünde Mersin İdman Yurdu'nda oynamaktadır.

Milli Takım Kariyeri

5 kez milli takımlara çağrılan Mustafa, 2 kez Türkiye U-17 formasını giymiştır.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 14:27 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2