tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Futbolcuların Hayatı ( Biyografileri ) (http://www.tualimforum.com/futbolcularin-hayati-biyografileri/)
-   -   Andre Santos Biyografisi - Andre Santos Kimdir - Andre Santos Hayatı - Andre Santos (http://www.tualimforum.com/futbolcularin-hayati-biyografileri/129648-andre-santos-biyografisi-andre-santos-kimdir-andre-santos-hayati-andre-santos.html)

Kartal 25.05.13 02:09

Andre Santos Biyografisi - Andre Santos Kimdir - Andre Santos Hayatı - Andre Santos
 
Andre Santos Biyografisi - Andre Santos Kimdir - Andre Santos Hayatı - Andre Santos Yaşamı

Andre Clarindo dos Santos (D. 8 Mart 1983; Sao Paulo), Brezilyalı futbolcu. Gremio Foot-Ball Porto Alegrense kulübünde forma giymektedir.

http://upload.wikimedia.org/wikipedi...antos_2011.jpg

Andre Santos

Futbolculuk kariyerine Figueirense takımında başladı. 2005-2006 yıllarında Flamengo ve Atlético Mineiro takımlarında kiralık olarak forma giydi.

Corinthians

2008 yılında Corinthians'a transfer olan Andre Santos bu kulüpte başarılı bir performans sergiledi.Corinthians'ta gösterdiği performansıyla Brezilya Millî Takımı'na kadar yükseldi. Milli takımının 2009 FIFA Konfederasyonlar Kupası kadrosuna davet edildi.

Fenerbahçe

Corinthians ve Brezilya Milli Takımı'nda yıldızı parlayan Santos, 2009-10 sezonunun başında Fenerbahçe'ye transfer oldu. Fenerbahçe ile 5 yıllık sözleşme imzalayan Andre Santos, Fenerbahçe formasıyla ilk resmî maçına TFF Süper Kupa finalinde Beşiktaş karşısında çıktı. Bu maçta gol atamayan Santos, Fenerbahçe'deki ilk golünü UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında Honved'e attı. Ligdeki ilk golünü ise ligin 2. haftasında Sivasspor'a attı. 3 Temmuz 2011 tarihinde başlayan takımın şikehttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgsoruşturması sonucunda UEFA Şampiyonlar Ligi'nden men edilmesi, Santos'un 29 Ağustos 2011 tarihinde İngiliz takımı Arsenal'e 7 Milyon Euro Bonservis bedeli ile transfer olmasına sebep oldu.

Arsenal

2011 - 2012 Sezonunda Fenerbahçe'den Arsenal'a 7 Milyon Euro bonservis bedeli ile transfer olmuştur. Fenerbahçe'de patlayan şike operasyonunun sounucuhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgolarak Şampiyonlar Ligi'nden men edilmesinin ardından Arsenal ile anlaşmıştır. Takıma geldikten sonra 27 numaralı formanın Gervinho'da olmasından dolayı boş olan 11 numaralı formayı giymeye hak kazanmıştır.

Kaynak: wikipedia


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:39 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2