tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Futbolcuların Hayatı ( Biyografileri ) (http://www.tualimforum.com/futbolcularin-hayati-biyografileri/)
-   -   Paulo Henrique Carneiro Filho Biyografisi - Paulo Henrique Carneiro Filho Kimdir (http://www.tualimforum.com/futbolcularin-hayati-biyografileri/130433-paulo-henrique-carneiro-filho-biyografisi-paulo-henrique-carneiro-filho-kimdir.html)

Kartal 26.07.13 11:30

Paulo Henrique Carneiro Filho Biyografisi - Paulo Henrique Carneiro Filho Kimdir
 
Paulo Henrique Carneiro Filho Biyografisi - Paulo Henrique Carneiro Filho Kimdir - Paulo Henrique Carneiro Filho Hayatı - Paulo Henrique Carneiro Filho Yaşamı

Paulo Henrique Carneiro Filho (D. 13 Mart 1989, Joao Pessoa) Brezilyalı futbolcu. Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'da forma giymektedir.

http://upload.wikimedia.org/wikipedi...ique_%2713.JPG

Paulo Henrique Carneiro Filho

Kariyer

Profesyonel futbol hayatına Brezilya Serie A kulübü olan Atletico Mineiro'da başlayan Paulo Henrique'nin sahneye ilk çıkışı, São Paulo'ya karşı 10 Haziran 2007 tarihinde deplasmanda golünü de atarak 1-0 galip geldikleri maçla oldu. 2007 yılında 5 yıllık mukaveleye imza atarak Hollanda ekibi SC Heerenveen'e transfer oldu. Üç sezonda 55 maç giydiği forma ile 16 gole imza etti. 2010 yılında sözleşmesi feshedildi ve Brezilya Seri A ekiplerinden Palmeiras'a katıldı. En sonhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgWesterlo forması giyen Henrique, 39 maçta (Belçika lig ve Belçika kupası) 22 gol, 10 asist yaparak geçtiğimiz sene göz doldurmuştur.

3 Haziran 2011 tarihi itibariyle Trabzonspor'la anlaşmıştır. 7 Haziran 2011'de görüşmeler, İstanbul Menkul Kıymetler Borsasına (İMKB) bildirilmiştir. Paulo Henrique Carneiro Filho 17.06.2011 Cuma Günü Trabzonspor ile sözleşmehttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgimzalayacak ve bu sözleşmeden sonra 5 yıl Trabzonspor forması altında top koşturacak. Paulo Henrique Trabzonspor'un eski teknik direktörlerinden Urbain Braems tavsiyesi üzerine izlenmeye başlandı ve takıma faydalı olabileceği düşünülerek transfer edildi.

Kaynak: wikipedia


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:41 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2