tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Futbolcuların Hayatı ( Biyografileri ) (http://www.tualimforum.com/futbolcularin-hayati-biyografileri/)
-   -   Bruno Metsu Biyografisi - Bruno Metsu Kimdir - Bruno Metsu Hayatı - Bruno Metsu Yaşam (http://www.tualimforum.com/futbolcularin-hayati-biyografileri/131614-bruno-metsu-biyografisi-bruno-metsu-kimdir-bruno-metsu-hayati-bruno-metsu-yasam.html)

Kartal 15.10.13 14:35

Bruno Metsu Biyografisi - Bruno Metsu Kimdir - Bruno Metsu Hayatı - Bruno Metsu Yaşam
 
Bruno Metsu Biyografisi - Bruno Metsu Kimdir - Bruno Metsu Hayatı - Bruno Metsu Yaşamı

Bruno Metsu (D. 28 Ocak 1954 - Ö. 14 Ekim 2013) Fransız futbolcu ve teknik direktör. Daha önce Al Wasl, Al-Gharafa ve Katar milli futbol takımının yöneticisi oldu. 2002 Dünya Kupası'nın açılış maçında Fransa üzerinde sürpriz bir zafer için Senegal koçluk için belki de Avrupa'nın en önemli olan. Orta Doğu'da çalışırken, o Hıristiyanlıktan İslam'a dönüştürülmüş. Daha sonra onahttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgkendini Abdullah Metsu adını verdi.

Bruno Metsu en futbolculuk kariyerini büyük ölçüde Anderlecht ile Belçika'da bir büyü ile birlikte, memleketi Fransa'da dayanıyordu. Bir oyuncu olarak emekli olduktan sonra, onunhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgson kulübü, Beauvais de Müdür Yardımcısı göreve geldi ve 1988, o kulübün tam zamanlı müdürü oldu. O uluslararası yönetim içine onun ilk baskını önce Fransa'da bir on yıl koçluk geçirdi.

Kaynak: wikipedia


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 18:45 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2