tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Futbolcuların Hayatı ( Biyografileri ) (http://www.tualimforum.com/futbolcularin-hayati-biyografileri/)
-   -   Prince Boateng Biyografisi - Prince Boateng Kimdir - Prince Boateng Hayatı - Prince B (http://www.tualimforum.com/futbolcularin-hayati-biyografileri/132392-prince-boateng-biyografisi-prince-boateng-kimdir-prince-boateng-hayati-prince-b.html)

Kartal 27.12.13 12:13

Prince Boateng Biyografisi - Prince Boateng Kimdir - Prince Boateng Hayatı - Prince B
 
Prince Boateng Biyografisi - Prince Boateng Kimdir - Prince Boateng Hayatı - Prince Boateng Yaşamı

Kevin-Prince Boateng (D. 6 Mart 1987), ofansif ortasaha mevkisinde oynayan Ganalı futbolcu Bundesliga ekiplerinden Schalke'de forma giymektedir. Genelde Boateng ismiyle bilinir fakat formasında Prince yazmaktadır. Gana Millî Takımı'nda 9 maçta forma giymiştir. Fakat 4 Kasım 2011'de milli takımı bıraktığı açıklanmıştır daha sonra 14 Haziran 2013 tarihinde yeniden Gana Milli Takımı'nda aktif olarak görev yapacağını açıklamıştır.


http://upload.wikimedia.org/wikipedi...eng-Prince.jpg

Prince Boateng

Annesi Alman babası Ganalı olan Kevin-Prince Boateng'in kardeşi Jérôme Boateng Almanya Milli Takımı'nda forma giymektedir.

Futbol kariyerine Almanya'nın Reinickendorfer Füchse takımında başladı ve 2004 yılında Hertha Berlin'e transfer oldu ve bu takımda profesyonel oldu. 2010-2011 sezonunda Milan'da kiralık oynadı. 2012-2013 yılında ona Milan'da 10http://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgnumaralı forma verilmiştir. 9 Ocak 2013 tarihinde 2.lig ekiplerinden Brescia ile yapılan hazırlık maçında maçın 25 inci dakikasında ırkçı tezahüratlara karşı sahayı terk etmiştir.

Bir çok kişi tarafından, oldukça başarılı bulunmasına rağmen, Kaká'nın Milan'a transferiyle birlikte, oyun kurucu bölgesine ve dolayısıyla da Milan'a veda edip 12 milyon euro karşılığında Almanya'nın Schalke takımına transfer olmuştur.

Kaynak: wikipedia


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 18:01 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2