tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Futbolcuların Hayatı ( Biyografileri ) (http://www.tualimforum.com/futbolcularin-hayati-biyografileri/)
-   -   Lucas Barrios Biyografisi - Lucas Barrios Kimdir - Lucas Barrios Hayatı - Lucas Barri (http://www.tualimforum.com/futbolcularin-hayati-biyografileri/134882-lucas-barrios-biyografisi-lucas-barrios-kimdir-lucas-barrios-hayati-lucas-barri.html)

Goeben 19.06.14 11:08

Lucas Barrios Biyografisi - Lucas Barrios Kimdir - Lucas Barrios Hayatı - Lucas Barri
 
Lucas Barrios Biyografisi - Lucas Barrios Kimdir - Lucas Barrios Hayatı - Lucas Barrios Yaşamı

Lucas Ramon Barrios Caceres (D. 13 Kasım 1984, San Fernando, Buenos Aires eyaleti), Arjantin asıllı Paraguaylı milli futbolcu. Forvet pozisyonunda oynamaktadır. Barrios, taraftarlarca La Pantera (panter) olarak adlandırılmaktadır. Annesi Paraguaylı olan Barrios, Mart 2010 tarihinde Paraguay vatandaşlığına kabul edilmiştir.


http://upload.wikimedia.org/wikipedi...rrios_2013.jpg

Lucas Barrios

Lucas Barrios, Şili kulübü Cobreloa'da ön plana çıkmıştır. Bundan önce ise Şili ve Arjantin ikinci liglerinde profesyonel olarak futbol oynamıştır. Ancak Cobreloa kariyeri ilehttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgbirlikte golcü özellikleri sayesinde tanınır hale gelmiştir. 2007'de Şili Apertura liginde 14 gol kaydetmiştir.

Cobreloa'daki bu başarı sonrasında Barrios, bir başka Şili kulübü olan Colo-Colo ve bir Meksika kulübü olan Necaxa'nın dikkatini çekmiştir.

Lucas Barrios sonuçta bir Meksika kulübü olan ve kısa bir süre formasını giydiği, 14 maçta 1 gol attığı Kulüp Atlas ile sözleşme imzalamıştır.

10 Ağustos 2013 tarihinde Guangzhou Evergrande takımından Spartak Moskova'ya 4 Milyon Euro karşılığında transfer olmuştur.

Kaynak: wikipedia


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 15:16 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2