tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Futbolcuların Hayatı ( Biyografileri ) (http://www.tualimforum.com/futbolcularin-hayati-biyografileri/)
-   -   Yacouba Sylla Biyografisi - Yacouba Sylla Kimdir - Yacouba Sylla Hayatı - Yacouba Syl (http://www.tualimforum.com/futbolcularin-hayati-biyografileri/135035-yacouba-sylla-biyografisi-yacouba-sylla-kimdir-yacouba-sylla-hayati-yacouba-syl.html)

Kartal 13.07.14 12:18

Yacouba Sylla Biyografisi - Yacouba Sylla Kimdir - Yacouba Sylla Hayatı - Yacouba Syl
 
Yacouba Sylla Biyografisi - Yacouba Sylla Kimdir - Yacouba Sylla Hayatı - Yacouba Sylla Yaşamı

Yacouba Sylla (D. 29 Kasım 1990, Etampes Fransa), Fransa doğumlu Malili futbolcu. Premier League ekiplerinden Aston Villa'da forma giymektedir.


http://upload.wikimedia.org/wikipedi...ouba_Sylla.jpg

Yacouba Sylla

Kariyeri

Çeşitli Fransız kulüplerinin altyapılarında oynayan Sylla, 2010 yılında Ligue 2 ekiplerinden Clermont Foot'ta profesyonel futbolculuk kariyerine başladı. 15 Ekim 2010'da, Le Mans karşısında kulübündeki ilk resmî maçına çıktı. Üç sezon boyunca Fransız ekibinde oynayan oyuncu, toplamda 65 lig maçındahttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgforma giydi. 31 Ocak 2013'te, Premier League'de mücadele eden Aston Villa ile üç buçuk yıllık sözleşme imzaladı. Villa'daki ilk maçına 2 Şubat'ta, Everton karşısında çıktı. Buradaki ilk sezonunda 11 lig maçında görev aldı.

Milli Takım

Fransa doğumlu bir Malili olduğundan her iki milli takımda da oynama şansı bulunan Sylla; 24 Mart 2011'de, Fransa 21 Yaş Altı Milli Futbol Takımı'nın İspanya ile oynadığı ve 3-2 kazandığı karşılaşmada ilk kez millî oldu. Bu maçın son dakikalarında, Antoine Griezmann'ın yerine oyuna dahil olmuştu.

2012-13 sezonunun ardından ilk kez, Mali millî takımı kadrosuna çağrıldı. 28 Mayıs 2013'te, Fransa'nın Breton bölgesinin milli takımıyla yapılan gayrı resmî bir maçta ilk kez Mali forması giydi. Bu maçı Mali 1-0http://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgkaybetmişti. Resmî olarak ilk milli maçına ise 9 Haziran 2013'te, Ruanda karşısında çıktı. 2014 FIFA Dünya Kupası elemeleri kapsamında oynanan bu maçın 70. dakikasında Tongo Doumbia'nın yerine oyuna girmiş, maç ise 1-1'lik beraberlikle sonuçlanmıştı. Yedi gün sonra, Benin ile yapılan maçın ise tamamına oynadı. Ancak bu maçtan da 2-2'lik beraberlikle ayrılan takım elemeleri geçemeyerek Dünya Kupası'na katılma şansını elde edemedi.

Kaynak: wikipedia


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:06 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2