tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > SPOR AKTUALİTE > Sporcuların Hayatı ( Biyografileri ) > Futbolcuların Hayatı ( Biyografileri )
amp;markreadhash=guest" rel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul etrel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul et
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et

Futbolcuların Hayatı ( Biyografileri ) Türk ve yabancı futbolcuların hayatı ( Biyografileri )


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Antoine Griezmann Biyografisi - Antoine Griezmann Kimdir - Antoine Griezmann Hayatı
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
1391

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 28.07.14, 15:35   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
Kartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Feb 2008
Nerden: Ankara
Mesajlar: 9.368
Konular: 7178
Puan Grafiği
Rep Puanı:10540
Rep Gücü:131
RD:Kartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 2.018
642 Mesajına 953 Kere Teşekkür Edlidi
:
Post Antoine Griezmann Biyografisi - Antoine Griezmann Kimdir - Antoine Griezmann Hayatı

Antoine Griezmann Biyografisi - Antoine Griezmann Kimdir - Antoine Griezmann Hayatı - Antoine Griezmann Yaşamı

Antoine Griezmann (D. 21 Mart 1991 Macon, Fransa), La Liga takımlarında Real Sociedad'da forma giyen Fransız futbolcu. Sol kanat bölgesinde oynamaktadır. Fakat forvet olarakda görev yapabilir. Griezmann Fransa'nın U19, U20 ve U21 takımlarında forma giydi. 2010 yılında, 2010 UEFA Avrupa 19 Yaş Altı Şampiyonası'nı kazanan takımda da forma giydi.




Kariyeri

İlk yıllar


Griezmann Macon'da doğdu. Kariyerine UF Macon'da başladı.

2005 yılında, Montpellier'de deneme sırasında Real Sociedad'a karşı oynanan dostluk maçında forma giydi. Maçın ardından, Real Sociedad kulübünün yetkilileri Griezmann'a bir haftalık denemeye aldılar. Kulüp daha sonra ailesi ile temasa geçti ve oyuncu ile gençlik sözleşmesi imzaladı. Griezmann'ın ailesi başlangıçta İspanya'ya taşınmak için isteksiz oldular fakat bir zaman sonra kabul ettiler.

Real Sociedad

Kulübün alt yapısında 4 yıl geçirdi. 2009-10 sezonu öncesinde teknik direktör Martín Lasarte tarafından A takıma alındı.

2 Eylül 2009 tarihinde, Copa del Rey'de mücadele eden Rayo Vallecano ile karşılaştılar. Maçın 77.dakikasında oyuna girdi fakat maç 2-0 mağlubiyet ile sonuçlandı. Dört gün sonra Real Murcia ile yapılan maçta forma giydi ve kariyerinin ilk lig formasını giymiş oldu. Maç 0-0 mağlubiyet ile sonuçlandı. 27 Eylül'de Huesca'ya karşı gol atarak kariyerinin ilk profesyonel golünü atmış oldu. İki hafta sonra Salamanca karşısında da gol attı ve maç 2-0 galibiyet ile sonuçlandı.

8 Nisan 2010 tarihinde, Griezmann Real Sociedad ile ilk profesyonel sözleşmesini imzaladı.Sözleşme 2015 yılına kadar sürecek ve sözleşmede ayrıca 30 Milyon Euro serbest kalma maddesi bulunmaktadır. Sözleşme imzalamadan önce Manchester United, Arsenal, Lyon, Saint-Étienne, Auxerre gibi takımların ilgisini çekmeyi başardı.

Milli Takım

23 Şubat 2010 tarihinde, Real Sociedad'da geçirdiği başarılı sezonlardan sonra Ukrayna'ya karşı oynanılacak olan U19 maçı için Fransa kadrosuna çağrıldı. 2 Mart günü, Ukrayna karşısında forma giyerek ilk kez U19 forması giymiş oldu. Maç 0-0 beraberlik ile sonuçlandı.

7 Haziran 2010 tarihinde, 2010 UEFA AVrupa U19 Futbol Şampiyonası için 18 kişilik Fransa kadrosuna seçildi.

28 Eylül 2010 tarihinde, Portekiz ve Juventus ile oynanılacak olan dostluk maçınada çağrıldı. Fakat sakatlığından dolayı son anda kadrodan çıkartıldı.Ertesi ay, Rusya'ya karşı oynanılacak dostluk maçı için Gabriel Obertan tarafından Fransa U21 Milli Futbol takımı'na çağrıldı.

9 Şubat 2011 tarihinde İngiltere ile oynanılan maçta U20 Fransa adına ilk kez forma giymiş oldu. 10 Haziran 2011 tarihinde, U20 Dünya Kupası için 21 kişilik kadroya dahil edildi.

2012 Kasım ayında, Griezmann'ın disiplinsiz hareketlerinden dolayı 31 Aralık 2013 tarihine kadar milli forması askıya alındı.

Kaynak: wikipedia
--------------Tualimforum İmzam--------------
Kartal
Kartal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
antoine, antoine griezmann, antoine griezmann biyografi, antoine griezmann biyografisi, antoine griezmann futbolcu, antoine griezmann hakkında, antoine griezmann hakkında genel bilgi, antoine griezmann hayatı, antoine griezmann kim, antoine griezmann kimdir, antoine griezmann özgeçmişi, antoine griezmann yaşamı, biyografisi, futbolcu, futbolcu antoine griezmann, griezmann, hayati, kimdir


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Jean Antoine Watteau Eserleri - Jean Antoine Watteau Tabloları - Jean Antoine Watteau Serap Yabancı Ressamların Resimleri 4 27.02.18 00:52
Antoine Watteau Biyografisi - Antoine Watteau Hayatı - Antoine Watteau Kimdir Serap Yabancı Ressamların Biyografileri ve Eserleri 0 15.11.11 16:12
Jean Antoine Watteau Biyografisi Eserleri Renklerin Dansı Yabancı Ressamların Biyografileri ve Eserleri 0 23.12.08 22:50
Antoine Berjon Biyografisi Eserleri Renklerin Dansı Yabancı Ressamların Biyografileri ve Eserleri 0 23.12.08 22:43
Antoine Laurent Lavoisier Hayatı ( Biyografisi ) Metrix Yabancı Bilim Adamlarının Hayatı 0 04.12.08 03:04


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:15 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2