tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Futbolcuların Hayatı ( Biyografileri ) (http://www.tualimforum.com/futbolcularin-hayati-biyografileri/)
-   -   Micah Richards Biyografisi - Micah Richards Kimdir - Micah Richards Hayatı - Micah R (http://www.tualimforum.com/futbolcularin-hayati-biyografileri/136413-micah-richards-biyografisi-micah-richards-kimdir-micah-richards-hayati-micah-r.html)

Kartal 29.08.14 00:35

Micah Richards Biyografisi - Micah Richards Kimdir - Micah Richards Hayatı - Micah R
 
Micah Richards Biyografisi - Micah Richards Kimdir - Micah Richards Hayatı - Micah Richards Yaşamı

Micah Lincoln Richards (D. 24 Haziran 1988 Birmingham, İngiltere) İngiliz futbolcu, Premier League takımlarından Manchester City'de oynamaktadır. Çok yönlü bir defans oyuncusu olan Richards, orta sahanın ortasında ya da sağ bekte de görev yapabilir. Serbest vuruşlarda iyi vuruşlar yapabilmektedir. İngiltere formasını ilk kez 2006 yılında giymiştir. Milli takımhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgformasını giyen en genç defans oyuncusu ünvanının sahibidir.


http://upload.wikimedia.org/wikipedi...h_Richards.jpg


Micah Richards

Çocukluk yıllarında ilk olarak Leeds United ile başlayan futbol macerası daha sonra Oldham Athletic ile devam etmiş ardından Manchester City'nin althttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgyapısına seçilerek profesyonel kariyeri açısından ilk adımlarını atmıştır. İngiltere milli takımında U-16, U-19, U-21 ve A milli olarak görev yapmıştır.

Kaynak: wikipedia


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:21 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2