tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Futbolcuların Hayatı ( Biyografileri ) (http://www.tualimforum.com/futbolcularin-hayati-biyografileri/)
-   -   Daniel Opare Biyografisi - Daniel Opare Kimdir - Daniel Opare Hayatı - Daniel Opare Y (http://www.tualimforum.com/futbolcularin-hayati-biyografileri/138628-daniel-opare-biyografisi-daniel-opare-kimdir-daniel-opare-hayati-daniel-opare-y.html)

Kartal 20.01.15 10:57

Daniel Opare Biyografisi - Daniel Opare Kimdir - Daniel Opare Hayatı - Daniel Opare Y
 
Daniel Opare Biyografisi - Daniel Opare Kimdir - Daniel Opare Hayatı - Daniel Opare Yaşamı

Daniel Tawiah Opare (D. 18 Ekim 1990 Akra, Gana) Gana milli takımında arka sağ bek olarak oynayan Ganalı profesyonel futbolcu.

Futbol hayatına amatör olarak 2001 yılında Volta Academy başlayan Opare, 2006de Ashanti Gold'un altyapısına transfer oldu ve bu takımda profesyonel oldu.

Real Madrid Castilla

2008 yılında Real Madrid'in rezerv olan Real Madrid Castilla transfer oldu. iki sezon Real Madrid Castilla forma giyen Opera fazla forma şansı bulamadı vehttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgtakımdan ayrıldı.

Standard Liege

2010 yılından Real Madrid'in rezerv takımı olan Real Madrid Castilla'den Belçika'nın Standard Liege takımına transfer oldu. 4 sezon Belçika da forma giyen Opera, buradaki başarısı ile adını duyurdu.

Porto

Belçika'nın Standard Liege takımından 3.5 milyon Euro bonservis bedeli ile sezon başında Porto'ya transfer olan Opare, ilk sezonunda Portekiz ekibinin sadece rezerv takımında forma giyebildi. Standard Liège'de son 4 sezonda gösterdiği olumlu performans nedeniyle Porto'nun yatırım yaptığı 24 yaşındaki sağ bek, Gana Milli Takımı ile Dünya Kupası'nda ABD maçında oynadı.

2014-15 sezonunun devre arasında Beşiktaş tarafısndan transfer etmek için İstanbul'a davet edildi. Daniel Tawiah Opare 20 Ocak 2014 tarihinde sağlık kontrolü içinhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgİstanbul'a geliyor. Kiralık olarak siyah beyazlı formayı giyecek olan Ganalı yıldız 24 yaşında.

Milli Takım

Gana Milli Takımı ile 2012 Afrika Uluslar Kupası ve 2014 Dünya Kupası kadrolarında yer aldı. 2014 Dünya Kupası'nda ABD Millî takımına karşı forma giydi.

Kaynak: wikipedia


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 14:20 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2