tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Futbolcuların Hayatı ( Biyografileri ) (http://www.tualimforum.com/futbolcularin-hayati-biyografileri/)
-   -   Sofiane Feghouli Biyografisi - Sofiane Feghouli Kimdir - Sofiane Feghouli Hayatı (http://www.tualimforum.com/futbolcularin-hayati-biyografileri/139572-sofiane-feghouli-biyografisi-sofiane-feghouli-kimdir-sofiane-feghouli-hayati.html)

Kartal 18.08.15 23:34

Sofiane Feghouli Biyografisi - Sofiane Feghouli Kimdir - Sofiane Feghouli Hayatı
 
Sofiane Feghouli Biyografisi - Sofiane Feghouli Kimdir - Sofiane Feghouli Hayatı - Sofiane Feghouli Yaşamı

Sofiane Feghouli (D. 22 Aralık 1989) Cezayir asıllı Fransız orta saha oyuncusu.La Liga ekiplerinden Valencia CF takımının formasını giymektedir.Ortasaha'da ön libero olabilmekle kanatlarda da görev alabilmektedir.

Kariyeri

PSG altyapısında Grenoble'ye transfer olmuş ve Grenoble'de 33 numarayı giymiştir. Henüz 17 yaşında iken 27 Nisan 2007'de Ligue 2'de ilk golünü kaydetmiştir. Rakip ise Montpellier'e karşı oynamıştır. 17 yaşında iken lakabı ise Yeni Zidanedır. Oyun tarzı ile Zidan'a benzetilmektedir. Grenoble'de 60 maça çıkıp 3 de gol atmıştır. Klas bir futbolcu olan Feghouli 2010 yılında La Liga'nın büyük kulüplerinden Valencia CF'ye transfer olmuştur. İlk dönem dahil 3 maçta görev almıştır. 2011 yılının devre arasında UD Almería takımına kiralık verilmiştir. Burdada çok fazla forma şansı bulamayıp 9http://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgmaça çıkmıştır 2 de gol kaydetmiştir. 2011 yazında Valencia'ya geri dönmüştür. 2011-12 sezonunda Unai Emery tarafından daha çok şans verilen Feghouli 33 maça çıkıp 6 gol atmıştır.

Milli Takım

Aslen Cezayirli olan oyuncu Fransa Milli Takımını seçmiştir. 12 Kasım 2008'de hazırlık maçında Raymond Domenech tarafından Uruguay maçında ilk kez görev verilmiştir. Cezayir milli takım teknik direktörü Rabah Saadanehttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgtarafından Cezayir-Mali maçının kadrosuna çağrılmıştır. Cezayir takım kaptanı Yazid Mansouri'de kendisini telefonla arayarak Cezayir Milli Takımına davet etmiştir.

Kaynak: wikipedia

Kartal 07.04.16 17:39

Sofiane Feghouli Biyografisi - Sofiane Feghouli Kimdir - Sofiane Feghouli Hayatı - So
 
Sofiane Feghouli Biyografisi - Sofiane Feghouli Kimdir - Sofiane Feghouli Hayatı - Sofiane Feghouli Yaşamı

https://upload.wikimedia.org/wikiped...ia_%283%29.jpg

Sofiane Feghouli


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 23:18 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2