tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Futbolcuların Hayatı ( Biyografileri ) (http://www.tualimforum.com/futbolcularin-hayati-biyografileri/)
-   -   Nihat Kahveci Hayatı (Biyografisi) (http://www.tualimforum.com/futbolcularin-hayati-biyografileri/2369-nihat-kahveci-hayati-biyografisi.html)

Güllü 09.03.08 08:12

Nihat Kahveci Hayatı (Biyografisi)
 
Nihat Kahveci (1979 - .... )


http://img218.imageshack.us/img218/1596/2902wt9.jpg
Milli futbolcu Nihat Kahveci, 23 Kasım 1979’da İstanbul’da dünyaya geldi. Beşiktaş’ın alt yapısında oynarken antrenör John Benjamin Toshack tarafından keşfedilip Beşiktaş A takımı’na alındı Beşiktaş’taki oyunuyla başarılı bir grafik çizen futbolcu, 2001 yılında Toshack’ın gayretleriyle Beşiktaş’tan İspanya’nın Real Sociedad takımına transfer oldu İspanya’da da fırtına gibi esen Nihat, oynadığı futbolla Türk milletinin göğsünü kabartırken, İspanya’lı taraftarların da kalplerinde taht kurmayı başardı Milli Takım ve Real Sociedad’ın yıldız futbolcusu Nihat Kahveci, 5 Temmuz 2003’de Pınar Kaşgören ile İstanbul'da dünya evine girdi
Yavaş yavaş tüm dünyada tanınmaya başlayan golcü futbolcu Nihat, İspanya’nın Real Sociedad takımına gitmeden önce Atatürk Havaalanı’nda basın mensuplarına şu açıklamayı yapmıştı: "Beşiktaş'ı ve ülkemi çok seviyorum. İspanya'ya kalıcı olmaya gidiyorum. Bana güvenen Toshack'ı mahcup etmemek için çalışacağım. Ülkemi en iyi şekilde temsil edeceğim. Antrenörüm Toshack'ın da benim üzerimde büyük emeği var. Beni altyapıdan A takımına alan o oldu. Şimdi de İspanya'ya ***ürüyor. Kendisine müteşekkirim"





Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:14 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2