tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Futbolcuların Hayatı ( Biyografileri ) (http://www.tualimforum.com/futbolcularin-hayati-biyografileri/)
-   -   John Obi Mikel Hayatı ( Biyografisi ) (http://www.tualimforum.com/futbolcularin-hayati-biyografileri/25545-john-obi-mikel-hayati-biyografisi.html)

Metrix 20.01.09 20:07

John Obi Mikel Hayatı ( Biyografisi )
 
John Obi Mikel Hayatı ( Biyografisi )

John Obi Mikel, (D. 22 Nisan 1987) Nijeryalı futbolcu. Şu anda FA Premier League'de mücadele eden Chelsea F.C.'de forma giymektedir. Çok küçük yaşta olmasına rağmen Mikel Chelsea F.C.'ye 12 milyon sterlin karşılığında Manchester United'dan transfer oldu. İlk kulübü Lyn Oslo hem ilk transferden hem de ikinci transferden 4 milyonar sterlin kazanmıştı.

Orta saha oyuncusu olan Mikel tekniğiyle bir çok oteritenin dikkatini çekti. Fiziğini de iyi kullanan Mikel 4 kez de Nijerya Milli Futbol Takımı formasıyla sahaya çıktı.

Kartal 09.07.15 17:32

John Obi Mikel Biyografisi - John Obi Mikel Kimdir - John Obi Mikel Hayatı - John Obi
 
John Obi Mikel Biyografisi - John Obi Mikel Kimdir - John Obi Mikel Hayatı - John Obi Mikel Yaşamı

John Obi Mikel (D. 22 Nisan 1987) Nijeryalı futbolcu. Şu anda FA Premier League'de mücadele eden Chelsea FC'de forma giymektedir. Çok küçük yaşta olmasına rağmen Mikel Chelsea FC'ye 12 milyon sterlin karşılığında Manchester United'dan transfer oldu. İlk kulübü Lyn Oslo hem ilk transferden hem de ikinci transferden 4 milyonar sterlin kazanmıştı. Orta saha oyuncusu olan Mikel tekniğiylehttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgbirçok oteritenin dikkatini çekti. Fiziğini de iyi kullanan Mikel 64 kez de Nijerya Milli Futbol Takımı formasıyla sahaya çıktı.

https://upload.wikimedia.org/wikiped...Mikel%2714.JPG

John Obi Mikel

Kaynak: wikipedia


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:38 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2