tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Futbolcuların Hayatı ( Biyografileri ) (http://www.tualimforum.com/futbolcularin-hayati-biyografileri/)
-   -   Seni Camara Hayatı ( Biyografisi ) (http://www.tualimforum.com/futbolcularin-hayati-biyografileri/25778-seni-camara-hayati-biyografisi.html)

Metrix 22.01.09 00:08

Seni Camara Hayatı ( Biyografisi )
 
Seni Camara Hayatı ( Biyografisi )

Fallou Seni Camara veya bilinen adıyla Seni Camara 5 Aralık 1987'de Senegal'in başkenti Dakar'da doğan Senegal'li futbolcu. Futbola Dakar'ın Jeanne D´Arc Dakar takımında başlayan Camara, 2006'da Bundesliga 4'te bulunan ve takımın çoğunluğunu Türklerin oluşturduğu Berlin Ankaraspor Kulübü 07'a transfer oldu. Daha sonra Tennis Borussia Berlin'e ve bir sezon sonra eski takımına döndü. 2008 yılı ara transfer döneminde Unbekannt'dan şu anki kulübüne transfer olmuştur.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun 2008-2009 sezonundan itibaren Bank Asya 1. Lig kulüplerine tanıdığı kadroda 21 yaş altı 2 yabancı futbolcu bulundurabilme yasasından sonra Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Karşıyaka Spor Kulübü'ne Senegal'deki kulübü olan Jeanne D´Arc Dakar bonservis bedeli ödenerek transfer olmuştur ve Karşıyaka Spor Kulübü'ne 2 yıllık imza atmıştır. Geçen sezon Bundesliga 3 takımı Unbekannt kiralık oynayan Fransız asıllı Senegal'li Seni Camara orta sahanın solunda görev yapmaktadır. Seni Camara aynı zamanda Senegal U-21 takımında da görev yapmaktadır. Camara bu sezon sadece Samsunspor maçında görev almıştır. Karşıyakaspor'a uyum sağlayamadığı gerekçesiyle 2 yıllık sözleşme karşılıklı olarak feshedilmiştir.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:10 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2