tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Futbolcuların Hayatı ( Biyografileri ) (http://www.tualimforum.com/futbolcularin-hayati-biyografileri/)
-   -   Haim Revivo Hayatı ( Biyografisi ) (http://www.tualimforum.com/futbolcularin-hayati-biyografileri/26263-haim-revivo-hayati-biyografisi.html)

Metrix 26.01.09 18:12

Haim Revivo Hayatı ( Biyografisi )
 
Haim Revivo Hayatı ( Biyografisi )

İsrailli Haim Revivo, (D.22 Şubat 1972, Aşdod) emekli bir futbolcudur. Serbest vuruş golleriyle ve bu gollerden sonraki parendesiyle ünlüydü.

İspanyol kulüp Celta de Vigo'ya gitmeden önce Bnei Yehuda, Hapoel Tel-Aviv ve Maccabi Haifa F.C. adlı takımlarda oynadı. Ayrıca Türkiye'de önce Fenerbahçe'de sonra Galatasaray'da oynadı.

İspanya'da birkaç yıl başarılı bir şekilde oynadı. Fenerbahçe'deki ilk 2 yılı başarılıydı ve 2001 deki Türkiye Şampiyonluğunda büyük pay sahibi oldu ama daha sonra birçok yabancı oyuncu takıma transfer edildiğinden serbest bırakıldı. Revivo o sıralardı çok iyi bir oyun sergileyerek seyircilerin alkışını topladı. Galatasaray'a bedelsiz transfer olarak Fenerbahçe'ye rakip oldu.Fenerbahçeliler tarafından adı Hain Revivo olarak değiştirildi. Galatasaray'da birkaç hafta iyi top oynadıktan sonra düşüşe geçti ve ayrılmak zorunda kaldı.

Türkiye'den İsrail'e dönüşünde FC Ashdod ile sözleşme imzaladı ama 12 maç sonra futboldan emekli oldu.

Şimdi başarılı bir işadamı ve iki kardeşininde ortak oldugu futbolu bıraktığı klübün sahibidir.

Ayrıca Fenerbahçe ve Galatasarayda oynarken de hiç bir zaman 10 numaralı formayı çıkarmamış ve çok iyi bir futbolcu olduğunu tüm Türkiye ye tanıtmıştır.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:59 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2