tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Futbolcuların Hayatı ( Biyografileri ) (http://www.tualimforum.com/futbolcularin-hayati-biyografileri/)
-   -   Roberto Hilbert Biyografisi - Roberto Hilbert Kimdir? - Roberto Hilbert Hayatı (http://www.tualimforum.com/futbolcularin-hayati-biyografileri/45717-roberto-hilbert-biyografisi-roberto-hilbert-kimdir-roberto-hilbert-hayati.html)

Metrix 03.06.10 17:17

Roberto Hilbert Biyografisi - Roberto Hilbert Kimdir? - Roberto Hilbert Hayatı
 
Roberto Hilbert Biyografisi - Roberto Hilbert Kimdir? - Roberto Hilbert Hayatı

http://img88.imageshack.us/img88/517...tohilberto.jpg
Futbol kariyerine 6 yaşında SpVgg Jahn Forchheim takımda başladı. 26 yaşındaki sağ kanat oyuncusudur. İlk profesyonel anlaşmasını ise 2002 yılında SC Feucht yapan Hilbert, 2004-2006 yılları arasında Greuther Fürth takımda forma giydi.

2006 yılında Stuttgart ile sözleşme imzalayan Alman futbolcu, son 4 sezonda bu takımınhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgformasınıhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpggiydi. 8 kez de Alman A Milli Takımı’nın formasını giyen Hilbert, son 4 yılda Stuttgarthttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgforması ile 17 gole imza attı.

Roberto Hilbert Kimdir?
Roberto Hilbert Yumuşak karnı sağ beke arayışlarına sürdüren Galatarasay’da yeni bomba Rogon Şirketi tarafından önerilen futbolcu.

Meira’nın eski takım arkadaşı Hilbert :
Yeni sezonda yaptığı flaş transferlerle Süper Lig’in en renkli kadrolarından birini oluşturan Galatasaray’da bitmeyen sağ bek derdi için arayışlar sürüyor. Sarı-kırmızılı takımın ‘yumuşak karnı’ için düşündüğü takviyehttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpghamlesinde yeni bomba Stuttgart ve Alman Milli Takımı’nın sağ savunucusu Robert Hilbert Alman yıldız, Cim-Bom’a Lincoln ve Meira gibi yıldızları transfer ederken yakın ilişkiler içinde bulunduğu Rogon Şirketi tarafındanhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgönerildi. Hilbert önerisinin ardından zaman kaybetmeden Portekizli yıldız Fernando Meira’nın görüşünü alan Sarı-kırmızılı yöneticiler olumlu bir referansla karşılaştı Meira’nın, 2006-2008 arası birlikte forma giydiği Alman sağ kanat savunucusu için tam not verdiği, Hilbert için "Savunması kusursuz, her ileri çıkışı da tehlike" ifadelerinihttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgkullandığı öğrenildi Galatasaray yönetiminin bu sözler üzerine Alman sağ beki listenin ilk sırasına aldıkları bildirildi. Profesyonel kariyerine Feucht takımında start veren Hilbert, 2004-06 arası Greuther Fürth formasıyla gösterdiği performans sonrası Stuttgart’ahttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgtransfer oldu. Hilbert kırmızı-beyazlı forma ile bugüne kadar 70 maça çıktı ve 11 golü var. Başarılı sağ kanat savunmacısı 8 kez de Alman Milli Takım formasını giydi. Gerektiğinde orta alanının sağında dahttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpggörev yapabilen 23 yaşındaki oyuncunun bonservisi ise 5 milyon euro. Bu bedel transfer için tek olumsuz nokta olarak gözüküyor.





Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:16 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2