tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Futbolcuların Hayatı ( Biyografileri ) (http://www.tualimforum.com/futbolcularin-hayati-biyografileri/)
-   -   Bernd Schuster Biyografisi-Bernd Schuster Hayatı-Bernd Schuster Kimdir? (http://www.tualimforum.com/futbolcularin-hayati-biyografileri/45815-bernd-schuster-biyografisi-bernd-schuster-hayati-bernd-schuster-kimdir.html)

Metrix 10.06.10 17:35

Bernd Schuster Biyografisi-Bernd Schuster Hayatı-Bernd Schuster Kimdir?
 
Bernd Schuster Biyografisi-Bernd Schuster Hayatı-Bernd Schuster Kimdir?

Bernd Schuster (22 Aralık 1959 Augsburg) Batı Almanya'da doğmuştur. Real Madrid takımının menajeridir. Fabio Capello'nun görevine son verilmesinden sonra Başkan Ramon Calderon onu takımın başına getirmiştir. Ayrıca eski bir futbolcudur.Daha önce Real Madrid,FC Barcelona,1. FC Köln,Atletico Madrid,Bayer Leverkusen gibi dönemin büyük takımlarında forma giymiştir. 2007-2008 Sezonunda La Liga'da takımı Real Madrid şu anda liderdir. Bu sezon takıma büyük yıldızlar transfer ettirmiştir. FC Barcelona'dan Javierhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgSaviola,FC Chelsea'den Arjen Robben,Manchester United'tan Gabriel Heinze,Ajax Amsterdam'dan Wesley Sneijder gibi yıldızları transfer ettirmiştir.

http://img227.imageshack.us/img227/9...ndschuster.png




İspanya da Barcelona ve Real Madrid takımlarında hem futbol oynayan hem de teknik direktörlükhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgyapan Bernd Schuster, Almanya da FC Köln, Ispanya'da Atletico Madrid, FC Getafe ve UD Levante takımları ile Ukrayna'da Shaktar Donetsk takımlarını çalıştırdı.

21 kez Almanya A Milli takım formasını giyen Schuster 24 yaşında iken eşi Gaby'nin isteği doğrultusundahttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgmilli takımı bıraktığını açıklamıştı.

1986 yılında Meksika'da yapılan Dünya Kupası'nda Almanya Teknik Direktörü Franz Beckenbauer tarafından milli takıma döndürülmek istenen Schuster'in aynı zamanda ohttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgzamanki menajeri de olan eşi Gaby'nin 1 milyon Mark talep etmesiyle bu girişim suya düşmüştü.

Gaby ile 4 cocukları bulunan Schuster daha sonra eşinden ayrılıp birlikte yaşadığı şimdiki eşi Elana'dan da bir kız çocuğu var.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:09 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2