tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Futbolcuların Hayatı ( Biyografileri ) (http://www.tualimforum.com/futbolcularin-hayati-biyografileri/)
-   -   Ricardo Pedriel Suarez Biyografisi - Ricardo Pedriel Suarez Kimdir? (http://www.tualimforum.com/futbolcularin-hayati-biyografileri/45830-ricardo-pedriel-suarez-biyografisi-ricardo-pedriel-suarez-kimdir.html)

Metrix 11.06.10 21:55

Ricardo Pedriel Suarez Biyografisi - Ricardo Pedriel Suarez Kimdir?
 
Ricardo Pedriel Suarez Biyografisi - Ricardo Pedriel Suarez Kimdir?

Ricardo Pedriel Suarez, Bolivya’nın Santa Cruz de la Sierra kentinde 19 Ocak 1987’de dünyaya geldi.

http://images.gsp.ro/zoom/133821/747-134464-ricardo.jpg

Bolivya da başladığı ve başarılı geçirdiği futbol hayatını Romanya’nın en güçlü takımı ve Avrupada da tanınan kulüblerinden Steaua Bükreş’de devam ettirdi.

Futbola Bolivya’nın Jorge Wilstermann kulübünde 2006 yılında başlayan Pedriel ilkhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgsezonunda 5 maçta forma giymiş ve 2 gol atarak dikkatleri üzerine çekmiştir. Ertesihttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgsezon takımında 10 maçta 5 gol ve 2008 yılında da 24 maçta 14 gol kaydederek başarılı bir sezon geçirmiş.

1.86 boyunda ve 76 kilo olan Pedriel’in en büyük özelliği takım oyunu için harcadığı çaba. Bireysel oynamak yerine takımı için oynamaktan zevk alan ve bu doğrultu dahttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgçabalayan Pedriel aslında tam anlamıyla bir forvet değil. Daha çok forvet arkasında bir 10 numara edasıyla oynayan Ricardo Pedriel forvette de oynayabiliyor. Maçlara çok iyi konsantre olabilen oyuncu isabetlihttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgpasları, bitiriciliği, tekniği, özel yetenekleri, söz geçirme özelliği, sakinliği ve önceden sezileri ile de dikkat çekiyor. Sağ ayağını iyi kullanıyor.

2008 yılında da Bolivya A milli takımına çağrılan Ricardo Pedriel Peru’yla oynanan hazırlık maçında birhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgde gol attı. 20 Ağustos 2008 yılında Panama’yla oynanan hazırlık maçında da oynayan Pedriel bu tarihten bu yana Milli takıma çağrılmıyor.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:14 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2