tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Futbolcuların Hayatı ( Biyografileri ) (http://www.tualimforum.com/futbolcularin-hayati-biyografileri/)
-   -   Carlos Alberto Vela Garrido Biyografisi - Carlos Alberto Vela Garrido Hayatı (http://www.tualimforum.com/futbolcularin-hayati-biyografileri/68323-carlos-alberto-vela-garrido-biyografisi-carlos-alberto-vela-garrido-hayati.html)

Başak 13.03.11 23:30

Carlos Alberto Vela Garrido Biyografisi - Carlos Alberto Vela Garrido Hayatı
 
Carlos Alberto Vela Garrido Biyografisi - Carlos Alberto Vela Garrido Hayatı - Carlos Alberto Vela Garrido Kimdir?


Carlos Alberto Vela Garrido (1 Mart 1989 Cancún, Quintana Roo)
Meksikalı futbolcu, forvet mevkiinde oynamaktadır. İngiltere Premier Ligi takımlarından Arsenal'in formasını giymektedir. Meksika Milli Futbol Takımı içinde oynamaktadır.

Carlos Vela kariyerine erkek kardeşi Alejandro Vela'nın yanında Guadalajara takımında başladı. Sonrasında Meksika U-17 Milli Takımıyla 2005 FIFA U-17 Dünya Şampiyonasını kazandı ve 5 golle turnuvanın gol kralı oldu. Bu başarıdan sonra Guadalajara'nın sahibi ve başkanı Jorge Vergaraona Vela'ya iyi şartlarda bir kontrat teklif etti ve ailesinin, yakın zamanda zarar görmüş Cancún kentinden taşınmasına yardım etti. Vela'da sözleşmeyi imzaladı. Daha öncesinde de Vela babasına sevgisini göstermişti: Babasının doğum gününe denk gelen U-17 Final maçında Brezilya'yı mağlup ettikten sonra kupayı babasıyla birlikte taşıdırlar ve Vela kazandığı Altın Ayakkabı ödülünü babasına ithaf ettiğini açıkladı.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 22:39 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2