tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Futbolcuların Hayatı ( Biyografileri ) (http://www.tualimforum.com/futbolcularin-hayati-biyografileri/)
-   -   Kemal Tokak Biyografisi - Kemal Tokak Hayatı - Kemal Tokak Kimdir? (http://www.tualimforum.com/futbolcularin-hayati-biyografileri/70124-kemal-tokak-biyografisi-kemal-tokak-hayati-kemal-tokak-kimdir.html)

Okyanus 21.05.11 22:59

Kemal Tokak Biyografisi - Kemal Tokak Hayatı - Kemal Tokak Kimdir?
 
Kemal Tokak Biyografisi - Kemal Tokak Hayatı - Kemal Tokak Kimdir?


Kemal Tokak (d. 25 Nisan 1989, Yüreğir), kariyerini Samsunspor'da sürdürmekte olan Türk millî futbolcu.


http://i53.tinypic.com/14mf9g9.jpg

Kulüp kariyeri Futbola henüz 12 yaşında iken Adanaspor'un altyapısında başlayan Kemal Tokak iki boyunca bu takımda top koşturduktan sonra Çanakkale Dardanelspor'a tranfer olmuştur. 15 yaşında geldiği takımda profesyonelliğe geçmiş ve dört yıl boyunca kulüpte yer almıştır. 2008-09 sezonunda Mustafakemalpaşaspor'a, sezon sonunda ise Orhangazispor'a kiralanmıştır.

Orhangazispor'da oynadığı dönemde Samsunspor'un izleme komitesinde yer alan İsa Turan, Kemal Dikmen ve Güven Gümüşdağ'ın büyüteci altına alınmıştır. İzleme komitesinin teknik kadroya ve yönetime sunduğu raporlarda "Çok yönlü, savaşçı ve ahlaklı. Samsunspor'da yıldız olur." cümleleriyle tanımlanan Tokak için yönetim Çanakkale Dardanelspor'a transfer talebinde bulunmuş, Çanakkale Dardanelspor ise futbolcu için peşin 40.000 TL bonservis ücreti istemiştir. Samsunspor yönetimi ücreti fazla bulmuş ve görüşmelerden çekilmiş fakat Kemal'in babası kendi cebinden bu parayı ödeyerek oğlunun Samsunsporlu olmasını sağlamıştır. Yeni kulübünde ilk çıktığı maç ise Türkiye Kupası 2. Tur mücadelesi olan 1461 Trabzon karşılaşması olmuştur. Kemal, 22 Eylül 2010 tarihindeki karşılamada 90 dakika boyunca forma giymiştir.




Millî kariyeri

Kemal, Çanakkale Dardanelspor'da oynadığı dönemde millî takımda da yer almıştır. İki kez U-18 millî olan Tokak'ın iki karşılaması da 2007'deki İsrail özel karşılaşmaları olmuştur. 28 Mayıs 2007'deki ilk maçta oyuna sonradan girmiş ve 25 dakika sahada kalmıştır. 30 Mayıs 2007 tarihindeki ikinci maçında ise 85. dakikada oyuna dahil olmuştur.



Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 20:59 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2