tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Futbolcuların Hayatı ( Biyografileri ) (http://www.tualimforum.com/futbolcularin-hayati-biyografileri/)
-   -   Yiğit Gökoğlan Biyografisi - Yiğit Gökoğlan Hayatı - Yiğit Gökoğlan Kimdir - Yiğit (http://www.tualimforum.com/futbolcularin-hayati-biyografileri/90002-yigit-gokoglan-biyografisi-yigit-gokoglan-hayati-yigit-gokoglan-kimdir-yigit.html)

Kartal 12.01.12 02:04

Yiğit Gökoğlan Biyografisi - Yiğit Gökoğlan Hayatı - Yiğit Gökoğlan Kimdir - Yiğit
 
Yiğit Gökoğlan Biyografisi - Yiğit Gökoğlan Hayatı - Yiğit Gökoğlan Kimdir - Yiğit Gökoğlan Yaşamı

Yiğit İsmail Gökoğlan (D. 5 Haziran 1989 Konak / İzmir) Türk futbolcu. Manisaspor'da oynamaktadır.

Kulüp Kariyeri

Futbola 9 yaşında Göztepe Spor Kulübünde başladı. 6 yıl boyunca Göztepe’nin altyapısında oynadı. 15 yaşında Çobanisa’daki Türkiye Şampiyonası kupasında Manisaspor’un hala paf takım antrenörü olan Hakan Şapçı tarafından keşfedilip, yönetime verdiği rapor doğrultusunda Manisaspora transfer oldu. 16 Yaşında Ersun Yanal zamanında A takıma yükseldi ama A takım ile idman yapıp PAF takım ile maçlara çıkıyordu. İlk olarak Giray Bulak zamanında forma şansı buldu ve 2 Eylül 2007 tarihinde Galatasaray'a karşı oynanan Süper Lig karşılaşmasında oyuna 70. dakika'da Uğur İnceman yerine girerek ilk Süper Lig karşılaşmasınıhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgoynamış oldu. Arkasından Altınordu’ya kiralık gitti yarım dönem ve orada şampiyonluk yaşadı. Levent Eriş zamanında Manisaspor’a geri döndü, takım olarak güzel bir sezon geçirip Bank Asya 1.Lig’de şampiyon oldu.

Milli Takım Kariyeri

21 kez milli takımlara çağrılan Yiğit İsmail Gökoğlan, 9 kez Türkiye U-19, 2 kez Türkiye U-20, 2 kez Türkiye U-21, 2 kez de Türkiye A-2 forması olmak üzerehttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgtoplam 22 kez milli formayı giymiştir ve bu karşılaşmalarda 3 gol kaydetmiştir.

8 ve 9 Şubat 2011 tarihlerinde Belarus ile Antalya'da oynanacak özel karşılaşmalarda ilk kez Türkiye A-2 Milli Takımı aday kadrosuna davet edilmiştir.

Tam Adı: Yiğit İsmail Gökoğlan
Doğum Tarihi: 05.06.1989
Doğduğu İl: İzmir
Yaş: 22
Boyu: 1.82 m.
Pozisyonu: Orta Saha - Sağ Kanat


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:26 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2