tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Galatasaray (http://www.tualimforum.com/galatasaray/)
-   -   Bellinzona 3-4 Galatasaray (http://www.tualimforum.com/galatasaray/15005-bellinzona-3-4-galatasaray.html)

blue 21.09.08 02:29

Bellinzona 3-4 Galatasaray
 
http://img294.imageshack.us/img294/5538/gsro8.jpg
UEFA Kupası 1. tur ilk maçında Galatasaray, İsviçreli temsilcisi Bellinzona'yı deplasmanda 4-3 mağlup etti. Karşılaşmada Galatasaray'ın golleri (Dk. 39) Kewell, (Dk. 51 ve Dk. 80) Baros ve (Dk. 90 artı 2) Lincoln'den gelirken, Bellinzona adına golleri (Dk. 32) Lustrinelli, (Dk. 47) Gürkan ve (Dk. 90) La Rocca kaydetti.


8. dakikada Meira'nın orta sahadan uzun pasında Bellinzona defansının arkasına Baros, ceza sahası sağ çaprazında topu önüne alırken, daralan açısına rağmen sert vuruşunda, meşin yuvarlak kaleye paralel olarak taca gitti.
11. dakikada ceza sahası önünde Lincoln'ün aşırtma pasında Nonda kaleciyle karşı karşıya kaldı. Sol çaprazda yakın mesafeden bu oyuncunun gelişine vuruşunda top kaleci Gritti'den döndü.
31. dakikada soldan Kewell'ın doldurduğu topa ceza sahası içinde Linoln'ün vuruşunda, yerden seken meşin yuvarlak kalecide kaldı.
32. dakikada Bellinzona, 1-0 öne geçti. Galatasaray defansının ofsayt düşüncesiyle duraklamasından faydalanan Lustrinelli, gönderilen aşırtma pasta defansın arkasına sarktı ve kaleciyle karşı kaşıyla pozisyonda topu ağlara gönderdi: 1-0.
37. dakikada Meira'nın ara pasıyla hareketlenen Nonda, ceza sahası önüne kadar açılan Gritti'yle karşı karşıya pozisyonda topu kaleciye gönderdi ve fırsattan yararlanamadı.
39. dakikada Kewell, Galatasaray'a eşitliği getiren golü attı. Sağdan Serkan Kurtuluş'un ortaladığı topa ceza sahası içinde gelişine çok sert bir vole vuruşu yapan Kewell, fileleri havalandırdı: 1-1.
44. dakikada Lincoln'ün pasıyla topla buluşan Baros'un ceza sahası içinde vuruşunda, meşin yuvarlak kalecide kaldı.
Maçın ilk yarısı 1-1 berabere sonuçlandı.
47. dakikada Bellinzona, Galatasaray karşısında yeniden öne geçmeyi başardı. Ceza sahası içine kadar tek paslarla gelen İsviçre ekibinde Wahab'ın topuk pasıyla topu önüne alan Gürkan, plase bir vuruşla kaleci De Sanctis'in sağından meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 2-1.
50. dakikada ceza sahası önünden Wahab'ın yerden yaptığı sert vuruşta, kaleci De Sanctis son anda topu kornere çeldi.
51. dakikada Baros, Galatasaray'a yeniden eşitliği getirdi. Lincoln'un soldan orta olarak kullandığı serbest vuruşta, ceza sahası içinde iyi yükselen Baros kafayla topu ağlara gönderdi: 2-2.
54. dakikada soldan hızla çıkan Kewel'ın ceza sahasına kadar girdikten sonra yaptığı ortada, kale önünde Siqueira Baros'tan önce topu kornere atarak önemli bir tehlikeyi önledi.
56. dakikada hızlı gelişen Bellinzona atağında, kalesini terk eden de Sanctis, Lustrinelli'den önce topu uzaklaştırarak pozisyonu önledi.
66. dakikada Lincoln'ün pasıyla sağdan Bellinzona ceza sahasına giren Kewell'ın vuruşunda top kaleci Gritti'den döndü.
74. dakikada sağdan Gürkan'ın ortaladığı topa arka direkte Kalu kötü bir vuruş yaparak takımı adına önemli bir fırsatı kullanamadı.
Yine aynı dakikada soldan çalımlarla Bellinzona kalesine yaklaşan Aydın'ın yerden ortasında, kale önünde Baros'tan önce defans ayak koydu.
80. dakikada Baros, Galatasaray'ı 3-2'lik üstünlüğe taşıyan golü attı. Gürkan'ın hatalı geri pasında topu kapan ve kaleciyle karşı karşıya kalan Baros, Mangiarratti'nin de yetişmesine rağmen yaptığı vuruşla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 2-3.
90. dakikada La Rocca, Bellinzona'ya 3-3'lük beraberliği getirdi. Sağdan kullanılan kornerde ceza sahası içinde iyi yükselen La Rocca, kafayla topu ağlara göndererek skoru eşitledi: 3-3.
90 artı 2. dakikada Lincoln, Galatasaray'a galibiyeti getiren golü attı. Ceza sahası önünden Lincoln'ün yaptığı sert vuruşta defanstan seken top kaleci Gritti'nin üzerinden ağlarla buluştu: 3-4.

Kaynak: Anadolu Ajansı


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:02 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2