tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > SPOR AKTUALİTE > Galatasaray
amp;markreadhash=guest" rel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul etrel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul et
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et

Galatasaray Galatasaray taraftarının köşesi,galatasaray spor kulübü hakkında genel bilgiler...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Bedenen Ve Ruhen Yorgunduk
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
590

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 10.11.08, 09:15   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
blue - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 1.068
Konular: 940
Puan Grafiği
Rep Puanı:3673
Rep Gücü:54
RD:blue has a reputation beyond reputeblue has a reputation beyond reputeblue has a reputation beyond reputeblue has a reputation beyond reputeblue has a reputation beyond reputeblue has a reputation beyond reputeblue has a reputation beyond reputeblue has a reputation beyond reputeblue has a reputation beyond reputeblue has a reputation beyond reputeblue has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 79
105 Mesajına 214 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon1c Bedenen Ve Ruhen Yorgunduk



''Bedenen ve ruhen yorulduk!''
Galatasaray Teknik Direktörü Michael Skibbe, Fenerbahçe derbisinin ardından yaptığı açıklamada, önem derecesi yüksek maçlara arka arkaya çıkmalarının kendilerini bedenen ve ruhen yorduğunu belirtirken, sakatlıkların kendilerini zor durumda bıraktığına ve Lincoln'ün sayılmayan golüne de değindi!


09 Kasım 2008 , 21:21

Yorumlar (29)Arkadaşına GönderFacebook'ta PaylaşYazdır


HABER İLE İLGİLİ TAKIMLAR
Galatasaray
Skibbe'nin açıklamalarından Ajansspor.com'un derledikleri şöyle:
"Son maçlarda olduğu gibi koşu temposunu istediğimiz gibi ayarlayamadık ve defansif oynayamadık bugün. Öne geçtiğimiz zaman ve golü yediğimiz zaman uzun topları onlara bıraktığımız için ve geri gelmediğimiz için mağlup olduk. İkinci devrenin başında 3-1 olunca geriye çekilip defans yaptılar ve kontrataklara çıktılar. Bizim için tabii golü attıktan sonra hemen golü yemek moralimizi bozdu. Attığımız gol endirekt olduğu için sayılmadı ve bize problem oldu. Ama bence direkt vuruş olmalıydı. Şimdi tabiki hepimiz hayalkırıklığına uğradık"

:: BASIN TOPLANTISI ::
Galatasaray Teknik Direktörü Michael Skibbe, Fenerbahçe karşılaşmasında düş kırıklığına uğradıklarını belirterek, bir gollerinin sayılmadığını iddia etti.

Skibbe, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, çok erken gol bulmalarına rağmen takım olarak topun arkasına geçip iyi savunma yapamadıklarını belirterek, "4-1'lik mağlubiyet nedeniyle düş kırıklığına uğradık. Defansı bir türlü yapamadık. Lincoln'ün vuruşuyla filelere giden topun gol olması gerektiğini düşünüyoruz. Orada faul olduğunu ve tek vuruş olarak değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyoruz. Bu nedenle golümüz sayılmadı" dedi.

İkinci devre yedikleri 3. golün ardından Fenerbahçe'nin geriye doğru yaslandığını ifade eden Alman teknik adam, şunları kaydetti:
"Alanları kapattılar ve biz oynayamadık. Biz ilk golü attıktan sonra ofansif oyuncular defansif görevlerini iyi yapmadılar. Ama Lincoln çok çalıştı, savunmaya çok yardım etti. Biz forvet olarak, orta saha ve defansa gerektiği gibi yakın olamadığımız zaman Servet ve Emre Aşık'ın uzaklaştırdığı topları rakip aldı. Defansif anlamda yapamadığımız işler forvetten başladı. Bu nedenle de Ümit'i oyundan aldım. Kendisi uzun süre sakattı ve önemli maçlar oynamıştı."

"BEDEN VE RUHEN YORULDUK"
Skibbe, takımın istikrarsız sonuçlar alması konusundaki bir soruyu ise, "Çok önemli maçlara çok kısa sürede çıktığınızda, hem bedensel, hem de ruhen yoruluyorsunuz ve her zaman istediklerinizi sahaya yansıtamıyorsunuz. Bu da zaten, bir çok futbolcumuzun sakat olması ve devamlı aynı oyuncuların oynaması mecburiyetinden kaynaklanıyor" diye yanıtladı.

Kadroda değişiklik yapmaması konusunda ise Alman teknik adam, bu konuda ellerinin bağlı olduğunu, çünkü iyileşen oyuncularının ancak perşembe günü idmanlara başladığını ifade etti.

"YEDİĞİMİZ GOLLERDE RAKİBE YARDIMCI OLDUK"
Maçta yedikleri gollerde biraz da rakibe kendilerinin yardımcı olduğunu belirten Michael Skibbe, "Roberto Carlos'un uzaktan attığı golde kalecimiz maalesef öne doğru elinden kaçırdı. Roberto Carlos'un vurduğu topların devamlı sert ve yön değiştirerek gittiğini biliyoruz, De Sanctis de böyle bir durumda olan ilk kaleci değil" dedi.

Skibbe, kalecinin bu pozisyonda baraj kurdurmaması konusunda ise "Bu pozisyonda baraj kurmak, tamamen kalecinin verdiği bir konu. En iyi değerlendirecek konumda olan kalecidir. Bana kalsa Roberto Carlos'a attırmazdım" yorumunda bulundu.

Haldun Üstünel ve Adnan Sezgin'in maçtan sonra soyunma odasına geldiğinin dile getirilmesi üzerine de Alman çalıştırıcı, bunun doğal olduğunu kaydederek, diğer maçlarda da aynı şeylerin olduğunu hatırlattı.

Skibbe, bir basın mensubunun, "Oyuna Nonda'yı almaktan dolayı pişman mısınız?" sorusunu da, "Bu konuda etkili olan, erken 3. golü yememiz. Fenerbahçe, bu golü bulup kendi sahasına çekilip alan vermediği için avantajlı oldu. Fenerbahçe çok mücadeleci bir maç çıkardı ve iki kontrataktan biraz da şansla beraber golü buldular. İkinci devrede de 3-1 olduktan sonra tekniklerini gösterip, top kaybetmediler ve iyi kontratağa çıktılar" diyerek sözlerini tamamladı.

--------------Tualimforum İmzam--------------
.

.

.

.



blue isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
bedenen, ruhen, ve, yorgunduk


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:32 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2