tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > SPOR AKTUALİTE > Galatasaray
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Bugünki Mesajlar

Galatasaray Galatasaray taraftarının köşesi,galatasaray spor kulübü hakkında genel bilgiler...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Aslan kupada dolu dizgin
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
669

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 18.01.09, 07:43   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Administrator
 
tualim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 2.920
Konular: 3793
Puan Grafiği
Rep Puanı:22454
Rep Gücü:20
RD:tualim has a reputation beyond reputetualim has a reputation beyond reputetualim has a reputation beyond reputetualim has a reputation beyond reputetualim has a reputation beyond reputetualim has a reputation beyond reputetualim has a reputation beyond reputetualim has a reputation beyond reputetualim has a reputation beyond reputetualim has a reputation beyond reputetualim has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 125
207 Mesajına 2.102 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Aslan kupada dolu dizgin

Aslan kupada dolu dizgin
18 Ocak 2009 Pazar 00:02
Galatasaray, Türkiye Kupası B Grubu'ndaki 4. ve son maçında Ali Sami Yen'de konuk ettiği Malatyaspor rahat bir oyunla mağlup etti...


G.SARAY: 4-2 :MALATYA

Fortis Türkiye Kupası B Grubu'nda Galatasaray, son maçını Malatyaspor ile oynadı. Liderlik için 1 puanın yettiği maçı rahat bir tempoda oynayan G.Saray, 4-2'lik galibiyetle grubu lider tamamladı ve adını çeyrek finale yazdırdı.
Haftaya 7 puanla giren Galatasaray, Malatyaspor karşısında yedek ağırlıklı bir kadroyla mücadele ederken, Lincoln Beşiktaş maçının ardından ilk kez ilk onbirde yer aldı. Rakibine hiç fırsat vermediği ilk yarıda önce Aydın ile 1-0 öne geçti. Birçok takımın kiralık olarak istediği genç yıldız başarılı futbolcuyla göz doldururken, ilk yarının uzatma bölümünde sezonun formsuz ismi Ümit Karan güzel bir kafa vuruşuyla farkı ikiye çıkardı.






Galatasaray kupada son maçını Malatyaspor ile oynadı. Bol gollü ve kırmızı kartlı geçen maçı Galatasaray rahat kazandı. Maçın fotoğraflı anlatımı için TIKLAYINIZ..!




İkinci yarının ilk on dakikası Malatyaspor ceza sahasında geçerken, ikinci yarıda Meira'nın yerine oyuna giren Emre, 11 dakikada iki sarı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. İki dakika sonra da Güngör kırmızı kart gördü ve iki takım da 10 kişi kalmış oldu. 65. dakikada Malatyaspor kornerinde Alper çok iyi yükseldi ve takımının ilk golünü attı. Ev sahibi ekip, 71. dakikada Arda ile farkı tekrar ikiye çıkardı. Ancak Turgay yine bir duran topta rakip savunmadan daha iyi yükselerek skoru 3-2 yaptı. 85. dakikada Turgay'ın Yaser'i düşürmesiyle kazanılan penaltıyı Yaser gole çevirdi ve maçın sonucunu belirledi.

Maçı bu skorla 4-2 kazanan Galatasaray, 10 puanla B Grubu'nu lider tamamladı ve adını çeyrek finale yazdırdı.

MAÇIN İLK YARISI

3. dakika. G.Saray Ümit Karan ile gole yaklaştı. Sol kanattan gelişen atakta Arda ceza sahasına ortasını yaptı. Ümit Karan kale sahasında yükselip kafayı vurdu. Meşin yuvarlak Kaleci Emrah'ın üzerine gitti.

17. dakika. G.Saray soldan rakip kaleye Arda ile etkili indi. Çalımlarla ceza sahasına sokulan arda rakibinden kurtulduğu anda yerden şutunu attı. Kaleci Emrah kapanarak gole izin vermedi.

GOL... 18. dakika. G.Saray golü Aydın ile buldu. Sol kanattan Arda ceza sokulup pasını yerden Ayhan'a aktardı. Ayhan bekletmeden savunmanın arkasına hareketlenen Hakan Balta'ya şık bir top çıkarttı. Hakan Balta sıfırdan kale sahasına ortasını yaptı. Aydın boş pozisyonda ayak koyarak Malatya ağlarını havalandırdı.

G.Saray Aydın'ın golüyle Malatya karşısında 1-0'lık üstünlüğü yakaladı.

34. dakika. Malatyaspor rakip kaleye etkili indi. Sol kanattan ortalanan topu ceza sahası içinde önünde bulan Eren uygun durumda sert vurdu. Meşin yuvarlak üst direği sıyırıp auta çıktı.

36. dakika. G.Saray sol kanattan Arda ile Malatya kalesine etkili indi. Bu futbolcunun ortasına Ümit Karan kafayı vuramadı. Arka direkte Aydın kontrol ettiği topu kaleye vurdu. Savunmada Eren ayak koyarak topu çıkarttı.

39. dakika. Malatyaspor'da Güngör sarı kartı gördü.

40. dakika. Galatasaray savunmasından uzun topla çıktı. Ümit Karan'ın ayak koyarak rakiplerinin arkasına sektirdiği topa Arda Turan hareketlendi. Tehlikeyi zamanında sezen Kaleci Emrah iyi bir zamanlama ile çıkarak Arda'nın önünden meşin yuvarlağı taça gönderdi.

45. dakika. İlk yarıda normal süre tamamlandı. 1 dakika uzatma oynanacak.

45+1. dakika. Malatya uzatmalarda rakip kaleye etkili geldi. Celil sol kanattan ceza sahasına ortasını yaptı. Hakan Balta kale sahasında bomboş kalan Mustafa'dan önce kritik bir müdahale ile tehlikeyi uzaklaştırdı.

GOL...45+2. dakika. G.Saray Ümit Karan ile 2. golü buldu. Sağdan hızlı gelişen atakta Sabri ceza sahasına ortasını yaptı .Savunmanın arasından Ümit Karan kafayı dokunarak Kaleci Emrah'ın uzanamayacağı uzak köşeden topu ağlarla buluşturdu.

G.Saray Ümit Karan'ın kafa golüyle Malatya karşısında 2-0'lık üstünlüğü yakaladı.

İlk yarı G.Saray'ın 2-0'lık üstünlüğü ile tamamlandı.

MAÇIN İKİNCİ YARISI

G.Saray'da 2. yarıda Meira yok. Emre Güngör oyuna dahil olan isim.

47. dakika. G.Saray'da Emre Güngör rakibine yaptığı sert faul sonrası sarı kart gördü.

50. dakika. Malatyaspor atağı sol kanattan tehlikeli gelişti. Celil ceza sahasına çarprazdan sokulup ortasını yaptı. Kaleci Aykut'u geçen meşin yuvalak kaleye pralel geçerek ters kanada açıldı. Malatya ileri ucunda kimse bu pozisyonda hareketlenmedi.

56. dakika. G.Saray'da Emre Güngör Celil'e yaptığı sert faul sonrası 2. sarı kartı görüp kırmızıyla oyun dışı kaldı. Sarı-Kırmızılı oyuncu 2. yarı başında dahil olduğu oyunda 11 dakika sahada kalabildi.

57. dakika. Malatyaspor'da 10 kişi kaldı. İlk yarıdan sarı kartı bulunan Güngör Lincoln'ü indirince 2.sarıyı görüp kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Şimdi iki ekipte sahada 10 kişi kaldı.

60. dakika. Karşılaşmada son yarım saatlik dilim. G.Saray'ın 2-0'lık üstünlüğü sürüyor.

61. dakika. Malatyaspor sol kanattan Eren ile köşe vuruşu kullandı. Kale sahasına inen topu Aykut son anda Alper'in önünde kapanarak kontrol etti.

63. dakika. G.Saray'da Lincoln yerini Yaser'e bıraktı.

64. dakika. Yaser ceza sahası dışında topla buluştuğu anda yerden sert vurdu. Meşin yuvarlak direğin az farkla yanından auta çıktı.

GOL... 66. dakika. Malatyaspor Alper ile golü buldu. Sağ kanattan Eren'in kullandığı köşe vuruşuna kale sahasında iyi yükselen Alper kafayı vurdu. Meşin yuvarlak Kaleci Aykut'un bakışları arasında köşeden ağlarla buluştu.

Malatya Sami Yen'de Alper ile G.Saray karşısında skoru 2-1 yaptı.

GOL... 71. dakika. G.Saray Arda Turan ile 3. golünü buldu. Ayhan Akman sağdan hareketlenen Ümit Karan'a ara pasını bıraktı. Karan şut şansı olmasına rağmen arka direğe yerden harika bir pas çıkattı. Arda topun gelişine plase bir vuruş yaptı. Kaleci Emrak meşin yuvarlağı gol çizgisi içinde tutabildi.

G.Saray Arda Turan'ın golüyle Malatyaspor karşısında skoru 3-1 yaptı.

73. dakika. Malatyaspor'da Fatih yerini Güven'e bıraktı.

GOL... 75. dakika. Malatyaspor Turgay ile 2. golünü buldu. Sol kanattan gelişen atakta Eren ceza sahasına ortasını yaptı. İyi yükselen Turgay şık bir kafa vuruşu ile meşin yuvarlağı köşeden ağlara bıraktı.

Malatyaspor Turgay'ın golüyle skoru 3-2 yaptı.

78. dakika. Malatyaspor sağ kanattan Eren ile köşe vuruşu kullandı. Kale sahasında yükseklik kazanan topa Turgay rovaşatayı vurdu. Meşin yuvarlak Aykut'un kucağında kaldı.

84. dakika. G.Saray atağında ceza sahasına topla giren Yaser kaleci ile kaşı karşıya kaldığı anda Turgay rakibini indirdi. Hakem penaltı noktasını gösterirken Turgay'da kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Malatya sahada 9 kişi kaldı.

GOL... 85. dakika. G.Saray'da penaltı atışı için topun gerisine geçen isim Yaser oldu. Genç golcü topla kaleciyi ayrı köşelere gönderdi.

G.Saray Yaser'in penaltıdan attığı golle Malatya karşısında skoru 4-2 yaptı.

88. dakika. Malatya'da Ergun yerini Mert'e bıraktı.

88. dakika. G.Saray'da Emre Aşık yerini Semih'e bıraktı.

89. dakika. Celil çıkıyor, Ali oyunda Malatyaspor'da.

90. dakika. Maçta normal süre tamamlandı. 3 dakika uzatma oynanacak.

Maçta başka gol olmadı. G.Saray, Malatyaspor'u 4-2 mağlup etti.
Galatasaray: Aykut Sabri Emre Aşık Meira Hakan Balta Aydın Mehmet Topal Ayhan Arda Lincoln Ümit Karan

Malatyaspor: Emrah Mustafa Alper Turgay Güngör Eren Selim Fatih Celil Ergün Olcayto

STAT: Ali Sami Yen
HAKEMLER: Tolga Özkalfa Baki Tuncay Akkın M. Cem Hanoğlu


internethaber
--------------Tualimforum İmzam--------------
TUALİM



Tualimforum kurallarını okuyunuz Lütfen.
Forum kullanımı hakkında bilgi için TIKLAYINIZ%TIKLAYINIZ.
Soru ve sorunlarınızı BURADAN bize yazabilirsiniz.
Kurallara uymayan kişilerin tualimforum'a girişleri yasaklanacaktır.
Lütfen imzanıza site adı, link içeren resimler koymayınız sorgusuz silinecektir.
tualim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
aslan, dizgin, dolu, kupada


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Kahve Falında İçi Dolu Dörtgen Şekli Görmek Ne Demektir - Kahve Falında İçi Dolu Dört Tarot Kahve Falı 1 27.03.19 18:27
Kahve Falında İçi Dolu Bir Üçgen Şekli Görmek Ne Demektir - Kahve Falında İçi Dolu Tarot Kahve Falı 1 27.03.19 18:26
Rüyada Dolu Görmek - Rüyada Dolu Görmek Açıklaması ve Yorumu - Dolu Rüya Tabiri Tarot A-B-C-D-E-F-G ile Başlayan Rüya Tabirleri 2 04.05.18 22:19
Aslan Burcuna Hediye - Aslan Burcunun Sevdiği Hediyeler - Aslan Burcu ve Hediye Okyanus Aslan 0 21.12.12 17:11
Dolu Dizgin Deyiminin Anlamı ve Açıklaması Nokia Deyimler ve Açıklamaları 0 04.08.12 22:27


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:41 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2