tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Galatasaray (http://www.tualimforum.com/galatasaray/)
-   -   ''Tur şansımızı hayatta tuttuk!'' (http://www.tualimforum.com/galatasaray/26372-tur-sansimizi-hayatta-tuttuk.html)

blue 28.01.09 00:30

''Tur şansımızı hayatta tuttuk!''
 
Galatasaray'ın Alman teknik direktörü Michael Skibbe, defansif olarak iyi bir Sivasspor takımına karşı oynadıkları için gol atmakta zorlandıklarını belirtirken son dakikalarda gelen golle tur umutlarını hayatta tuttuklarını belirtti.

Galatasaray'ın Alman teknik direktörü Michael Skibbe'nin Ajansspor tarafından derlenen maç sonu açıklamaları şöyle :

"Bu son anda attığımız beraberlik golüyle 2. maç için tüm şanslarımızı açık tuttuk. Her 2 takım için de geçerli ama 2. maçta zorlu şartlar yine bizi bekliyor olacak. O maça kadar inşallah takımı forvet açısından güçlendirecek bir iki oyuncumuz aramıza dönerse hücum gücümüz ve yaratıcılığımız artar ama ben 2 takımın da tur şansının yüksek olduğunu düşünüyorum.

Biz 90 artılarda attığımız golle bir moral kazandık. Bu Sivas'ta da olduğu gibi ilk yarı maçın kontrolü tamamen bizdeydi. İyi futbol oynamaya çalıştık. Çok defansif oynayan ve bu işi de iyi yapabilen bir Sivasspor takımına karşı oynadığımız için bir hayli zorlandık.

Servet ve Lincoln bizim çok iyi oyuncularımızdan 2 tanesi. Böyle oyunculara tabii ki her maç ihtiyaç duyarsınız. Ama Emre Aşık da performansıyla Servet'i aratmıyor. Denizli maçı için kimin oynayıp kimin oynayamayacağını önümüzdeki günlerde göreceğiz."


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 18:56 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2