tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Galatasaray (http://www.tualimforum.com/galatasaray/)
-   -   Sami Yen'e bekleriz.. (http://www.tualimforum.com/galatasaray/27051-sami-yene-bekleriz.html)

blue 19.02.09 00:45

Sami Yen'e bekleriz..
 
http://img299.imageshack.us/img299/4...uefa092xc0.jpg


Avrupa'daki son temsilcimiz Galatasaray, Fransa'dan istediğini aldı! Daha önce hiç kazanamadığı Bordeaux karşısında şanssız bir maç geçiren ve zaman zaman zorladığı rakibi önünde bir türlü gol bulamayan Aslan, yine de 0-0'lık skorla avantaj elde etti! Sami Yen'de 26 Şubat tur gecesinin tarihi..

UEFA Kupası 3. tur ilk maçında, Fransız ekibi Girondins de Bordeaux ile Galatasaray arasındaki maçın ilk yarısı 0-0 berabere tamamlandı.

5.Dakikada Gourcuff'un ceza çizgisi üzerinden attığı sert şutta top az farkla auta çıktı.

6.Dakikada Gourcuff'un sol kanattan ortaladığı topa ceza alanı içerisinde iyi yükselen Placente kafayı vurdu. Kaleci De Sanctis'in müdahalesiyle top üst direğe çarparak Ayhan'ın önünde kaldı ve bu futbolcu tehlikeyi uzaklaştırdı.

17.Dakikada Ayhan'ın sol kanattan ceza alanına girerken yaptığı ortada Kewell kaleci Rame ile karşı karşıya kaldı. Ağlara gitmekte olan meşin yuvarlağı Rame ayaklarıyla son anda önledi.

Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 beraberlikle tamamlandı.

50. dakikada ceza alanının sağ çaprazından Chamakh'ın kaleye attığı sert şutta topu kaleci De Sanctis yatarak bloke etti.

69. dakikada Sabri'nin sağ kanattan rakibinden sıyrıldıktan sonra ceza alanına gönderdiği topun gelişine Lincoln vurdu. Top savunma oyuncusuna çarparak kornere çıktı.

71. dakikada Girondins de Bordeaux ceza alanı içerisinde yaşanan karambolde defans oyuncularının uzaklaştırmaya çalıştığı topu önünde bulan Sabri, ceza yayının üstünden plase bir vuruş yaptı. Meşin yuvarlak kalenin üstünden auta gitti.

81. dakikada Gourcuff'un ceza alanı sağ çaprazından kaleye attığı sert şutta top kaleye paralel olarak dışarı çıktı.

Karşılaşma 0-0 sona erdi.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:31 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2