tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Galatasaray (http://www.tualimforum.com/galatasaray/)
-   -   Galatasaray, Ordu önünde (http://www.tualimforum.com/galatasaray/42611-galatasaray-ordu-onunde.html)

Jaguar 10.01.10 16:09

Galatasaray, Ordu önünde
 
Galatasaray, Türkiye Ziraat Kupası grup ikinci maçında Ordu deplasmanına çıktı. GS teknik direktörü Rijkaard'ın maçı riske atmayarak ilk 11'de çoğunluk yıldızlarına yer vermesi dikkat çekti. Keita'nın Angola'da, Sabri ve Gökhan Zan'ın sakat ve Elano ve Franco'nun Antalya'da olduğu Galatasaray, kalede Ufuk (yanda fotoğrafta), ileride ise Arda ve Kewell ile maça başladı.
Ziraat Türkiye Kupası B grubu ilk maçında Trabzonspor'u 2-1 yenmeyi başaran Galatasaray, Ordu önünde bir galibiyetle gruptan çıkmayı garantileme hesabıyla Karadeniz deplasmanına çıktı. Galatasaray'ın bu hesapları, Orduspor'un daha 5. dakikada Erol'un kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalmasıyla daha da kolaylaştı.
Nitekim, 10. dakikada Caner'in ortasında Arda'nın dokunuşuyla GS, Orduspor önünde 1-0 öne geçti. Galatasaray'ın daha sonraki golleri ikinci yarıda geldi. Nonda, 52 ve 61. dakikalarda attığı gollerle durumu 3-0 yaptı. Karşılaşma bu skorla sona erdi.


http://www.londravizyon.com/files/u2/GSUfukCeylan.jpg
Galatasaray'ın önemli zaferler kazandığı yıllarda yardımcı antrenörü olan Ahmet Akçan'ın teknik direktörlüğünü yapan Orduspor 10 kişi kalmasıyla Galatasaray önünde ilk yarının son 10 dakikasında yüzde yüzlük gol fırsatları kaçırdı, ancak bunun dışında fazla bir varlık gösteremedi. Halen devam etmekte olan karşılaşmanın canlı skorunu aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz. Galatasaray, Orduspor karşısında şu 11 ile çıktı:
Galatasaray: Ufuk, Uğur, Emre Aşık (Mehmet Topal, 46), Servet, Hakan Balta, Barış, Ayhan, Mustafa Sarp, Caner, Arda (Linderoth, 71), Kewell (Nonda, 46)


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:37 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2