tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > SPOR AKTUALİTE > Galatasaray
amp;markreadhash=guest" rel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul etrel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul et
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et

Galatasaray Galatasaray taraftarının köşesi,galatasaray spor kulübü hakkında genel bilgiler...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Galatasaraylı Oyunculardan Maç Sonu Değerlendirmesi
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
623

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 18.01.10, 20:02   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
Jaguar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 1.257
Konular: 1228
Puan Grafiği
Rep Puanı:4393
Rep Gücü:61
RD:Jaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
196 Mesajına 334 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Galatasaraylı Oyunculardan Maç Sonu Değerlendirmesi

Galatasaraylı Oyunculardan Maç Sonu Değerlendirmesi


Galatasaraylı Futbolcular Mehmet Topal, Emre Güngör, Mustafa Sarp ve Barış Özbek, Denizli Belediyespor maçını Galatasaray Televizyonu’na değerlendirdi.

Mehmet Topal ile birlikteyiz. Tebrik ediyoruz yine iyi oynadığınız, bol gol attığınız bir karşılaşmaydı...

Mehmet Topal: Takım halinde iyi mücadele ettik. Kendi seyircimiz önünde kazanmak istiyorduk. Denizli Belediye’yi de tebrik ederim. Çok iyi ve centilmence mücadele ettiler. 3-0’ı bulduktan sonra takımda ikinci yarı biraz gevşeme oldu. Bunu yapmamalıydık. Ve arkasından golü yedik. Ama önemli olan kazanmaktı. Biliyorsunuz lig başlıyor. Gaziantepspor maçı öncesi bizim için moral oldu. Artık hafta içi eksiklerimizi giderip Gaziantepspor maçına hazırlanacağız.

Hazırlık karşılaşması yerine böyle ciddi maçlar oynamak daha mı iyi sizin için? Nasıl yorumlarsın?

Mehmet Topal: Tabii, kesinlikle. Hazırlık maçları olduğunda zaman zaman konsantrasyon eksikleri olabiliyor. Ama bu tür maçlara ciddi hazırlanmalısınız. Rakibi hafife aldığınız zaman ağzınız yanabiliyor ve kötü sonuçlar, mağlubiyetler de alabiliyorsunuz. Bizim için iyi bir maç olduğunu düşünüyorum. İyi bir futbol oynadık ve güzel goller bulduk. Bütün takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Artık çalışmalarımızı sürdürüp lige hazırlanacağız.

Peki kamp nasıl geçti? Müthiş bir sinerjik ortam vardı. Çok çalıştınız, çok yoruldunuz ama çok güldünüz, çok eğlendiniz. Sen nasıl değerlendiriyorsun?

Mehmet Topal: Biz çalışmalarımızı hem yorucu hem neşeli yapıyoruz. Yaptığımız ağır çalışmalardan zevk almaya çalışıyoruz. Çünkü zevk aldığımız zaman, neşeli olduğumuz zaman bu bize artı olarak dönüyor. Çok iyi bir kamp dönemi geçirdiğimizi düşünüyorum. İyi çalıştık, ilk yarıda yaptığımız eksikliklerin, hataların üstünde durduk. Bu eksiklikleri, hataları ikinci yarı yapmayıp yolumuza en iyi şekilde devam etmek istiyoruz.

Bir de senin son sağlık durumunu soralım.. Herhalde iyileştin, bir problem yok değil mi?

Mehmet Topal: Bir sıkıntım yok. Sakatlığımı tamamen atmış durumdayım. Her şey iyi gidiyor ve iyi bir kamp dönemi geçirdiğimi düşünüyorum. Benim tek amacım, tek hedefim Galatasaray Kulübü’ne ve takımına faydalı olabilmek..

Emre Güngör’le birlikteyiz. Kamptan başlayalım. Çok şanssız kamp dönemiydi senin için. Ama şu an herhalde iyisin...

Emre Güngör: Şimdi iyiyim. Hiçbir zaman çok ciddi bir sakatlığım olmadı. Ufak tefek sakatlıklar yaşadım ama bunların üst üste gelmesi beni ister istemez çok etkiliyordu. Kampın son dönemlerine katıldım. Antrenmanlara bir haftadır çıkıyorum. Hocam maçta bana şans verdi son dakikalarda da olsa. Gerçekten güzel bir mücadele oldu bizim için. Bundan sonra inşallah sakatlanmam ve eskisi gibi formamı giyerim.

Emre Güngör bir doksan dakikayı çıkarabilecek düzeye ne zaman gelir?

Emre Güngör: Üst üste sakatlıklar gelince futbolcu ister istemez etkiliyor. Defans oyuncusu üst üste oynayınca daha iyi performans sergiliyor. Şu an hazır gibiyim ama biraz daha zamana ihtiyacım var.

Senin oynadığın bölgeye Lucas Neill transferi yapıldı. Sen bu transferi nasıl değerlendiriyorsun? Rekabet gücünden biraz bahsedelim. Bir de tabii takım anlamında bakacak olursak çok şey katacak oyuncu.

Emre Güngör: Tabii ki Lucas Neill çok tecrübeli bir futbolcu. Galatasaray’a katkı sağlayacağını düşünüyorum. İnşallah hepimiz iyi olup Galatasaray için her şeyi yaparak hem Avrupa Ligi’nde hem kupada hem de ligde şampiyonluklar yaşamak istiyoruz. Çünkü o kadroya, o güce sahibiz. İnşallah bu sene güzel bir sezon geçiririz. Bütün taraftarlarımızı mutlu ederiz inşallah bu sezon..

Önümüzdeki hafta ligin ikinci yarısı başlıyor. Takım tam olarak hazır diyebilir miyiz?

Emre Güngör: Tabii ki hazırız. Çünkü çok güzel bir Antalya kampı geçirdik. İki tane de kupa maçımız vardı. Bugün de gördüğünüz gibi rakibimizi de küçümsemeden çok iyi konsantre olduk. Ve sonucunda farlı bir skorla galip geldik. Biz çok iyi takımız, güçlü ekibiz. Türkiye’nin en iyi takımlarından bir tanesiyiz. İnşallah bu sezon ikinci yarıya iyi başlayıp sezon sonu gülen taraf biz olacaz inşallah..


Mustafa Sarp ile birlikteyiz. Güzel bir maç oldu. Neler söylemek istersin?

Mustafa Sarp: Özellikle fazla gol bulup puanımızı 9’a çıkarmamız gerekiyordu. Artık bir nevi garantiledik diyebiliriz. Son maçı farklı kaybetmemiz gerekiyor ki elenelim. Bizim için önemli bir müsabakaydı. Hem lig öncesi son durumumuzu görme açısından, hem kupada adımızı bir üst tura yazdırma açısından çok önemliydi. Maçın başında oyunu hemen kopardık. Farklı kazandığımız için ve özellikle genç kardeşimiz Emre Çolak’ın da iki golle tekrar aramıza dönmesinden de son derece sevinçliyiz. Şimdi haftaya çok önemli olan Turkcell Süper Lig başlıyor. Hazırız bekliyoruz.

Barış ile birlikteyiz. Kampın ardından güzel bir açılış maçı oldu Ali Sami Yen Stadı’nda. Sen de iki tane gol attın. Çok gollü bir galibiyet aldınız. Neler söylemek istersin?

Barış Özbek: Kamptan sonra, Gaziantepspor maçı öncesi bizim için önemli bir maçtı. Rakibimiz iyi başladı maça. Ama biz hızlı bir şekilde 3 gol bulduk. Bu tabii ki bizi oyun içinde rahatlattı. Benim iki gol atmam güzel bir şey ama önemli olan bizim buradan iyi bir skorla ayrılmamız. Çünkü biliyorsunuz gelecek haftalarda son maçımızı oynayacağız ama bir üst tura çıkmayı garantiledik gibi bir şey.

Peki şimdi Süper Lig başlıyor. Gaziantepspor maçıyla başlayacaksınız. Kampın kısa bir değerlendirmesini alabilir miyiz senden? Hazır mısınız?

Barış Özbek: Hazırız tabii ki. Bugün de görüldü. Gerçekten on gün boyunca çok iyi çalıştık. Çok neşeli geçti kampımız. Arkadaşlarımla ben gerçekten üst düzeyde bir performans gösterdik. Kamp uzadı biliyorsunuz. Ama gerçekten herkes konsantrasyonunu sonuna kadar verdi ve bugün gördüğünüz gibi takım hazır.

--------------Tualimforum İmzam--------------

jaguar
Jaguar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
degerlendirmesi, değerlendirmesi, galatasarayli, galatasaraylı, mac, oyunculardan, sonu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Sonu Nigam Biyografisi - Sonu Nigam Kimdir - Sonu Nigam Hayatı - Sonu Nigam Yaşamı Serap Yabancı Şarkıcıların Hayatları ( Biyografileri ) 1 22.11.15 15:13
Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED)Nedir? ASYA Genel Kültür 0 19.04.14 16:04
Sonu Nigam Şarkı Sözleri (Lyrics) - Sonu Nigam Şarkı Sözü - Sonu Nigam Şarkıları Serap Yabancı Müzik Şarkı Sözleri 5 19.12.12 15:23
galatasaraylı, Tualimforuma Hoşgeldiniz... tualim Tanışma 0 16.12.11 17:38
Görme Değerlendirmesi Fenci Göz Hastalıkları 0 09.12.09 22:55


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 00:41 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2