tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Galatasaray (http://www.tualimforum.com/galatasaray/)
-   -   O-o (http://www.tualimforum.com/galatasaray/43324-o-o.html)

Jaguar 07.02.10 10:22

O-o
 
Kayserispor-Galatasaray karşı karşıya

http://www.londravizyon.com/files/u2/KayseriStad2.jpgTurkcell Süper Lig'in önemli maçında bugün iki Sarı-Kırmızılı takım karşı karşıya geliyor. Kayserispor bir başka renktaşı Galatasaray'ı ağırlıyor. Maç, her iki takımda da önemli futbolcuların sakat olduğu bir döneme rastlıyor.
Galatasaray'da Milan Baros ve Harry Kewell gibi golcü futbolcuların sakatlığına daha birkaç hafta önce transfer edilen Jo da katıldı. Bu nedenle, GS'de Meksikalı genç transfer Giovani Dos Santos'un oynaması bekleniyor. Kaptan Arda Turan ise her zamanki gibi takımının vazgeçilmez ismi olacak. Keita ise döndü. GS'nin Kayseri kafilesinde şu oyuncular bulunuyor: Leo Franco, Aykut, Servet, Emre Aşık, Emre Güngör, Lucas Neill, Uğur, Serkan, Barış, Mehmet Topal, Ayhan, Mustafa Sarp, Elano Blumer, Caner Erkin, Arda Turan, Giovani Dos Santos, Emre Çolak, Abdul Kader Keita
Kayserispor'da ise Gökhan Emreciksin'in karşılaşma için hazır olacağı bildirilirken, Kayserispor sert bir açıklama yayınlayarak GS başkanı Adnan Polat'ın, sakat yıldız oyuncular hakkında Merkez Hakem Komitesi'ni eleştirmesi kınandı. Kayserispor, GS başkanı Polat'ın açıklamasını "rakibi ve hakemi baskı altında tutma gayreti" olarak niteledi. Kayserispor-Galatasaray karşılaşması TSİ 19:00'da başlayacak ve orta hakem Tolga Özkalfa tarafından yönetilecek.
Maç sonucu: Kayserispor 0-0 Galatasaray
Galatasaray: Leo Franco, Uğur, Neill, Emre Güngör, Caner, Mehmet Topal (Dk.79 Barış), Mustafa Sarp, Keita, Elano, Arda, Giovani (Dk.86 Emre Çolak)
Kayserispor: Souleymanou, Serdar, Bayram, Aydın, Hakan Aslantaş, Gökhan Emreciksin (Dk.66 Hasan Ali), Saidou, Abdullah, Mehmet Eren (Dk.82 Savaş Yılmaz), Makukula (Dk.79 Ömer Şişmanoğlu), Cangele


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 23:56 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2