tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Galatasaray (http://www.tualimforum.com/galatasaray/)
-   -   G.Saray sanki Premier Lig takımı (http://www.tualimforum.com/galatasaray/43373-gsaray-sanki-premier-lig-takimi.html)

Jaguar 09.02.10 19:11

G.Saray sanki Premier Lig takımı
 
G.Saray sanki Premier Lig takımı

http://video1.yazete.com/yazetemirro...22909221_2.jpgA.Madrid'in deneyimli yıldızı, Galatasaray'ı yakından tanıdığını belirtti.

Atletico Madrid'in deneyimli yıldızı Reyes, geçen sezon Benfica formasıyla mücadele ettiği Galatasaray'ı yakından tanıdığını belirtip, “Rakip sanki Premier Lig takımı gibi” diye konuştu.

“Türk takımlarının Avrupa Kupaları’nda özellikle iç saha maçlarında ne kadar etkili olduğunu biliyorum. Geçen sezon Benfica forması giyerken, Galatasaray’a karşı oynadım. Takımın genel anlamıyla çok değişmediğini biliyorum. Arda Turan çok yetenekli bir futbolcu. Ona karşı dikkatli olmamız gerekiyor. O maçta bize karşı harikalar yaratan Lincoln’ün gitmesine sevindim. Baros’un bize karşı oynayamayacak olması çok büyük avantaj. Ali Sami Yen Stadı’nda oluşacak atmosferden de haberdarız. Çok ama çok çok zor maçlar oynayacağımızın farkındayız. Daha Galatasaray ile karşılaşacağımız maçlara zaman olmasına rağmen şimdiden aklımızın bir kenarında bu mücadeleye odaklanıyoruz. Çünkü artık bizim iddiamızın olduğu iki kulvar kaldı. Kral Kupası’nda ve Avrupa Ligi’nde başarılı olmak zorundayız. “

MADRİD'DE AGRESİF OLMALIYIZ

“Avrupa’da başarının yolu da Galatasaray’a karşı galibiyetten geçiyor. Rakibimizin kadrosunda Premier Lig’den birçok oyuncu bulunuyor. Zamanında onlara karşı ben de İngiltere’de forma giydim. Bu nedenle sanki bir Premier Lig karşılaşmasına çıkacak gibiyim. Kewell, Elano, Neill... Hepsi de çok önemli yıldızlar. Galatasaray’ın ileri uç oyuncuları çok tehlikeli. Bu nedenle Vicente Calderon’daki ilk maçta agresif olmamız gerekiyor. Aksi takdirde Madrid’den İstanbul’daki rövanşa avantajlı bir skorla gitmezsek, çok zorlanırız. Maç günü daha konsantre ve motive olan taraf bir adım önde başlar. Bu maçlardan galip gelecek takım neden finale gitmesin... Bunun için bir sebep görmüyorum”


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:22 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2