tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > SPOR AKTUALİTE > Galatasaray
amp;markreadhash=guest" rel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul etrel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul et
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et

Galatasaray Galatasaray taraftarının köşesi,galatasaray spor kulübü hakkında genel bilgiler...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Gs'den notlar
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
758

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 16.02.10, 19:25   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
Jaguar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 1.257
Konular: 1228
Puan Grafiği
Rep Puanı:4393
Rep Gücü:61
RD:Jaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
196 Mesajına 334 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Gs'den notlar

Adnan Polat'a rakip çıktı

G.Saraylı eski yönetici mart ayında yapılacak genel kurula adaylığını açıkladı.

Adnan Öztürk resmen aday

Galatasaraylı eski yönetici Adnan Öztürk, sarı-kırmızılı kulübün mart ayında yapılacak olağan seçimli genel kurul toplantısında başkanlığa aday olduğunu açıkladı.


Balmumcu'daki Point Otel'de basın toplantısı düzenleyen Adnan Öztürk, hedeflerinin, müzelerinde tek eksik kupa olan Avrupa Şampiyonlar Ligi Kupası'nı kazanmak olduğunu söyledi.

Kongre üyelerinin de adaylığını açıkladığı toplantıya katılarak destek verdiği Öztürk, “Galatasaray, dünyanın en büyük camialarından bir tanesidir. Hatta ısrarla söyleyebilirim, dünyada tektir” dedi.

Öztürk, Galatasaray'ın bir spor kulübü olduğunu unutmayacaklarını kaydederek, “Galatasaray'ı sportif rekabette bir adım bile geri düşürmeyeceğiz. Biz Galatasaray'ın kurumsal yapısını oluşturmak istiyoruz. Şeffaf, denetlenebilir ve sürdürülebilir bir yapı oluşturacağız. Bunları yaparken sportif açıdan hedefimiz; eksik olan Şampiyonlar Ligi Kupası'nı müzemize götürmektir” diye konuştu.

Galatasaray'da seçim yarışının 3 senedir devam ettiğini öne süren Öztürk, “Ama resmi olarak bugün başlamıştır. Galatasaray'ın ilkeleri, ahlakı, prensipleri çerçevesinde kendimizi anlatacağız, sonucu genel kurul belirleyecektir. Bize de saygı duymak gerekir, saygımız sonsuzdur” dedi.


“3. DÖNEMİ AÇACAĞIZ”


Adnan Öztürk, artık Galatasaray'ın bir dünya kulübü haline gelmesinin gerektiğini belirterek, “Kalıcı başarılara yelken açma zamanı gelmiştir. Kalıcı bir sportif başarı, sürekli bir mali başarıdan geçmektedir” ifadesini kullandı.

105 yıllık Galatasaray Kulübü'nün tarihini 3 bölüme ayırdığını anlatan Öztürk, şöyle konuştu:

“1. dönem, Ali Sami Yen ile başlayan, binbir zorlukla ulusal başarı kazanıp milyonların gönlünü kazanan bir Galatasaray. Bu dönem 1995-96 yılına kadar sürdü. Bu dönem sonrasında biraz borçlanarak Avrupa'da önemli başarılar elde etmiş, dünya markası haline gelmiş, hepimizin gururu haline geldiği dönem yaşandı. Ben yaptığımız bu hareketi 3. dönem olarak adlandırıyorum.”

Arkadaşlarıyla birlikte uzun süredir çalışmalar yaptıklarını anlatan Adnan Öztürk, “Bu 3. dönem olarak adlandırdığım bölüm içinde, 2 sene içinde banka borçlarını tamamını kapatmış, diğer borçlarını dünyadaki başarılı kulüp ve şirketlerin kabul edilebilir seviyesine çekmiş, hiçbir mal varlığını satmadan bunları yapmış hale gelmeyi hedefliyoruz. Bunu yapmak çok büyük bir sır gerektirmiyor. Şeffaf ve paylaşılan bir yönetim anlayışını ortaya koymak gerekiyor. Son derece hazırlıklı olarak çıktık” ifadelerini kullandı.

Şu anda Galatasaray'ın 300 milyon dolara yakın bir borcunun bulunduğunu dile getiren başkan adayı Öztürk, “İki sene üste 100'er milyon liradan, toplam 200 milyon liralık zarar var. Ne yazık ki üzülerek bunu belirtmek istiyorum; bu döngüden çıkmak için en önemli gayrimenkullerinden bir tanesi, adı ne olursa olsun, proje olsun satılma durumuna gelmiştir” dedi.

Adnan Öztürk, tanınmadığı şeklinde eleştiriler gelebileceğini de vurgularken, kendisinin 34 senedir bu camianın içinde olduğunu kaydetti.


“GALATASARAY'IN KAPILARINI AÇACAĞIZ”


25 milyon taraftarı olan bir kulübün, en önemli meselelerinden birinin iletişim olduğunu kaydeden Öztürk, Galatasaray'ın kapılarını tüm Galatasaraylılara açacaklarını söyledi.

Öztürk, basın mensupları, genel kurul üyeleri, Futbol Federasyonu ve diğer kulüplerle iyi ilişkiler kurmayı istediklerini anlatarak, “Ayrıca, Galatasaray Televizyonu, internet sitesi, dergisi, tüm genel kurul üyelerine, taraftarlarına, dostlarına açılacak. Galatasaray Televizyonu'nun şifresini açacağız” dedi.

Tüm amatör şubelerin bütçelerini 3-4 katına çıkartacaklarını belirten Öztürk, Galatasaray Adası'nı geri alacaklarını ve kulüp üyelerinin hizmetine sunacaklarını kaydetti.

Galatasaraylı olduğu için her gün şükrettiğini anlatan Adnan Öztürk, şöyle devam etti:

“Galatasaray sevgidir, saygıdır, kardeşliktir. Ama her şeyden önce vefadır. Galatasaray'da bu duyguların, bu özelliklerin en üst seviyeye çıkartılması için elimizden geleni yapacağız. Galatasaray'ın kapıları her Galatasaraylı'ya sonuna kadar açılacak. Galatasaray'ın değerlerinin en büyük hazinesi, sahip olduğu tecrübeli başkanları, yöneticileri, sporcularıdır. Bizi başarıya götürecek yol, bu tecrübelerinden faydalanmak geçer. Eğer başkan olursam, Galatasaray'a hizmet etmiş yöneticiler ve sporculardan görev almaları için davette bulunacağım.”

Öztürk, son olarak, UEFA Avrupa Ligi'ndeki Atletico Madrid maçı öncesi futbol takımına bol şans ve güç dileyerek, “Galatasaray'da seçim zamanı gelmiştir, Galatasaray'ı daha iyi yerlere taşımak için bir yarış vardır. Kendilerinin bu yarış ile değil, sadece sportif aktiviteleriyle ilgilenmelerini istiyorum” diyerek sözlerini tamamladı.





G.Saray'ın rakibini yakından tanıyalım

G.Saray'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki Atletico Madrid maçı çok zorlu geçecek.

UEFA Avrupa Ligi'nde Galatasaray'ın rakibi olan İspanya'nın Atletico Madrid takımının teknik direktörü Quique Sanchez Flores, "Galatasaray maçı zor olacak" dedi.

İspanyol spor gazetesi Marca’da yayımlanan röportajında Flores, Avrupa Ligi’ni, "bir Şampiyonlar Ligi, çünkü inanılmaz korkutucu takımlar var" diye değerlendirdi. Galatasaray maçının "zor olacağının" altını çizen İspanyol teknik adam, "Eğer finale kadar çıkmayı başarırsak bir rüya olur. Sevilla ve Valencia’nın UEFA Kupası’nı kazandıktan sonra yaşadığı dönüşümü gördüm. Atletico buna benzer bir şey yapmalı, çünkü buna layık" açıklamasında bulundu.

45. yaş gününü kutlayan Flores, Kral Kupası yarı final ilk maçında Racing’e karşı alınan 4-0’lık galibiyette bu sezonki en iyi Atletico’nun görüldüğünü belirterek, "Ligdeki durum farklı. Futbolcular üzerlerindeki korkuyu atmalılar. Ama öyle görülüyor ki, futbolcular kupada bir kaçış yolu buldular" dedi.

Flores, ayrıca Atletico’da defanstaki hataların giderek düzeldiğini ve mevcut durumda defans ile takımın geri kalanı arasındaki farkın kapanmak üzere olduğunu söyledi.



--------------Tualimforum İmzam--------------

jaguar
Jaguar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
gsden, notlar


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Antrenmandan Notlar Jaguar Fenerbahçe 0 21.02.10 15:20
Finansal Yönetim Genel Notlar SERDEM Açıköğretim 3. Sınıf Ders Notları 0 14.05.09 20:59
Ticaret Hukuku Önemli Notlar SERDEM Açıköğretim 2. Sınıf Ders Notları 0 12.05.09 00:11
Determinantlar ile İlgili Notlar SERDEM Açıköğretim 1. Sınıf Ders Notları 0 04.05.09 18:42
Yeraltından Notlar / Dostoyevski SERDEM Dünya Edebiyatından Kitap Özetleri 0 21.11.08 12:15


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 21:46 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2