tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Galatasaray (http://www.tualimforum.com/galatasaray/)
-   -   Gs uefa 'da (http://www.tualimforum.com/galatasaray/43574-gs-uefa-da.html)

Jaguar 27.02.10 10:30

Gs uefa 'da
 
Bu ne rezalet Başkan!


http://i.fotomac.com.tr/2010/02/27/2...0671079026.jpg
"Milyon dolarlar harcıyoruz fakat bir hakem çıkıp her şeyi berbat ediyor. Bunun hesabını kim verecek" diye dert yanan G.Saray Başkanı Adnan Polat, FIFA'ya kadar gideceklerini söyledi



Galatasaray'ın Atletico Madrid maçının İtalyan hakemlerine öfkesi çığ gibi büyüyor... Verilmeyen penaltı nedeniyle adeta çıldıran Başkan Adnan Polat'ın maç sonrasında Şenes Erzik'i aradığı öğrenildi. Polat'ın UEFA asbaşkanlığının yanı sıra, Hakem Komitesi'nde de başkanvekili olan Erzik'e, "Milyon dolarlar harcayıp büyük yatırımlar yapıyoruz. Fakat bir hakem çıkıp her şeyi berbat ediyor. Bize bunun hesabını kim verecek başkanım" diyerek dert yandığı ifade edildi.


ART NİYET ARAMAMAK MÜMKÜN DEĞİL

Erzik'in ise Polat'a, "Ben de en az sizin kadar üzgünüm. Fakat art niyet aramak yanlış. Hakemler kötü maç yönetti ve bu konuda gerekli cezaları mutlaka alacaklardır" yanıtını verdiği belirlendi. Fakat öfkesi dinmeyen Adnan Polat dün de, "Böyle bir hatanın altında bir şeyler aramamak mümkün değil. Hakemleri atayan kişi İspanyol. FIFA'ya kadar gideceğiz. UEFA ve tüm federasyonlara şikayet mektupları göndereceğiz. Bu işin peşini bırakmayız" diye konuştu.


Turumuz çalındı!



http://i.fotomac.com.tr/2010/02/27/2...4479426393.jpg


"Bu maçın CD'sini bütün ülke federasyonlarına ve UEFA başkanına yollayıp Rocchi'yi dünyaya şikayet edeceğiz"



G.Saray Başkanı Adnan Polat, Atletico Madrid'e 2-1 yenilerek UEFA Ligi'nden elenmelerinin faturasını İtalyan hakem Gianluca Rocchi'ye kesti. Rocchi'nin maçta tüm takdir haklarını İspanyol ekibinden yana kullandığını ve penaltılarını vermediğini belirten Polat, "Turu bizden aldı, Madrid'e verdi" dedi. Başkan, "Bu maçın CD'sini tüm ülke federasyonlarına ve UEFA başkanına gönderip, bu hakemi dünyaya deşifre edeceğiz" diye konuştu.


HEDEF ARTIK LİG
Adnan Polat, UEFA'yı da ismi şaibelere karışmış bir hakemi gönderdiği için protesto edeceklerini ifade etti. Polat, UEFA Hakem Komitesi Başkanı'nın İspanyol olmasıyla ilgili de "Manidar! Neler olduğunu ben bilemem. Hakem taraflıydı" yorumunu yaptı. Polat, artık lige konsantre olacaklarını belirterek, "Ağlama edebiyatı yapmayacağız. Şampiyon olup, gelecek sezon Şampiyonlar Ligi maçlarına yeni stadımızda çıkmak istiyoruz" dedi.



Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:50 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2