tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Galatasaray (http://www.tualimforum.com/galatasaray/)
-   -   Galatasaray CC, UNICS Kazan (http://www.tualimforum.com/galatasaray/43582-galatasaray-cc-unics-kazan.html)

Jaguar 02.03.10 18:59

Galatasaray CC, UNICS Kazan
 




Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, çalışmalarını Metin Oktay Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Jupp Derwall antrenman sahasında basına ve taraftara kapalı olarak yapılan antrenman, Frank Rijkaard, Johan Neeskens, Nezih Ali Boloğlu, Albert Roca ve Carlos Cuadrat yönetiminde, saat 11.00’de, ısınma ve açma germe çalışmalarıyla başladı.
Kasımpaşa karşılaşmasında ilk onbirde görev verilen oyuncular sahada rejenerasyon çalışmalarının ardından sağlık merkezinde terapi seanslarıyla maç ertesi programlarını tamamladılar.
Diğer oyuncularla antrenmanın ana bölümünde teknik çalışmalar yapıldı.
Soğuma ve açma germe çalışmalarıyla tamamlanan antrenmanın ardından oyuncular öğle yemeği için merkez binaya geçtiler.
Milan Baros, salonda ve sahada takımdan ayrı olarak çalıştırıldı.
Uğur Uçar, Hakan Balta, Harry Kewell ve Gökhan Zan ise tedavilerinin ardından salon ve sahada takımdan ayrı olarak çalıştırılıyorlar.
Sabri Sarıoğlu, Emre Güngör, Servet Çetin, Caner Erkin ve Arda Turan A Milli, Serkan Kurtuluş Ümit Milli, Emre Çolak U-19 Milli takımlarımız, Giovani dos Santos Meksika, Elano Blumer Brezilya, Abdel Kader Keita ise Fildişi Sahili Milli takımları kamplarına katıldılar.
Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, çalışmalarını bir günlük aranın ardından 3 Mart Çarşamba günü saat 10.30’da basına ve taraftara kapalı olarak yapılacak antrenmanla sürdürecek.




Galatasaray CC, UNICS Kazan



Galatasaray Cafe Crown, ULEB Eurocup J Grubu beşinci maçında bu akşam saat 18.00’da Basket-Hall’da UNICS Kazan ile karşılaşacak.

Rusya Ligi’nde sekiz galibiyet ve beş mağlubiyetle CSKA Moskova (12-1) ve Khimky’nin (10-3) arkasında üçüncü basamakta yer alan UNICS Kazan, ULEB Eurocup’ta geçtiğimiz hafta Hapoel Jerusalem deplasmanında 82-73 mağlup olmaktan kurtulamamıştı.

UNICS Kazan’ın ULEB Eurocup’taki en skorer oyuncusu maç başına 18,9 sayı üreten Marko Popovic. Hırvat oyun kurucu, 4,8’lik asist ortalaması ile de bu kategoride turnuvanın en iyisi konumunda. NBA patentli Maciej Lampe ise, pota altındaki etkinliğini maç başına 9,0 ribaunt ortalaması ile kanıtlıyor.

Lampe, Rusya Ligi’ndeki son maçında Enisey Krasnoyarsk takımını deplasmanda 82-73 mağlup eden UNICS Kazan adına 24 sayı üretti.

Galatasaray Cafe Crown’dan Darius Washington, ULEB Eurocup’ın sayı kategorisindeki en başarılı ismi. Maç başına ortalama 22,4 sayı üreten ABD’li oyuncunun hemen arkasında Radoslav Rancik (19,8 ort.) ve Mike Wilkinson (19,7 ort.) bulunuyor.

UNICS Kazan, ULEB Eurocup J Grubu'ndaki ilk maçta Galatasaray Cafe Crown'u Abdi İpekçi Spor Salonu'nda 85-79 mağlup etmeyi başarmıştı.



Zorunlu Açıklama



Bugün Vatan Gazetesi’nde yer alan “Polat’ın Seçim Hediyesi Ronaldinho” başlıklı haber hiçbir şekilde gerçekleri yansıtmamaktadır.
Söz konusu yazıda asılsız bir takım varsayımlardan yola çıkılarak, bir transfer senaryosu yazılmıştır. Haberde adı geçen futbolcuyla ilgili kulübümüzün hiçbir tasarrufu bulunmamaktadır.
Futbol takımımız gerek oynadığı futbol, gerekse ligdeki konumuyla spor kamuoyunda taraflı tarafsız her kesimin övgüsünü alırken bu tip hayal ürünü senaryoların amacının ne olduğu açık ve nettir. Asılsız takas iddiaları ile Galatasaray’ın dünya futboluna mal olmuş yıldızlarını yıpratmaya ve de transfer politikamızı zedelemeye yönelik çabaların bu dönemde gündeme getirilmesi manidardır.
Camiamızın birlik ve beraberliğini; Galatasaray’ın hedefe yürüyüşünü bozmaya yönelik bu tarz maksatlı haberlerle kimsenin takımımızı yolundan saptıramayacağının bilinmesini isteriz.
Galatasaray Futbol AŞ




http://i.fotomac.com.tr/2010/02/22/2...4612684941.jpg













http://i.fotomac.com.tr/2010/02/22/2...9264176177.jpg


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:12 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2