tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > SPOR AKTUALİTE > Galatasaray
amp;markreadhash=guest" rel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul etrel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul et
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et

Galatasaray Galatasaray taraftarının köşesi,galatasaray spor kulübü hakkında genel bilgiler...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Galatasaray
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
577

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 29.03.10, 11:00   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
Jaguar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 1.257
Konular: 1228
Puan Grafiği
Rep Puanı:4393
Rep Gücü:61
RD:Jaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
196 Mesajına 334 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Galatasaray

G.Saraylılar F.bahçelileri alkışladı


Giriş : 28.03.2010 20:08 Güncelleme : 28.03.2010 20:09
Galatasaray ile Fenerbahçe'nin karşı karşıya geldiği maç öncesinde, sarı-kırmızılı taraftarlar konuk takım oyuncularını alkışladı.


Fenerbahçeli oyuncular sahaya 'Sayın Özhan Canaydın'ı saygıyla anıyoruz' yazan bir pankartla çıktı. Bunun üzerine Galatasaray tribünleri sarı-lacivertli oyuncuları alkışladı.

Galatasaray 0 - 1 Fenerbahçe


Turkcell Süper Lig’in 27. haftasındaki derbi mücadelesinde Galatasaray, Fenerbahçe'ye 1-0 mağlup oldu. Karşılaşmanın tek golü 69. dakikada Fenerbahçeli Selçuk'dan geldi.
Stadyum: Ali Sami Yen
Tarih: 28 Mart 2010 Pazar / 19.00
Hakemler: Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Aleks Taşçıoğlu 4. Hakem: Süleyman Abay
Hava Durumu: İstanbul’da maç günü hava parçalı bulutlu, şehirde en yüksek sıcaklık 15, en düşük sıcaklık ise 7 derece olacak.
TV: Digiturk (Lig TV)
İnternet: GALATASARAY SPOR KULÜBÜ RESMİ İNTERNET SİTESİ - www.galatasaray.org

Galatasaray: Leo Franco, Sabri, Servet, Lucas Neill, Caner, Mustafa Sarp, Mehmet Topal, Keita, Dos Santos, Elano, Jo
Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bilica, Lugano, Andre Santos, Vederson, Özer, Selçuk, Mehmet Topuz, Alex, Güiza
Gol: Selçuk / Dk.69 (Fenerbahçe)
Sarı Kart: Mehmet Topal, Caner, Baros (Galatasaray) / Volkan, Mehmet Topuz (Fenerbahçe)

Galatasaray sahaya "Kalbimizdesin Özhan Ağabey", Fenerbahçe ise "Sayın Özhan Canaydın'ı Saygıyla Anıyoruz" pankartlarıyla çıktı ve taraftarlardan alkış aldılar. Karşılaşma öncesinde Ali Sami Yen Stadyumu'nda, Özhan Canaydın için saygı duruşu gerçekleştirildi.
1' Karşılaşmaya Galatasaray başladı. Daha ilk saniyelerde bir gol kaçırıyoruz. Mustafa Sarp sol çaprazdan ceza sahasına daldı, sıfıra kadar indi ve ortasına açtı. Kaleye paralel giden topa kimse ayağını koyamadı.
5' Dos Santos sağ çaprazdan çok süratli bir şekilde Fenerbaçe ceza sahasına daldı ve ortasına yaptı. Jo'dan önce topa müdahale eden Bilica, tehlikeyi kornere atarak uzaklaştırdı.
7' Ayağa paslarla ceza sahamıza yaklaşan Fenerbahçe'de topla son olarak buluşan Vederson, sol çaprazdan şutunu çekti. Top defans oyuncularımıza çarparak kornere çıktı.
15' Karşılaşmada 15. dakika geride kalıyor. İlk dakikalardaki yüksek tempo bu dakikalarda düşmüş durumda. İki takımda orta sahada çok sayıda top hatası yapıyor ve maç bu bölgede sık sık faullerle kesiliyor.
21' Caner orta sahadan kaptığı topla ilerledi ve ceza sahasına girmeden şutunu çekti. Top Volkan'da kaldı.
28' Neill'in pasında ceza sahasına girmeden topla buluşan Keita uzaktan kaleyi yokladı ancak top Bilica'ya çarparak taça çıktı.
34' Sabri'nin pasında sağ kanatta topla buluşan Keita penaltı noktasına ortasını keti ancak Lugano araya girerek topu kornere gönderdi.
41' Sol kanatta topla buluşan Keita, iki rakibinden çok şık hareketlerle sıyrıldıktan sonra ortasını yaptı ancak defans oyuncuları topu kornere gönderdiler.
45' Karşılaşmada ilk yarı golsüz eşitlikle sonuçlandı.
46' Karşılaşmada ikinci yarıya Fenerbahçe başladı.
49' Defanstan çıkan uzun topa Keita hareketlendi ancak kalesini terkeden Volkan topa Keita'dan önce haim olmayı başardı.
55' Karşılaşmanın ikinci yarısı da ilk yarıda olduğu gibi düşük tempoda geçiyor. İki takımda pozisyon üretmekte zorlanıyor.
56' Galatasaray'da oyuncu değişikliği. Mehmet Topal çıktı Arda girdi.
57' Jo ve Dos Santos'la maçın en önemli pozisyonu yakaladık anck sonuç alamadık. Jo ceza sahasında topla buluştuktan sonra sol taraftan penaltı noktasına çıkardı. Dos Santos gelişine vurdu ancak top direğin yanından auta çıktı.
60' Keita sağ kanatta topla buluştu ve çok şık bir çalımla rakibinden kurtuldu. Ortasını da ceza sahasına gönderdi ancak Gökhan Gönül topu Arda'dan önce uzaklaştırmayı başardı.
68' Galatasaray'da oyuncu değişikliği. Jo oyundan çıkarken Baros yerine oyuna girdi.
69' Selçuk'un uzaktan şutunda golü bulan Fenerbahçe karşılaşmada 1-0 öne geçti. Galatasaray 0-1 Fenerbahçe
75' Sağ kanattan Arda, sol kanattan Caner'le arka arkaya ortalar geldi Fenerbahçe ceza sahasına ancak her seferinde top uzaklaştırıldı.
82' Baros topla buluştuktan sonra sol çaprazdan ceza sahasını zorladı. Ardından dışarıdan gelen Elano'nun önüne bıraktığı topa Elano gelişine vurdu ancak top auta çıktı.
85' Elano soldan ortaladı, Keita ceza sahası içinde topla buluştu. Keita şutunu çekti ancak top auta çıktı.
86' Fenerbahçe'de oyuncu değişikliği. Guiza çıktı Gökhan Ünal girdi.
90' Keita ceza sahası çizgisi üzerinden müthiş bir vole çıkardı kaleci Volkan topu aynı güzellikte kornere çeldi.
90' Fenerbahçe'de oyuncu değişikliği. Özer çıktı Devid girdi.
90' Orta hakem son düdüğünü çaldı. Galatasaray 0-1 Fenerbahçe


Polat'a darbe



Taraftarların alkışlarla karşıladığı başkan, "Verdiğimiz emeklere yazık" diyerek stadı sinirli bir şekilde terk etti


'BÜYÜK BÜYÜK BAŞKAN'
Adnan Polat, Galatasaray başkanı seçildiği günün ertesinde Fenerbahçe yenilgisiyle tanıştı. Cumartesi günü yapılan kongrede rakibi Adnan Öztürk'e 654 oy fark atarak ikinci kez başkanlık koltuğuna oturan Polat'ın Ali Sami Yen'e gelişi dahili anonsla duyuruldu. Bunun üzerine sarı-kırmızılı taraftarlar, alkışlar ve "Büyük, büyük başkan" tezahüratlarıyla Polat'ı karşıladı.


Frank Rijkaard



Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı teknik direktörü Frank Rijkaard, derbi karşılaşması sonrasında değerlendirmelerde bulundu.
Frank Rjkaard, derbi mücadelesi sonrasında şunları söyledi; "Galip gelmek için gol atmak gerekli. Kazanmak için gol atmamız gerekliydi, bunu beceremedik. Golü de engellememeniz gerekliydi, bunu da beceremedik. Açık bir maçtı ancak onlar gol atmayı başardılar.
Her zaman söylediğimiz gibi yenilgiyi bir kişinin üzerine yıkmamamız lazım. Yenilgiyi takım olarak aldık. Tabii ki Leo Franco’nun yediği gol, bizim için talihsiz bir andı.
Şampiyonluktan uzaklaştık diyebiliriz, biraz daha zorlaştı işimiz. Ama ne olursa olsun, son maça son dakikaya kadar kendimizi iyi hazırlayıp takım ruhunu iyi göstermeli ve takımın onuru için son dakikaya kadar mücadele devam etmeliyiz."


En büyük rakibimize kaybettik



Galatasaray defansının önemli ismi Lucas Neill maçtan sonra, "En büyük rakibimize kaybettik" dedi ve şunları söyledi:

"Yediğimiz gol hayal kırıklığı oldu. En büyük rakibimize kaybettik. 7 maç var ve 21 puan eder. Şampiyon olmak istiyorsak bu maçları kazanmalıyız" dedi.

Bugün Neill'le birlikte Galatasaray defansında yer alan Servet Çetin ise şunları söyledi:

"İyi pres yapamadık o yüzden de biraz kontrollü oynamaya çalıştık. Bugün biraz daha istekli olmalıydık. Pozisyon da bulduk ancak kazanabilirdik de. Ağır bir yara aldık. Bursa ile puan farkımız devam ediyor. Fener ve Beşiktaş da önümüze geçti. Bundan sonraki maçlarımıza bakacağız yapacak birşey yok." dedi.









Teknosa Türkiye Kupası Galatasaray'ın



Derbi gününde ilk derbi Galatasaray'ın. Bayan basketbol takımımız Teknosa Türkiye Kupası final karşılaşmasında ezeli rakibimiz Fenerbahçe'yi 57-55 mağlup ederek kupayı tekrar kazanmayı başardı.
Maç boyunca çok iyi mücadele eden Galatasaraylı kızlar rakibini 57-55 mağlup ederek 12 yıl aradan sonra bu kupayı tekrar kazandı. Final maçının en iyi oyuncusu ise takımımızdan Yelena Leuchanka seçildi.
Karşılaşmada Tamika Devonne Catchings’le ilk sayılarını bulan Galatasaray, Yasemin Horasan’ın isabetiyle de öne geçti. Fenerbahçe, Tamara Kim Sutton-brown ile eşitliği sağladı. Tamika Devonne Catchings ve Nilay Yiğit'le bulduğumuz sayıları Nicole Kristen Powell’ın üçlüğüyle yanıt veren Fenerbahçe, Tamara Kim Sutton-brown’un pota altından kaydettiği basketle 9-8’lik üstünlük yakaladı. Takımımız, Yasemin Horasan’ın üst üste isabet bulduğu atışlarla farkı 3 sayıya çıkardı. Ancak Fenerbahçe’den Penelope Jane Taylor basket faulle skoru dengeleyip Nicole Kristen Powell’ın 4 sayısıyla öne geçti. Esmeral Tunçluer’in farkı 6’ya çıkarmasının ardından Galatasaray mola aldı. Mola sonrası Tamara Kim Sutton-brown’ın serbest atışlarını Yelena Leuchanka basket faulle yanıtladı. Son hücumda da isabet bulan Leuchanka, ilk periyodun skorunu belirledi: 17-20
İkinci çeyreğin ilk basketini atan isim yine Nevriye Yılmaz’dı. Bu periyotta her iki takım da sert savunma yaparak birbirlerine kolay sayı şansı tanımadılar. Galatasaray, çeyreğin bitimine 7 dakika 10 saniye kala Bahar Çağlar’ın isabetli atışıyla skoru 19-22’ye getirdi. Fenerbahçe ise aldığı molanın ardından Esmeral Tunçluer ve Tamara Kim Sutton-brown ile basketler buldu. Rakibine Sophia Yvonne Phienola Young ile yanıt veren takımımız, farkı 5’e indirdi. Sonraki 3 dakika takımlar sayı üretemezken, Nicole Kristen Powell’ın serbest atışıyla devrenin bitimine 2 dakika 7 saniye kala skor 21-27’ye geldi. İlk yarı boyunca müthiş bir mücadele örneği gösteren Yelena Leuchanka’nın basketiyle takımlar soyunma odasına 23-27’lik skorla gitti.
Tamara Kim Sutton-brown ve Kathryn Elizabeth Douglas’ın karşılıklı isabetleriyle başlayan üçüncü periyodun ilk bölümünde bir basket daha kaydeden Douglas, skoru eşitledi. Yasemin Horasan’ın başarılı atışına Nevriye Yılmaz karşılık verdi. Tamara Kim Sutton-brown’ın orta mesafeli şutuyla öne geçen Fenerbahçe’de Penelope Jane Taylor turnikesini sayıya çevirdi. Bu anda sakatlanan Kathryn Elizabeth Douglas kenara gelerek yerini Nilay Yiğit’e bıraktı. Esmeral Tunçluer ve Tuğba Palazoğlu’nun karşılıklı basketlerinin ardından Penelope Jane Taylor kullandığı serbest atışlarda isabet bularak farkı 5’e yükseltti. Ancak Yelena Leuchanka hemen yanıtı gecikmedi. Tamika Devonne Catchings ile bir basket daha bulan takımımız, skoru eşitleyip Sophia Yvonne Phienola Young’ın ikinci şans sayılarıyla 41-49 öne geçti. Yelena Leuchanka ve Tamika Devonne Catchings ile skor üretmeyi sürdüren Galatasaray, Penelope Jane Talyor’un basketine engel olamasa da son periyoda 45-43 önde girdi.
Final çeyreğinde Tamara Kim Sutton-brown ve Nevriye Yılmaz’ın sayılarına Tamika Devonne Catchings üçlükle yanıt verdi. Galatasaray’da hafif sakatlığını atlatıp maça dönen Kathryn Elizabeth Douglas farkı 4’e çıkardı. Nicole Kristen Powell’ın isabetinin ardından takımımızdan Sophia Yvonne Phienola Young’ın üçlüğü skoru 53-48’e getirdi. Fenerbahçe aldığı molanın ardından Nicole Kirsten Powell’ın basketiyle farkı 2’ye indirdi. Yelena Leuchanka’nın başarılı atışının ardından Penelope Jane Taylor üst üste basketler bularak skoru dengeledi. Tamika Devonne Catchings’in turnikesi, bitime 1 dakika 54 saniye kala Galatasaray’ı yeniden öne geçirdi. Kalan sürede iyi savunma yaparak rakibine sayı şansı vermeyen Galatasaraylı kızlar, kıran kırana geçen zorlu finali 57-55 kazanarak Teknosa Bayanlar Türkiye Kupası’nın sahibi oldu. Takımımızdan Yelena Leuchanka da Teknosa Maçın Yıldızı seçildi. Oyuncularımız 18. Bayanlar Türkiye Kupası'nı TBF Asbaşkanı İmran Işıldar'ın elindeen aldı.

Salon: Banvit Kara Ali Acar
Hakemler: Zafer Yılmaz- Özlem Yalman- Yücel Çilingir

GALATASARAY (57)
Emine Tuğba Palazoğlu 3 (1 ribaund- 1 asist)
Nilay Yiğit 2 (1 asist)
Bahar Çağlar 2 (3 ribaund)
Yelena Leuchanka 14 (4 ribaund- 2 asist)
Yasemin Horasan 8 (5 ribaund- 1 asist)
Kathryn Elizabeth Douglas 8 (2 ribaund- 1 asist)
Tamika Devonne Catchings 13 (9 ribaund- 5 asist)
Sophia Yvonne Phienola Young 7 (6 ribaund- 5 asist)
Esra Şencebe

FENERBAHÇE (55)
Birsel Vardarlı (3 ribaund- 1 asist)
Esmeral Tunçluer 8 (2 ribaund- 3 asist)
Nicole Kristen Powell 13 (7 ribaund- 3 asist)
Nevriye Yılmaz 8 (5 ribaund- 4 asist)
Penelope Jane Taylor 13 (5 ribaund)
Tamara Kim Sutton-brown 13 (3 ribaund- 2 asist)
Ebony Vernice Hoffman (4 ribaund- 1 asist)

1.PERİYOT: 17-20
2.PERİYOT: 6-7
3.PERİYOT: 22-16
4.PERİYOT: 12-12




--------------Tualimforum İmzam--------------

jaguar
Jaguar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
galatasaray


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Zaman Tüneli Galatasaray Kapak Fotografları - Zaman Tüneli Galatasaray Kapak Resimler Kartal Network ve İnternet 2 17.10.15 13:49
Galatasaray Duvar Kağıtları 2012 - Galatasaray Wallpaper ASYA Wallpaper-Duvar Kağıtları-Ekran Koruyucu 1 04.03.15 13:54
GalataSaray Duvar Kağıtları - Galatasaray Wallpapers Okyanus Wallpaper-Duvar Kağıtları-Ekran Koruyucu 14 09.05.13 21:57
Schalke 04 Galatasaray Maçı Sonucu - Galatasaray Schalke 04 Maç Sonucu Kartal Galatasaray 0 12.03.13 23:15
Joao Alves De Assis Silva Biyografisi,Galatasaray Jo Kimdir?Galatasaray Jo Okyanus Futbolcuların Hayatı ( Biyografileri ) 0 23.01.10 05:43


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 14:57 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2