tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > SPOR AKTUALİTE > Galatasaray
amp;markreadhash=guest" rel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul etrel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul et
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et

Galatasaray Galatasaray taraftarının köşesi,galatasaray spor kulübü hakkında genel bilgiler...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Galatasaray
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
742

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 02.04.10, 19:38   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
Jaguar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 1.257
Konular: 1228
Puan Grafiği
Rep Puanı:4393
Rep Gücü:61
RD:Jaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
196 Mesajına 334 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Galatasaray

Kewell İngiltere'yi karıştırdı

Harry Kewell'ın yaptığı açıklamalar Ada'da deprem etkisi yarattı.

Geçtiğimiz gün medyaya 2005 yılında Liverpool forması giyerken Olympiakos maçına sakat sakat çıkmak zorunda bırakıldım. Sağlık ekibinin bu kararı rezillikti açıklamasını yapan Harry Kewell'in sözleri İngiltere'de de yankı buldu.

Gazeteport'un haberine göre, Liverpool kariyerinin önemli bir bölümünü sakatlıklarla geçiren Kewell'ın menajeri Bernie Mandic'in de daha önce eleştirdiği Liverpool Sağlık Kurulu alelacele el değiştirdi. Kurulun başına Avustralya Milli Takımı'nın doktoru Peter Bruckner getirildi. Bruckner, Liverpool'la 3 yıllık bir anlaşma yaparken, Ada basınında bu yeni görevlendirmeyle ilgili olarak Kewell'ın sözlerinin önemli olduğu yorumları yer aldı.

KEWELL'IN EŞİ: GALATASARAY'DAN AYRILMIYOR

Öte yandan geçirdiği ameliyat yüzünden sezonun ikinci yarısında forma giyemeyen Harry Kewell’ın, İngiliz eşi Sheree Murphy, Avustralyalı yıldızın, Galatasaray’dan ayrılmasını istediği iddialarını yalanladı. The Daily Mirror gazetesine verdiği özel röportajında, “Harry’nin yanımızda olmasını isterdim, ama hiçbir zaman onun yoluna çıkmadım. Harry, her zaman bana, ‘Eğer sen gitmemi istemezsen bunu yapmam’ der. Ancak o sadece birkaç yıl daha futbol oynayabilecek. Galatasaray’da oynamaya da bayılıyor. Eşim kararını kendisi verecek” ifadelerini kullandı.

Başkan'dan yeni slogan

Galatasaray başkanı Adnan Polat "20.45"ten sonra yeni bir slogan buldu.

2006’da, “20.45’te şampiyonuz”, 2008’de, “Kahramanlar zor günlerde ortaya çıkar” sloganlarını ortaya atan Galatasaray Başkanı, ligde son 7 haftaya girilirken takımı motive etmek için yeni şifresini, “İnan, oyna, kazan” olarak belirledi

Galatasaray’ın yeni şampiyonluk sloganı belli oldu: İnan, oyna, kazan... Cim-Bom’un 2005-06 ve 2007-08 sezonlarında elde ettiği iki şampiyonluk öncesi sloganlarıyla sarı-kırmızılı takımı ateşleyen Başkan Adnan Polat, ligde son 7 haftaya girilirken zaferin şifresini 3 kelimeyle özetledi, futbolculardan işlerine dört elle sarılmalarını istedi.

Başkan Polat, 2006’da son dakikada Fenerbahçe’nin elinden alınan şampiyonluk öncesi, “20.45’te şampiyonuz” sloganıyla bütün dikkatleri üzerine çekmiş ve yarattığı sinerjiyle zaferin mimarı olmuştu.

Polat, 2008’de ise son 6 haftaya girilirken Karl Heinz Feldkamp istifa edince, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde, “Kahramanlar zor günlerde ortaya çıkar” diyerek oyuncuları kamçılamıştı.

‘7 maçta 21 puanla şampiyonuz’

Milliyet Gazetesi'nden Nevzat Dindar'ın haberine göre; bu sezon ise Rijkaard’ın liderliğinde Elano, Keita, Jo, Neill ve Giovani gibi yıldızların transfer edilmesine rağmen Galatasaray’ın, 27. hafta sonunda 4. sıraya gerilemesinden büyük rahatsızlık duyan Polat’ın, Florya’ya, “İnan, oyna, kazan” sloganını astıracağı ifade edildi. Teknik heyet ve oyunculardan şampiyonluk için kalan 7 haftada maksimum performans isteyen Adnan Polat’ın, derbi yenilgisi ardından oluşan karamsar havanın da dağıtılmasını istediği öğrenildi.

Bu arada Polat’ın, yönetim toplantısında da inancını net bir şekilde dile getirdiği ve “Kalan 7 haftada alacağımız 21 puan bizi şampiyon yapacaktır” ifadelerini kullandığı vurgulandı.


Galatasaraylıları kızdıran logo!

F.B.li taraftarların yaptığı bu logo sarı kırmızılı taraftarları iyice çileden çıkardı.

Fenerbahçeli taraftarların son yaptıkları "Yeni Lig Tv Logosu" adlı fotoğraf Galatasaraylı taraftarları çileden çıkardı!

Derbide son saniyede gelen topu Fenerbahçe Kalecisi Volkan Demirel'in kalçasıyla yumuşatıp kontrol etmesi üzerine hazırlanan komik logo Antu.com'un forum sayfalarında yoğun ilgi görüyor.

Volkan Demirel ne kadar rakibi tahrik için yapmadım desede, Galatasaraylı taraftarlar bu duruma oldukça bozulmuştu. Ve son olarak Fenerbahçeli taraftarların yaptığı bu logo sarı kırmızılı taraftarları iyice çileden çıkardı.

Galatasaraylı taraftarlar oluşturduğu forum sitelerinde Volkan'a ağır hakaretlerde bulunurken bu hareketin cevapsız kalmayacağını belirttiler. Volkan'ın Ali Sami Yen'e geleceği ilk maçı sabırsızlıkla bekleyen taraftarlar adeta intikam yeminleri savuruyor.



G.Saray 20 milyon euro zarar edebilir!

G.S., Şampiyonlar Ligi'nde gidememesinde 20 milyon euro zarara uğrayacak.

Önümüzdeki sezon için büyük hedefler belirleyen Sarı-Kırmızılı yönetimin hayallerinden biri de gelecek yıl sezonun ikinci yarısında açılışını yapmayı planladıkları Türk Telekom Arena Stadı’nda Şampiyonlar Ligi maçlarını oynamaktı...

Ancak takımın üst üste aldığı mağlubiyetler sonucunda bırakın şampiyonluğun gidebileceği korkusunu 2.’liğin bile tehlikeye girdiği konuşuluyor.

FELAKET KAPIDA!

Aslantepe’deki VIP tribünü biletlerinin satışı durma noktasına gelirken, locaların da bir bölümü hâlâ müşteri bekliyor. Özellikle Fenerbahçe yenilgisinin faturasını her anlamda yaşayan Sarı-Kırmızılılar, Şampiyonlar Ligi’ne katılamamaları halinde en az 20 milyon Euro’luk bir gelirden mahrum kalacak. Bu paranın 10 milyon Euro’sunu UEFA’dan ayakbastı parası olarak almayı hesaplayan yönetim, 10 milyon Euro’luk kısmını ise tribün gelirleri vereklam anlaşmalarından bekliyor. Bu kadar yüksek bütçeli bir takımla Şampiyonlar Ligi hedefinin tutturulamaması ise tam anlamıyla ‘felaket’ olarak görülüyor.



Shabani Nonda acı konuştu

"Arda 90 dakika oynasaydı, sonuç farklı olurdu" iddiasında bulundu.

Galatasaray'dan devre arasında gönderilmesine rağmen lig, kupa ve Avrupa arenasında attığı 16 golle sarı-kırmızılı takımın bu sezon hala en golcü oyuncusu olan Shabani Nonda konuştu

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Nonda, tele-röportajda önemli açıklamalar yaptı. Galatasaray'ın derbide Fenerbahçe'ye 1-0 yenildiğini Sabah'tan öğrenen Nonda, "Şu an Kongo'dayım. Hiçbir takımla anlaşmadım ve sezon sonuna kadar da ülkemdeyim. Maçın sonucundan haberim yoktu. Galatasaray'ın mağlubiyetine çok üzüldüm. Maçın ayrıntılarını öğrenen Kongolu forvet, "Arda 90 dakika oynasaydı, sonuç farklı olurdu" iddiasında bulundu.

'ŞİMDİ TEKRAR DÜŞÜNSÜNLER'

2007-08 sezonunda Fenerbahçe'ye attığı golle şampiyonluğu müjdeleyen ve sarı-kırmızılı taraftarların gönlünde taht kuran Nonda, devre arasında biletinin kesilmesiyle ilgili şunları kaydetti:

"Başkan Adnan Polat takımda kalmamı istiyordu. Galatasaray'dan ayrılmamda başkaları rol oynadı. Birileri beni zorla gönderdi. Yerime aldıkları oyuncular benden iyiyse, hiçbir sorun yok. Çünkü Galatasaray'ın başarısından her zaman mutlu olurum. Ancak devre arasında gelenler kötüyse, beni gönderenler bazı şeyleri tekrar düşünsün."

Giovani transferi sonrası ilk olarak Kewell'ın gönderilmesinin söz konusu olduğunun hatırlatılması üzerine Nonda, bu konuda susmayı tercih etse de, Kewell'ın hala sahalara dönemediğini kendisine hatırlattığımızda şaşkınlığını gizleyemedi.

33 yaşındaki golcü, "Demek ki takımda kalmam daha doğru olurmuş" dedi ve "Keita ile Arda'yı çok özledim. Galatasaray'ı çok seviyorum" diyerek sözlerine noktayı koydu.



Yıldırım Arda'ya 25 milyon Euro vermeli

Bülent Korkmaz'dan çeşitli konularla ilgili çarpıcı açıklamalar..

Galatasaray'ın eski futbolcusu ve teknik direktörü Bülent Korkmaz, dün gece D Spor'da yayınlanan ve Radyospor programcısı Aydın Cingöz'ün hazırlayıp sunduğu Açık Açık programına konuştu.

Gündeme dair çarpıcı açıklamalar yapan Korkmaz'ın açıklamaları şöyle:

ARDA GÜNDEMİN DIŞINA ÇIKMALI

Arda hatalar yaptı ve yapacak. Ancak bu hatalardan ders almalı bana göre Arda'nın yapması gereken gündemin dışına çıkmalı. Kendini unutturmalı. Galatasaray'da oynuyorsanız her şey dikkat etmek zorundasınız. Arda çok zeki ve yetenekli bir futbolcu. Bugün Galatasaray'ı düzlüğe çıkaracak isimlerden biri Arda. Arda buna yoğunlaşmalı.

ARDA SEZON SONU GİTMELİ

Arda, sezon sonu geleceği için Avrupa'ya gitmeli. Burada kalarak kendine zarar verebilir. Benim dönemimde de Arda'ya her ülkeden teklif geldi. Liverpool isterse Arda'ytı alır. Arda'da zaten bunu söylüyor.

AZİZ YILDIRIM ARDA'YA 25 MİLYON EURO VERMELİ

Türkiye'de sıradan futbolcular 8-10 milyon Euro ise Arda çok daha pahalı. Aziz Yıldırım Arda'ya 15 değil 25 milyon Euro vermeli. Bu para verilse bile Arda, Galatasaray'ı bırakıp Fenerbahçe'ye gitmez. Eğer Aziz Yıldırm Arda'yı alırsa aldığının üstünde bir fiyata satar. Arda çok nadir bir futbolcu. İnşallah sezon sonu gider.

KOVULMADIM İSTİFA ETTİM

Azerbaycan'dan ayrılışımın temel nedeni yönetimin benim bilgimin dışında futbolcularla toplantı yapılmış. Bunun üzerine görevi bırakmadım. Yazıldığı gibi istifamı isteyen yönetim değildi, istifa eden bendim. Azerbaycan'da futbol adına her şey çok zor. Kar yağdığında sahaya temizleyecek ekip olmadığı için ekibimle birlikte karı ben ve arkadaşlarım temizledik. Azeriler Türk futbolunu ve Türkiye'ye dair her şeyi çok yakından takip ediyorlar.

Azerbaycan'da bir gün tekrar çalışabilirim, çalışmam demem. Benim için farklı ve önemli bir deneyimdi. 2012 elemelerinde milli takımımızın Azerbaycan ile deplasmanda oynayacağı maç zor olacaktır.

GALATASARAY KAZANIRSA RAHATLAR

Fenerbahçe, Galatasaray maçına iyi hazırlanıyor. Evet futbol şansı Fenerbahçe'nin yanında ancak Fenerbahçe kendi sahasında Galatasaray'a karşı çok iyi mücadele ediyor. Ali Sami Yen'e Fenerbahçe çok rahat çıkıyor. Galatasaray'ın üstündeki baskıda futbolcular üzerinde olumsuz bir hava oluşturuyor. Eğer Galatasaray Kadıköy'de yeni sezonda kazanırsa işler tersine dönebilir. Bu ne zaman olacak bilmiyorum ama Galatasaray'ın deplasmanda kazanması gerekiyor. Fenerbahçe'ye karşı kazanmak büyük sevinç, yenilgi büyük üzüntüye neden oluyor.

LEO FRANCOYU İSTEYEN BEN DEĞİLDİM

Leo Franco'nun alınmasını isteyen ben değildim. Görevdeyken iki kaleci önermiştim ancak Franco'nun boservis bedeli olmadığı için tercih edildi. De Santics'den memnun olmayan yönetimdi. Geçen sezon sonun göreve devam etmeyeceğimi bildiğim için transferler söz hakkım olmadı. Mustafa Sarp ile Galatasaray Yönetimi anlaşmıştı. Sadece profesyonelliği nedeniyle alınması gerektiğini vurgulamıştım.

RIJKAARD DOĞRU TERCİH

Rijkaard'ın kariyeri tartışılmaz. Galatasaray doğru bir tercij yaptı. Rijkaard'ın Galatasaray'ı çalıştırması çok doğal. Rijkaard'ın tartışılmasını doğru bulmuyorum.Galatasaray'ın hedefi şampiyonluktur. Şampiyonluk dışı sonuçlar Galatasaray'da başarı sayılmaz. Eğer Rijkaard tartışılacaksa sezon sonunda tartışılmalı.

AVRUPA LİGİ'NDE BAŞARI YOK

Galatasaray, Avrupa Ligi'nde en az yarı final oynamalıydı. Galatasaray'ın kalitesi finale kadar gidecek kalitedeydi. Kadro yapısı ve yatırımlara baktığımızda Galatasaray Avrupa Ligi'nde çok başarısız oldu.

SEMİH POZİYON ALMAYI BİLMİYORDU

Geçen sezon göreve geldiğimde başkan Adnan Polat'a alt yapının değişmesi gerektiğini ve işleyişin olmadığını söyledim. Düşünün alt yapıdan A Takıma çıkardığımız Semih Kaya bize geldiğinde pozisyon almayı bilmiyordu. Bunu öğretecek olan alt yapı hocaları ama öğretmemişler. Ali Yavaş'tan sonra Galatasaray alt yapısı çok bozuldu. Şimdi göreve Tugay geldi eğer Tugay'a istediği çalışma ortamı sunulursa başarı gelebilir.

EMRE ÇOLAK GALATASARAY'DA OYNAMAZ

Galatasaray alt yapısından çıkan Emre Çolak, takımda oynayacak kalitede değil. Eğer gelişimini iyi tamamlarsa oynar ancak alttan gelen oyuncular sistem bilmiyor, beslenmeyi bilmiyor.

SAĞLIK EKİBİNE OYUNCULAR GÜVENMİYOR

Geçen sezon sürekli sakatlıklarla boğuştuk. Yönetime sağlık ekibinin değişmsei gerektiğini söyledim ama değişmediler. Galatasaray'da futbolcular sağlık ekibine güvenmiyordu. Tedavilerini başka yerlerde yaptırıyorlardı. Hala futbolcular, Galatasaray sağlık kuruluna güvenmiyor.

LİNCOLN TAKIM ÜZERİNDE GÖSTERİLMİŞ

Lincoln ile kriz yaşamadım doğru kararlar verdim. İkili ilişkilerde hiç sorun yaşamadım ama Lincoln takım, kulüp üzerinde gösterilmiş. Yönetime de bunu söyledim. Takımda dengeleri bozmuştu. Geçmişte Lincoln'e gösterilen sabır hep sorun çıkarmasına neden olmuştu. Ben Lincoln konusunda haklı çıktım. Yönetimin tavrı beni bu konuda haklı gösterdi.

KEWEL GİTMELİYDİ

Kewel çok iyi bir futbolcuydu. Kewel farklı bir futbolcu çok çalışkan ve öğretici bir futbolcu. Galatasaray bugün Kewel'ı arıyor ancak bana göre stratejik bir hata yapıldı. Kamuoyu baskısı ve yönlendirme sakat olan Kewel'in kalmasına, Nonda'nın gönderilmesine neden oldu. Bu önemli bir hataydı. Evet Nonda sürekliliği olan bir futbolcu değildi ancak Baros'un yokluğunda Nonda iş yapardı. Rijkaard, neden Nonda'nın gönderildiğini açıklamalı.

İSİMLER BÜYÜK AMA...

Galatasaray'da transfere çok büyük yatırım yapıldı. Keita ve Elano'nun maliyeti 35 milyon Euro ancak verim istenilen düzeyde değil. Keita çok önemli bir futbolcu ama diğerlerinin katkısı soru işareti!

TRANSFERLEDE SİHİRBAZLIK YOK

Galatasaray'ın transferlerinde sihirbazlık olduğunu düşünmüyorum. Getirilen futbolculara iyi paralar ödendi ayrıca geldikleri takım Galatasaray yani marka. Evet transferde emek ve çaba var ama sihirbazlık yok. Parayla dünyanın en iyi oyuncusunu getirebilirsiniz!

SERVET HER ŞEYİ SÖYLEMEMELİ

Servet çok değerli bir futbolcu ve ona sahip çıkmak gerekir. Avrupa'da rahatlıkla oynar. Servet çok açık yürekli bir futbolcu her şeyi basın önünde konuşmamalı. Hatalarından biri bu.

Fatih Terim GÜVEN TAZELEMEK İSTEDİ AMA TFF YAPMADI

Hiddink gelebilecek en iyi yabancı isimdi ama her şey sonuçlara bağlı. Fatih Terim başarılı ve Türkiye'de futbola çok katkısı oldu. Dünya Kupasına gidemediği için başarısız. Bana göre Fat,ih Terim güvenoyu almak için görevi bırakıyorum dedi ancak federasyon o güvenoyunu vermedi ve istifasını kabul etti.

YUMUŞAK DEFANS OYUNCUSU GÖRMEDİM

Defans oyuncuları sert olmalı, ben bu güne kadar yumuşak bir defans oyuncusu görmedim.. Lugano'da böyle bit futbolcu. Hala bazı hataları var ama Fenerbahçe'nin bel kemiği. Savunmacı alacaksınız ya Güney Amerika ya da İtalya liginden alacaksınız.








--------------Tualimforum İmzam--------------

jaguar
Jaguar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Jaguar Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler:
Cevapla

Tags
galatasaray


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Zaman Tüneli Galatasaray Kapak Fotografları - Zaman Tüneli Galatasaray Kapak Resimler Kartal Network ve İnternet 2 17.10.15 13:49
Galatasaray Duvar Kağıtları 2012 - Galatasaray Wallpaper ASYA Wallpaper-Duvar Kağıtları-Ekran Koruyucu 1 04.03.15 13:54
GalataSaray Duvar Kağıtları - Galatasaray Wallpapers Okyanus Wallpaper-Duvar Kağıtları-Ekran Koruyucu 14 09.05.13 21:57
Schalke 04 Galatasaray Maçı Sonucu - Galatasaray Schalke 04 Maç Sonucu Kartal Galatasaray 0 12.03.13 23:15
Joao Alves De Assis Silva Biyografisi,Galatasaray Jo Kimdir?Galatasaray Jo Okyanus Futbolcuların Hayatı ( Biyografileri ) 0 23.01.10 05:43


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:39 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2