tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > SPOR AKTUALİTE > Galatasaray
amp;markreadhash=guest" rel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul etrel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul et
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et

Galatasaray Galatasaray taraftarının köşesi,galatasaray spor kulübü hakkında genel bilgiler...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Cimbom'un Gelecek Yıl Planları
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
604

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 07.04.10, 12:04   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
Jaguar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 1.257
Konular: 1228
Puan Grafiği
Rep Puanı:4393
Rep Gücü:61
RD:Jaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
196 Mesajına 334 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Cimbom'un Gelecek Yıl Planları

Cimbom'un gelecek yıl planları

İşte G.Saray yönetiminin gelecek sezonla ilgili ‘teknik’ planları...

A PLANI: Rijkaard kalacak, Neeskens gidecek. Abdullah Avcı, Tolunay Kafkas veya Hikmet Karaman’dan biri Rijkaard’ın yardımcısı olacak

B PLANI: Eğer Rijkaard bırakırsa, eski gözağrısı Fatih Terim’in kapısı çalınacak.. Avrupa’yı isteyen İmparator’u ikna turları yönetimi terletecek

C PLANI: Çalıştırdığı her takımı zirveye oynatan ve kupa canavarı olan Felix Magath göreve getirilecek. Fakat bunun için Şampiyonlar Ligi şart

Vatan'ın haberine göre G.Saray yönetimi, üst üste gelen başarısız sonuçlar sonrasında çok güvendikleri teknik direktör Frank Rijkaard’ı bile tartışmaya başladılar.. Son 5 maçta 11 puan kaybeden ve lider Bursaspor’un 7 puan gerisinde kalan sarı-kırmızılılarda, başkan Adnan Polat ve yönetimi gelecek sezon için şimdiden önlemler almaya karar verdi.

POLAT, G.Saray’ın teknik kadrosuyla ilgili 3 ayrı plan hazırladı.. Sezon başında göreve getirilen ve sonuçlar ne olursa olsun gelecek yıl da kesinlikle takımın başında kalacağını söylediği Rijkaard’la ilgili kararsız kalan başkan Polat, öncelikle bu sözünden dönmek istemediği için A planını hazırladı.

BUNA göre Johan Neeskens’i gönderecek ve Rijkaard’ın yanına Türk yardımcı verilecek. Türkiye’de isim yapmış, futbol bilgisine güvenilen bir yardımcı bulmak isteyen Aslan’ın birkaç isim belirlediği ama karar vermedikleri biliniyor. Adaylar Hikmet Karaman, Tolunay Kafkas ve Abdullah Avcı.

TERİM’İN HEDEFİ AVRUPA

B planına gelirsek.. Eğer Rijkaard kendisi gitmek isterse geçen sezon görüşülen ama anlaşılamayan Fatih Terim’e bir kez daha teklif götürülecek. Fakat Fatih hocanın Avrupa’ya gitme isteği bu transferin gerçekleşme ihtimalini azaltıyor. Aslan’a UEFA Kupası ve 4 yıl üst üste şampiyonluk kazandırdıktan sonra Fiorentina ve Milan’da aradığını bulamayan Fatih hoca, G.Saray’daki 2. dönemi bittikten sonra A Milli Takım’ın başına geçmiş, oradaki görevinden de Dünya Kupası’na gidemeyince ayrılmıştı.

C planı ise Almanya’nın yetiştirdiği en büyük hocalardan olan Felix Magath’ın üzerine kuruldu. 2004-07 arasında Bayern Münih’in başında 4 kupa kaldıran 56’lık kurt hoca, ardından gittiği Wolfsburg’u da geçen sezon şampiyon yapmıştı. Şu anda da Schalke’nin direksiyonunda şampiyonluğa oynayan Magath, Rijkaard’ın gitmesi durumunda ilk yabancı seçenek.

4 oyuncu gidiyor 3 yıldız gündemde...

4 yıldız gidiyor, 3 yıldız gündemde. İşte G.Saray'ın hedefleri...

Yönetim Jo, Elano, Franco ve Kewell’ı yolluyor. Takipteki isimler Diarra, Van Bommel ve Emana

G.Saray yönetimi, gelecek sezonun transfer haritasını da çizdi. Sarı-kırmızılılar öncelikle, takım içindeki eski ’ruh’u yakalamak adına yerli futbolcu transferine ağırlık verecek.. Öncelikli hedefler şunlar:

- Selçuk İnan, Ceyhun Gülselam-Trabzon. Sercan Yıldırım, Volkan Şen-Bursa. Mustafa Pektemek-G.Birliği. Hamit Altıntop-B.Münih. Serdar Özkan-Beşiktaş.

Yönetim, bu sezon bir türlü istenilen verimin alınamadığı orta sahaya da sağlam takviye istiyor.. Alternatifler şöyle:

- Diarra-Bordeaux. Van Bommel-Bayern Münih. Emana-Real Betis.

Peki sezon sonunda kimlerle yollar ayrılacak?

- Jo, Elano, Leo Franco ve Harry Kewell yüzde 100 yollanacak.

- Keita Dünya Kupası sonrası istek gelirse satılacak.

- Arda, M.Topal ve Servet gibi futbolculara da teklif gelirse değerlendirilecek.

Yeni G.Saray’ın oluşumunda diğer detaylar da şöyle:

- Dos Santos'un bonservisi alınmak isteniyor ama bu konuda pazarlık yapılacak.

- Sezon sonunda Milan Baros’un 1 yıllık sözleşmesi kalıyor.. Bir terslik olmazsa sözleşme uzatılacak. Ama Baros kalmak istemezse gelen teklifler değerlendirilecek.

Böyle oynayan takım küme düşer...

Uluç, Sivasspor deplasman berabere kalan G.Saray'ı çok sert eleştirdi.

Rijkaard'ın Galatasaray ile dalga geçtiğini ifade eden Uluç "Eğer Adnan Polat Rijkaard'ın hala arkasındaysa derhal Galatasaray başkanlığından düşürülmeli" ifadesini kullandı.

Galatasaray, deplasmanda zorlanan bir ekip ve Sivasspor karşılaşmasında ağır bri darbe aldı. Bununla ilgili neler söyleyeceksiniz?

Galatasaray'ın şampiyonluk iddiası kaybolmadı. Galatasaray'ın şampiyonluk iddiası zaten yoktu. Bu Galatasaray'ın şampiyon olması mümkün değildi. Bir hafta evvel Eskişehir önündeki hezimeti unuttular tabela 3 yazınca. Vay Galatasaray şampiyonluk potasında. Vay Aslan Galatasaray oldu. Aslan'ın kuyruğunu tramvayın çiğnediğini anlaması için benim Babıali'min üç hafta geçmesini bekledi. Yani şampiyonluk yarışında olduğu iddia edilen bir takım 5 hafta da 11 puan kaybeder mi? 5 haftada kazandığı maç sayısı 1. Bırak şampiyonluğa oynamayı küme düşer bu takım. Galatasaray'ın oynadığı futbol bugün küme düşme futbolu. Bunu abartı olsun diye söylemiyorum. Sivasspor küme düşmemek için Diyarbakırspor ile mücadele ediyor. Sivasspor hangi takım? Ligin Ankaraspor'u saymazsak fiilen oynayan 17 takım içinde 50 gol yiyen tek takım. Ligin en çok gol yiyen ve küme düşme savaşı yapan Sivasspor'a son yarım saatte mahkûm, top çıkaramaz, duvar tenisi gibi topu sadece taca ve ileri atmaya çalışan bir takım kümede kalmaya oynayan bir takımdır. Şampiyonluğa oynayan bir takım değildir.

RİJKAARD ALAY ETTİ

Adnan Polat iftihar etsin. Sözleşmesini devam ettireceğim diye hala ısrar etsin. Rijkaard Galatasaray'ı bu hale getirdi. Ve son Sivasspor karşılaşmasında da Rijkaard Galatasaray ile alay etti. Şimdiye kadar kötü antrenör olduğunu söylüyordum. Bu adam futbolu da bilmiyor, insan psikolojisini de bilmiyor, takımı fizik olarak da hazırlamayı bilmiyor, moral olarak da hazırlamayı bilmiyor, rakibe göre 11 seçmeyi bilmiyor. Seçtiği 11'i de kenarda yönetmeyi bilmiyor. Bir teknik direktörün de olması gereken belli başlı kalitelerin hiç birinin Rijkaard'a olmadığını söylemiştim. Bu hafta görüyorum ki Galatasaray ile alay edecek kadar küstah. Ligin en çok gol yiyen, rakibe en çok pozisyon veren ve de en az gol atan Sivasspor'a karşı 9 savunma adamı ile sahaya çıkıyorsun. Keita ile Santos dışında herkes savunma adamı. Bir kaleci, dört bek, dörtte ön libero. Bu eğer Galatasaray ile alay değilse, bu eğer Galatasaray ile dalga geçmek değilse, bu eğer Galatasaray'ı hiçe saymak değilse ben futbol bilmiyorum.

POLAT GALATASARAY BAŞKANLIĞINDAN ÇEKİLMELİ

Şimdi Adnan Polat çıksın desin bakayım bana Rijkaard'ın arkasındayım diye. Galatasaray ile alay edecek kadar kendini kaybetmiş bir hocanın arkasında ise eğer Adnan Polat derhal Galatasaray başkanlığından düşürülmelidir. Bu kulübü seven kongre üyeleri varsa derhal imza toplasınlar, olağanüstü kongreye gitsinler. Böyle bir zihniyet Galatasaray'ı yönetemez. Rijkaard'ı suçlama dönemlerini çoktan geçtik. Galatasaray ile alay eden teknik adamın arkasında duruyorsa Adnan Polat, Galatasaray'ın başkanlığından atılmalı hatta Haysiyet Divanı'na sevk edilmeli. İhraç edilmeli.

GALATASARAY'I ADNAN SEZGİN YÖNETİYOR

Artık ben Galatasaray'ı Adnan Polat'ın yönettiğine inanmıyorum. Galatasaray'ı Adnan Sezgin yönetiyor. Adnan Polat ile Adnan Sezgin'in arasında ne varsa onu bilemiyorum. Ama Adnan Sezgin'in oyuncağı Adnan Polat. Düşündüğüm ve hissettiğim o.

Takım karşılaşmadan 2-3 gün önce kampa alındı. Ancak görüldü ki bu da pek bir işe yaramadı. Takım kampa alınması ile ilgili neler düşünüyorsunuz?

Galatasaray'ın kampa alınması Rijkaard'ın komikliklerinden. Adnan Polat öyle istiyor bağış üstüne başkan. Yani bu dört ön libero fikrinin de Adnan Polat'tan çıktığı söyleniyor. Adnan Polat'tan çıkmaz o. Onun için söylüyorum Adnan Sezgin var işin içinde diye. Adnan Polat Galatasaray'ı küme düşen Sivas önünde 4 ön liberoya mahkum etmez. Onu ancak İstanbulspor'u yöneten beyinden çıkar bu. Bu Adnan Polat'ın takımı değil. Parçaları yerli yerlerine koyun. O zaman görüyorsunuz ki Adnan Sezgin yapıyor bu işi. Ama Adnan Polat da Adnan Sezgin'e bir şekilde mahkum. Yani onun yüzünden kongreyi kaybediyordu nerdeyse. Buna rağmen vazgeçmiyor Adnan Sezgin'den. Neden?

Jo'nun bu konuda sabıkası da var ayrıca. Rusya ve İngiltere'deki özel hayatı da ortada.

Galatasaray'daki her şey idaresizliği gösteriyor. Rijkaard diyor ki "Benim futbolcum kendi kendini idare eder. Kampa gerek yok." Bu Rijkaard'ın fikri değil. Bu Rijkaard'ın hocası Michels'in fikri. O açtı bu kapıyı. Ama bu kapıyı açarken, futbolcularını bu bilince getirdi. 'Arkadaşlar bu para ve şöhret oldukça kadın, kız dediğiniz şey hayat boyu var. Ama futboldan para kazanacağınız zaman kısıtlı.' Bunu hepsine anlattı. Milli takım için kamp yapmaları gerektiği zaman da ben oradaydım 88'de. Kampa eşlerinin ve sevgililerinin girmesine izin verdi. Çünkü Michels biliyordu ki onun futbolcusu maçtan bir gece evvel, sabaha kadar karısı ya da sevgilisi ile sevişmez. Yanında olsa bile sevişmez. Maça çıkacağını bilir.



Arda'ya çok sert uyarı geldi

Kötü gidiş üzerine yönetim dizginleri eline aldı. Nedeni ise Sinem!

Sahada yaptıklarından çok sevgilisi Sinem’le ilişkisi gündemde olan kaptan Arda’dan başlayarak tüm futbolcular sert şekilde uyarılacak!

Sarı-Kırmızılı takımda üst üste alınan başarısız sonuçların ardından hedeflerin bir bir yitirilmesi futbolculara pahalıya patlayacak. Bugüne kadar takıma her türlü desteği veren ve adeta bir dediklerini iki etmeyen yönetim, artık madalyonun diğer tarafındaki ‘sert yüzünü’ hissettirecek. Başkan Adnan Polat ve kurmayları, öncelikle takımı çekip çevirmesi beklenen genç kaptan Arda Turan’ı uyaracak.

Sahadaki performansından çok sevgilisi Sinem Kobal’la özel yaşamı gündemde olan Arda’ya “Sen bu takımın kaptanısın. Takımı ayağa kaldırıp arkadaşlarını motive edeceğin yerde magazin haberlerinde boy gösteriyorsun” uyarısı yapılacak. Yönetimin sert tedbirleri Arda’yla sınırlı kalmayacak. İdareciler bundan böyle gerek saha içi gerek saha dışında disiplinsiz davranışlar sergileyen futbolculara da çok ağır yaptırımlar uygulayacak. Öyle ki bunlardan birinin kadro dışı bırakma olduğu bile ifade ediliyor. Elde kalan son fırsat olan
Şampiyonlar Ligi biletinin de kaçmaması için Sarı-Kırmızılı yönetimin bu ‘acil eylem paketi’ni sıfır toleransla uygulayacağı kaydedildi.



--------------Tualimforum İmzam--------------

jaguar
Jaguar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
cimbomun, gelecek, planlari, yil


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Rüyada Gelecek Görmek - Rüyada Gelecek Görmek Açıklaması ve Yorumu - Gelecek Rüya Tab Tarot A-B-C-D-E-F-G ile Başlayan Rüya Tabirleri 0 12.01.13 20:34
Cimbom'a Mesaj Gönderdi Jaguar Galatasaray 0 05.11.10 10:37
Cimbom'u Kızdıracak Sözler! Jaguar Galatasaray 0 17.04.10 14:51
Cimbom 'dört köşe' 4-1 blue Galatasaray 0 24.08.08 09:02
Yeni Sezon da Cimbom bad_boy Galatasaray 0 06.08.08 23:47


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:50 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2