tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > SPOR AKTUALİTE > Galatasaray
amp;markreadhash=guest" rel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul etrel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul et
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et

Galatasaray Galatasaray taraftarının köşesi,galatasaray spor kulübü hakkında genel bilgiler...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Fatih Hoca G.Saray'a geliyor mu?
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
668

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 08.04.10, 18:20   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
Jaguar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 1.257
Konular: 1228
Puan Grafiği
Rep Puanı:4393
Rep Gücü:61
RD:Jaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
196 Mesajına 334 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Fatih Hoca G.Saray'a geliyor mu?

Fatih Hoca G.Saray'a geliyor mu?

Fatih Terim Galatasaray'a gelip gelmeyeceği iddialarını yanıtladı.

Fatih Terim’in Rijkaard’ın yerine Galatasaray’ın başına geçeceği ve ayrıca yanında da Stoke City forması giyen eski Fenerbahçeli Tuncay Şanlı’yı getireceği iddialarını, yanıtladı.

Sabah'ın haberine göre, Milli Takım Teknik Direktörlüğünden istifa ettikten sonra hiçbir gazete ve televizyona röportaj vermeyen Terim, "Ben kimseyle röportaj yapmıyorum, yapmadım, nasıl böyle haberler çıkarıyorlar benim ağzımdan, anlamıyorum" dedi.

Fatih Hoca'ya "Hocam böyle bir haber yazılmış" diye sorduğumuzda "Bakın kendiniz söylüyorsunuz, yazmışlar, ne yapabilirim" yanıtını verdi.

Fatih Terim, İtalyan footballpress.net haber sitesinde çıkan ve "Tuncay Şanlı'yı da alıp Galatasaray'ın başına geçecek" yönündeki haberi tamamen yalanladı.

O zaman sana söylemiştim Haldun

İlk hesaplaşma Polat ile futbol şube sorumlusu Üstünel arasında yaşandı.

G.Saray'da kötü gidişin sebepleri tartışılıyor. Salı günü yönetim toplantısında başkan Polat'ın, Üstünel'e dert yanıp, "Ben sana Nonda'yı tutalım, Kewell'ı gönderelim demiştim" diyerek sitem etti

Futbolda alınan başarısız sonuçlar sonrası Galatasaraylı yöneticiler, geçmişteki icraatlarını sorgulamaya başladı. İlk hesaplaşma başkan Adnan Polat ile futbol şube sorumlusu Haldun Üstünel arasında yaşandı. Salı günü gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında Polat, Üstünel'e, "Kewell konusunda hata yaptık" dedi. Polat'ın; devre arasında Nonda'yı gönderen Haldun Üstünel'e "O zaman da sana söylemiştim, Kewell'ı gönderelim diye. Ama Nonda diye tutturdun. Bak hata yapmışız işte' diye dert yandığı öğrenilirken, Üstünel'in de başkanına, "Bize Kewell'ın mart başına yetişeceği söylendi. Üstelik taraftarımız kendisini çok seviyordu, bu yüzden göndermedik' cevabını verdi. Ancak Polat, hata yaptıklarını yineleyerek, "Kewell hala ortada yok, ama Nonda şimdi oynardı' düşüncesini savundu. Devre arasında Lucas Neill, Jo Alves ve Giovani Dos Santos'u transfer eden Galatasaray, kontenjan nedeniyle eldeki yabancılarından ikisini yollamak zorunda kalmıştı. Sarı- kırmızılı yönetim Tobias Linderoth'un biletini hemen keserken, ikinci isimde büyük tartışma yaşanmış, nisan ayından önce oynamayacak olan Harry Kewell'a taraftarlar sahip çıkmıştı.

KEWELL'IN 2010 SANCISI

Kaleci Leo Franco'nun gönderilmesi önerileri görmezden gelinerek, Nonda'nın bileti kesilince takım ciddi bir forvet sorunu yaşamaya başladı; Jo selefi Nonda'nın yerini dolduramadı. Bu arada Kewell'ın G.Saray'ın kendisi ile yeni anlaşma yapmamasına içerlediği ve iyileşse bile Dünya Kupası'nda oynamak için kendini riske atmayacağı da öne sürülüyor.

NONDA, SÖYLEMİŞTİ

Galatasaray yönetiminde Polat ile Üstünel arasındaki konuşma, akıllara 1 Nisan Perşembe günü Sabah'ta yayınlanan Nonda röportajını getirdi. Muhabirimiz Yaşar Yalçın'a konuşan Kongolu golcü, kendisini Polat'ın göndermediğinin altını çizip, "Beni gönderenin yerime aldıklarının performansı ortada" demişti.

'TARAFTAR'IN DEDİĞİ OLUNCA

Kendisi de taraftarın içinde gelen Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel, sarı-kırmızılı taraftarların devre arasında Harry Kewell'ın gönderilmemesi için yaptığı kampanyaların ve "Mart başında sahada olur" şeklindeki doktor görüşlerinin etkisi ile Avustralyalı'nın kalmasından yana tavır koydu. Üstünel'i ikna edemeyen başkan Polat, Nonda'nın gönderilmesine sessiz kaldı. Ancak Kewell sahalara dönemeyip forvet hattında Nonda'nın yeri dolmayınca Polat haklı, Üstünel haksız çıkmış oldu.

GALATASARAY HARRY KEWELL'I ÇOK ARADI

Bu sezon 16 lig maçında forma giyip 9 gol atan Harry Kewell'ın yokluğu Galatasaray'da fazlasıyla hissediliyor. Golcü futbolcunun Galatasaray'da kalıp kalmayacağı hala netlik kazanmadı.


İsyan bayrağını çektiler!..

Aslan’ın 3 Latin yıldızı Dos Santos, Jo ve Elano, takım arkadaşlarına dert yandı...

İLK TEPKİ SANTOS’TAN GELDİ

Sarı-Kırmızılı takımda ortaya koydukları performans yüzünden olumsuz eleştiriler alan Elano, Jo ve Dos Santos bahanelerini buldu: “Sürekli tekme yiyoruz, canımız yanıyor...” 3 Latin oyuncunun Sivasspor deplasmanı dönüşünde takım arkadaşlarına bu yönde dert yandıkları belirtilirken, konuyla ilgili ilk şikayet Dos Santos’tan geldi. Meksikalı futbolcunun bu sözleri, Elano ve Jo tarafından da destek buldu.

AFRİKA 2010 KORKUSU SARDI

Galatasaraylı 3 Latin’in Türkiye Ligi ve burada yaşadıklarıyla ilgili şikayetlerini teknik direktör Frank Rijkaard’a da ilettikleri dile getirildi. Brezilya Milli Takımı ile Dünya Kupası’nda forma giymeye hazırlanan Elano ve yine Meksika Milli Takımı’nın formasını giyen Dos Santos’un, sakatlanarak Afrika 2010’a gidememe korkusu yaşadıkları ifade edildi. Yönetimin bu konuda basın yoluyla MHK’yi uyaracağı öğrenildi.


Hocayla ilgili bir sorunumuz yok

Rijkaard'a sahip çıkan G.Saray Kulübü Başkanı konuyla ilgili şöyle konuştu.

1 numaralı suçlu benim
Hollandalı teknik adama sahip çıkan G.Saray Kulübü Başkanı, “Eğer bir suçlu aranıyorsa 1 numaralı suçlu benim. Daha sonra futbol komitesi, ardından idari ve teknik heyet gelir” dedi.

Galatasaray’ın son 5 maçta 11 puan kaybedip şampiyonluk yarışına büyük ölçüde havlu atmasından sonra eleştiri oklarına hedef olan teknik direktör Frank Rijkaard’a başkan Adnan Polat sahip çıktı. Sivasspor beraberliğinden sonra Rijkaard’ın gönderileceği yönündeki söylentileri kesin bir dille yalanlayan Polat, “Eğer bir suçlu aranıyorsa, 1 numaralı suçlu benim. Daha sonra futbol komitesi, ardından idari ve teknik heyet gelir” dedi.

Hayal görüyorlar

Böyle bir ortamda Rijkaard’ı tartışmanın anlamsız olduğunu ifade eden Adnan Polat, Hürriyet’e şunları söyledi: “Her kafadan bir ses çıkıyor. Bazıları hayal görüyor. Bizim hocayla ilgili bir sorunumuz yok. Her şey açık ve net. Rijkaard’la 1 yıllık daha sözleşmemiz var. Bu konuyu konuşmak bile istemiyorum. Hocamız önümüzdeki sezon da bizimle olacak.
Son haftalarda alınan kötü sonuçlardan sonra sürekli bir sorumlu aranıyor. Eğer bir suçlu arıyorlarsa, 1 numaralı suçlu benim. Daha sonra futbol komitesi, ardından idari ve teknik heyet gelir. Bu tabloda herkesin sorumluluğu var. İlla birinin kafasını koparmak mı lazım? Neden herkes bir kelle istiyor, anlamıyorum.”

Dört dörtlük yönetti

Hakem hatalarına sığınmak gibi düşüncelerinin olmadığını ifade eden Galatasaray Kulübü Başkanı, “Hakemleri şikayet edecek futbol bile oynamıyoruz. Bu yüzden hakem kararlarını ön plana getirip, yapılan hataların arkasına sığınmak gibi bir düşüncemiz yok” diye konuştu.
G.Saray Kulübü Başkanı, futbolcularının Sivasspor maçının son yarım saatinde oynadığı futboldan memnun kalmadığını belirtirken, “Allah aşkına hakemlerden Sivas maçında bahsedilecek ne var? Halis Özkahya dört dörtlük maç yönetti. Artık G.Saraylı futbolcuların daha dikkatli oynayıp, en azından kalan 6 maçta üzerlerine düşeni yapmaları lazım” dedi.

Sivas beraberliği planını değiştirdi

Sivasspor beraberliği G.Saray Başkanı Adnan Polat’ın planını değiştirmesine neden oldu. Mazbata töreninde, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ı kastederek, “Seslerini yükseltenler kendi lehlerine imkanlar çıkarmaya başladı. Bağıranlar istediğini alıyor” diyen ve bugünlerde MHK ve Futbol Federasyonu’na yönelik açıklama yapmaya hazırlanan Polat, kötü futbol ve alınan başarısız sonuçtan sonra planında değişikliğe gitti. Polat’ın sesini yükselteceği zirveyi ileri bir tarihe ertelediği öğrenildi.





--------------Tualimforum İmzam--------------

jaguar
Jaguar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
fatih, geliyor, gsaraya, hoca, mu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Rüyada Saray Görmek - Rüyada Saray Görmek Açıklaması ve Yorumu - Saray Rüya Tabiri Tarot N-O-Ö-P-R-S-Ş ile Başlayan Rüya Tabirleri 0 26.12.12 20:04
Rüyada Hoca Görmek - Rüyada Hoca Görmek Açıklaması ve Yorumu - Hoca Rüya Tabiri Tarot H-I-İ-J-K-L-M ile Başlayan Rüya Tabirleri 0 25.11.12 03:37
Ha Hoca Ali Ha Ali Hoca Deyiminin Anlamı ve Açıklaması Nokia Deyimler ve Açıklamaları 0 18.08.12 01:48
Nasreddin Hoca Biyografisi - Nasreddin Hoca Hayatı - Nasreddin Hoca Kimdir? Başak Diger Ünlülerin Biyografileri 0 14.04.11 00:42
Nasreddin Hoca Kimdir? Nasreddin Hoca Hayatı,Nasreddin Hoca Biyografisi İpek Diger Ünlülerin Biyografileri 0 27.06.09 18:25


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 14:27 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2