tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Galatasaray (http://www.tualimforum.com/galatasaray/)
-   -   Ali Sami Yen'de görülmemiş olay! (http://www.tualimforum.com/galatasaray/44416-ali-sami-yende-gorulmemis-olay.html)

Jaguar 12.04.10 11:17

Ali Sami Yen'de görülmemiş olay!
 
Ali Sami Yen'de görülmemiş olay!

http://www.yazete.com/pics/news/1204...23548328_2.jpgDiallo’nun gelişi güzel vurduğu top tribünlerde nelere yol açtı?

Diallo’nun ters vuruşu bayılttı
Diallo’nun ikinci yarıda uzaklaştırmak için gelişi güzel vurduğu top, tribünde bir bayan taraftarın yaralanmasına neden oldu.

Topun çarptığı taraftar kısa süre baygınlık geçirirken, sağlık ekibi hemen tribüne çıkarak şanssız seyirciye ilk müdahaleyi yaptı.

NEİLL GOLLE BULUŞTU

Cim-Bom’un devre arasında kadrosuna kattığı Lucas Neill ilk golünü dün akşam Diyarbakırspor ağlarına yolladı. İkinci yarıda Giovani’nin pasında sert bir şutla fileleri havalandıran Avustralyalı savunma oyuncusu, sarı-kırmızılı forma altında ilk kez gol sevinci yaşadı. Galatasaray’da henüz golle buluşamayan Giovani dos Santos ise Diyarbakırspor’u da boş geçti.

TARAFTAR HAKLI

Sabri Sarıoğlu, taraftarların, takıma tepki göstermekte haklı olduğunu söyledi. Tecrübeli oyuncu, “Onları üzdük, özür diliyoruz. Bu galibiyetle taraftarımızı az da olsa sevindirdiğimize inanıyorum. Gollerden sonra kenetlenmemiz onlara yönelik bir tepki değildi” dedi.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:40 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2