tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Galatasaray (http://www.tualimforum.com/galatasaray/)
-   -   Cimbom'u Kızdıracak Sözler! (http://www.tualimforum.com/galatasaray/44504-cimbomu-kizdiracak-sozler.html)

Jaguar 17.04.10 14:51

Cimbom'u Kızdıracak Sözler!
 
Cimbom'u kızdıracak sözler!

http://www.yazete.com/pics/news/1704...63938994_2.jpgSarı-Kırmızılı takımın Meksikalı yıldızı taraftarları çok kızdıracak açıklamalar yaptı!

Giovani Dos Santos, Barcelona’dan ayrılmasının ardından takımın 6 kupa birden kazanması ve bu sezon da başarısını sürdürmesini Katalan gazetesi Sport’a yorumladı: Eski takım arkadaşlarımla gurur duyuyorum. Belki ben ayrılmasaydım Barcelona’da işler bu kadar yolunda da gitmeyebilirdi. Hayat bu, böyle şeyler olur. Şimdi en büyük amacım çok çalışıp yeniden büyük bir takıma dönmek.

Servet yeni takımını buldu!

http://www.yazete.com/pics/news/1704...93184636_2.jpgYedek kulübesine mahkum edilen Servet için 3.5 milyon Euro'yu gözden çıkardılar

G.Saray’dan ayrılmaya hazırlanan milli oyuncucu için Ruslar 3.5 milyon Euro’yu gözden çıkardı.

FRANK Rijkaard tarafından yedek kulübesine mahkum edilen Servet Çetin, G.Saray’dan ayrılmakta kararlı. İlk 11’deki yerini kaptıran ve sezon sonunda sarı kırmızılı takıma veda edecek olan Servet için CSKA Moskova, G.Saray’ın kapısını çalmaya hazırlanırken, milli oyuncu da Rusya’ya gitmeye sıcak bakıyor.Bonservisi için CSKA Moskova’nın 3.5 milyon Euro’yu gözden çıkardığı öğrenildi.

SAVUNMACI PEŞİNDE

Bu arada Hollandalı hoca ise yeni sezon için Lucas Neill’in yanına takviye istedi. Servet’in yanısıra Gökhan Zan, Emre Güngör ve Emre Aşık’ın da performanslarını yeterli görmeyen Rijkaard, ayağına hakim ve pas yapabilen bir savunmacının peşinde.





Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:24 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2