tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Galatasaray (http://www.tualimforum.com/galatasaray/)
-   -   Cimbom'a F.Bahçe korkusu sardı (http://www.tualimforum.com/galatasaray/44533-cimboma-fbahce-korkusu-sardi.html)

Jaguar 20.04.10 12:32

Cimbom'a F.Bahçe korkusu sardı
 
Cimbom'a F.Bahçe korkusu sardı

http://www.yazete.com/pics/news/2004...11177759_2.jpgBursa maçı öncesi Fener'i şampiyon yapma korkusuyla burun buruna gelindi.

G.Saray'da müthiş korku!
Sarı-Kırmızılı camiayı ‘Bursaspor’u yenersek şampiyonluk yarışında Fenerbahçe’nin önünü açmış durumuna düşebiliriz’ korkusu sardı...

YUKARISI BIYIK, AŞAĞISI SAKAL

G.Saray camiası Bursaspor maçı öncesi F.Bahçe’yi şampiyon yapma korkusuyla burun buruna geldi. Hatta bu durum artık Florya’da dahi konuşulmaya başlandı. Habertürk'ün haberine göre, son 4 haftaya girilirken, Fenerbahçe’nin Beşiktaş’ı devirmesiyle kendilerinden 4 puan önde, lider Bursaspor’dan ise sadece 1 puan geride olmas, Cimbom’u sıkıntıya soktu. Bir yandan Bursaspor’u devirerek hem şampiyonluk hem de Şampiyonlar Ligi umudunu sürdürmek zorunda olan Cimbom, diğer yandan bu sonuçla Fenerbahçe’nin ekmeğine yağ sürecek olmanın endişesini yaşıyor. Bu durumun futbolcular arasında dahi tartışma konusu olduğu ve bütün ihtimallerin hesaplandığı belirtiliyor. Bursaspor maçını averaj hesabı sebebiyle ancak en az 2 farklı skorla kazanmaları halinde iddialarını sürdüreceklerini düşünen Sarı-Kırmızılılar, 90 dakikanın beraberlikle sonuçlanmasını ise ‘tam bir felaket’ olarak görüyor.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:45 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2