tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Galatasaray (http://www.tualimforum.com/galatasaray/)
-   -   Galatasaray'ın yeni transferi Radyospor'a çarpıcı açıklamalarda bulundu (http://www.tualimforum.com/galatasaray/44549-galatasarayin-yeni-transferi-radyospora-carpici-aciklamalarda-bulundu.html)

Jaguar 21.04.10 13:08

Galatasaray'ın yeni transferi Radyospor'a çarpıcı açıklamalarda bulundu
 
Aslan'ın yeni transferi ilk kez konuştu

http://www.yazete.com/pics/news/2104...80679527_2.jpgGalatasaray'ın yeni transferi Radyospor'a çarpıcı açıklamalarda bulundu

Kayserispor'la resmi anlamda hiçbir bağının kalmadığını belirten Ali, "Şu anda boştayım. Ben devre arası Galatasaray ve başka takımlardan teklif gelmesine karşın “Kayserispor'da sezon sonuna kadar oynarım. Sezon sonu giderim” dedim. “Devre arası gidersem takımıma da para kazandırmış olurum, bunu da değerlendirebiliriz” dedim. Ama yönetim transferime izin vermedi; ardından beni kadro dışı bıraktı.” şeklinde konuştu.

KARARIMDAN DOLAYI ASLA PİŞMAN OLMADIM

Kararlığından taviz vermediğini dile getiren Ali Turan, “Kadro dışı bırakılmama rağmen bu karara karşı dik bir duruş sergiledim. Buna ihtiyacım vardı. Ben altı yıl Kayserispor'da oynadım. Hiçbir zaman “sözleşmemi uzatmam” demedim. Hiçbir zaman anormal maddi taleplerde bulunmadım. Yeri geldi boş mukaveleye imza attım. Başkanımız “3 yıl imza at” dedi, “hayır” demedim. Ama karşılığını alamadım maalesef” dedi.

KAYSERİSPOR'DA KADRO DIŞI BIRAKILACAK EN SON KİŞİ BENDİM
Kadro dışı bırakılmayı ve sonrasında yapılanları hak etmediğini belirten tecrübeli futbolcu, yapılanlara tepki duyduğunu ifade ederek, “Kayserispor'da en son kadro dışı kalacak adam bendim; ama beni kadro dışı bıraktılar. Bu durum çok zoruma gitti. Bütün bunlar yaşandıktan sonra, bana sözleşmeni uzat takımda kal teklifi yaptılar. Ben de kesin bir dille “hayır” dedim” diye konuştu.

EN KISA ZAMANDA YENİ DÖNEME BAŞLAYACAĞIZ

Bu hafta içerisinde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde çalışmalara başlaması beklenen Ali Turan, Galatasaray'la ilgili olarak sorulan sorulara cevap vermekten kaçınırken, “Başkanımız Adnan Polat, benimle ilgili gerekli açıklamayı yapmış, en kısa zamanda yeni döneme başlayacağız” demekle yetindi. Şampiyonluk yarışının son haftaya kadar süreceğini belirten başarılı defans oyuncusu, "Doğuştan hangi takımlı olduğumu en kısa zamanda herkes görecek." diyerek önemli bir mesaj verdi.

ÖNCE YENİ TAKIMIMDA BAŞARI SONRA MİLLİ TAKIM

Ali Turan sözlerini şu ifadelerle tamamladı: “Şampiyonluk yarışında hiçbir şey bugünden belli değil. Bence son hafta her şey belli olur. Zamanı gelince herkes doğuştan hangi takımlı olduğumu görecek. Milli takım benim için çok önemli. Önce yeni takımımda başarılı olmak, ardından uzun yıllar A Milli Takım'ın formasını giymek istiyorum.”

http://adtext.adnet.com.tr/counthigh...,25687,100024)


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:25 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2