tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Galatasaray (http://www.tualimforum.com/galatasaray/)
-   -   Galatasaray aradığı kaleciyi Portekiz’de buldu. (http://www.tualimforum.com/galatasaray/44558-galatasaray-aradigi-kaleciyi-portekiz8217de-buldu.html)

Jaguar 22.04.10 09:05

Galatasaray aradığı kaleciyi Portekiz’de buldu.
 
Galatasaray aradığı kaleciyi buldu!

http://www.yazete.com/pics/news/2204...39208992_2.jpgKaleci arayışlarını sürdüren Galatasaray aradığı kaleciyi Portekiz’de buldu.

Record gazetesinde yer alan iddiaya göre Sarı-Kırmızılı ekip Benfica ile birlikte Braga'da forma giyen ve 11 kez de Portekiz Milli Takımının formasını ıslatan 1,87 boyundaki 28 yaşındaki Eduardo için bastırıyor.

Eduardo'nun Benfica'nın hocası Jorge Jesus ile görüştüğü, Portekizli teknik adamın Eduardo'ya büyük vaadlerde bulunduğu bildirildi. Fakat Portekizli kalecinin değişik bir deneyim için Türkiye'de oynamayı da düşündüğü bildirildi.


http://adtext.adnet.com.tr/counthigh...,25656,100086)

Fenerbahçe'den büyük hata!

http://www.yazete.com/pics/news/2104...00380703_2.jpgGS galibiyeti sonrası tişört çıkartan FB'de yapılan bir hata bütün anlamı değiştirdi.

Galatasaray galibiyeti sonrasında çıkarılan tişörtlerde 'mahzun' yerine 'mahsun' kullanılınca, 'Üzgün Mor Menekşe', 'Güçlü Mor Menekşe'ye döndü.

Son yıllarda ezeli rakipleri Galatasaray ve Beşiktaş’a karşı büyük üstünlük kuran Fenerbahçe’de, her derbi zaferi sonrası, günün anlamına yönelik tişört çıkarmak gelenek haline geldi. Bu tişörtlerde genellikle, o galibiyetin ve rakibin durumunu anlatan hicivli sözlere yer verildi. İki hafta önce oynanan Galatasaray derbisi sonrası da bu gelenek değişmedi. Rakiplerinin giydiği ‘mor’ renkli formadan esinlenerek, bu kez Fenerium tarafından “mor menekşe” tişörtleri yaptırıldı ve 24 lira 95 kuruştan satışa sunuldu. Taraftarlar da, Ali Sami Yen’deki galibiyeti simgeleyen bu tişörtlere akın etti. Ancak tişörtlerdeki yazıda yapılan bir kelime hatası kimsenin dikkatini çekmedi. Yazıda, “Bir mahsun mor menekşe ağlıyor mu ne?” yazıyordu. Bunun anlamı, “Bir güçlü mor menekşe ağlıyor mu ne?” demekti. Çünkü TDK Büyük Sözlük’te ‘mahsun’un karşılığı olarak, “cinsiyet: erkek. Güçlendirilmiş, güçlü” karşılığı yazıyordu. Oysa kelimenin ‘üzgün’ anlamındaki ‘mahzun’ olması gerekiyordu




İşte Servet'in son kararı

http://www.yazete.com/pics/news/2104...82506097_2.jpgServet'in menajeri Halis, milli futbolcunun kesin olarak yurtdışına gideceğini söyledi.

Servet Çetin'in menajeri Mithat Halis, milli futbolcunun kesin olarak yurtdışına gideceğini, ancak bu kararın tecrübeli futbolcunun bugünlerde Rijkaard tarafından oynatılmamasıyla ilgisinin olmadığını söyledi.

Radyospor'da Özgür Sancar'la Haber Özel Programı'nda açıklama yapan Halis, Servet'in oynamadığı için mutsuz olduğunu, ancak bundan dolayı Rijkaard'a tavır almadığnı belirterek, hiçbir stoperin topu oyuna sokamayacağını savundu.

Halis, Servet'in İngiltere ve Almanya'da çok başarılı olacağını dile getirirken, kesin kararlarının Servet'in, sezon sonu itibariyle, Avrupa'da oynamasından yana olduğunu açıkladı; ancak Beşiktaş'ın transfer teklifi yapmaya karar vermesi durumunda, önce Galatasaray'la görüşmesi gerektiğini söyledi.
SERVET'İ ALMAK İSTEYEN TAKIM G.SARAY'LA GÖRÜŞMEK ZORUNDA

Başarılı stoperin menajeri Halis, Servet'i almak isteyen kulübün önce Galatasaray'a görüşmesi gerektiğini söyleyerek şöyle devam etti; " Oynamayan hiçbir oyuncu mutlu değildir. Hele Servet gibi çok hırslı bir oyuncunun oynamadığı için mutsuz olduğunu söylemeye bile gerek yok. Ancak Servet’in yurtiçin ya da yurtdışından görüştüğü takımlar olduğu iddiaları doğru değil. Servet’i almak isteyen takım varsa Galatasaray’la görüşürüz."

YURTDIŞINA GİTMEK İSTİYOR, AMA BUNUN OYNATILMAMASIYLA İLGİSİ YOK

Servet'in kesinlikle Avrupa'da oynamak istediğini söyleyen Halis, bu kararın oynamamasından kaynaklanmadığını dile getirerek şöyle devam etti; " Servet oynamadığı için gitmek istiyor düşüncesi doğru değil. Servet gitmek istiyor. Avrupa’da oynamak istiyor; ancak bu, son dönemde yedek kalmasından kaynaklanmıyor. Oynadığı dönemde de ayrılıp, yurtdışına gitmek istediğini söylüyordu. Kararı kesin.

Servet, kesin olarak yurtdışında oynayacak. Ben dışarıya gitmek istiyorum diyor. Ama nereye gideceği belli değil. Servet’i almak öyle kolay değil. Geçen yıl 8 ile 10 milyon Euro arasında borsa değeri vardı. Hâla o değerini koruyor. Dolayısıyla bu paraları verecek takım sayısı çok az. Ama transfer olması zor değil; çünkü Servet tipindeki stoperler Avrupa’da aranan stoper tipleri. Rijkaard’ın bugün kendisini oynatmaması bu gerçeği değiştirmez. Rijkaard’ın kararına saygı göstermek gerekir.

Servet, bazı takımlardaki emekli futbolculardan değil. Ben burada otururum, paramı da alırım. Vermezlerse FIFA’ya gider paramı alırım diyen oyunculardan değil. Yurtdışına gitmeye kesin karar verdi. Bu geçen sene de olabilirdi, şanssızlıklardan dolayı olmadı. Umarım bu sene aksilik çıkmazsa bu arzusu olacak."

HİÇ BİR STOPER TOPU OYUNA SOKAMAZ, BUNU ANCAK OYUN KURUCULAR YAPAR

Servet'in topu oyuna sokamadığı eleştirilerine de cevap veren Halis, hiç bir stoperin topu oyuna sokamayacağını kaydederek; " Yedek kalması Rijkaard’ın tercihi. Oyuna sokamadığı için yedek kaldığı söyleniyor. Bugün topu oyuna sokan stoper yok. Stoper, adı üstünde topu durdurmak. Onlardan fazla bir şey bekleyemezsin. Oyun kurucu arıyorsanız, oyun kurucu oynatırsınız."

SERVET İNGİLTERE YA DA ALMANYA'DA BAŞARILI OLUR

Marsilya'nın Servet'i çok istediğini hatırlatan Halis, başarılı stoperin İngiltere ve Almanya'da başarılı olacağını söyleyerek; " Servet’in futbol stili İngiltere ya da Almanya’ya çok uygun. Buraları tercih etmesini çok isterim. Benim tercih hakkım oralar olur. Servet, kuvvetli, rakibini döndürmeyen bir stoper. Bundan dolayı İngiltere ya da Almanya’da oynarsa daha başarılı olur. Ancak Servet’e en ciddi teklifi Fransa’dan aldık. Marsilya çok uğraştı. Marsilya, Servet’i transfer edemeyince Diawara, Gabriel Heinze ne ve Embia’ı transfer etti. Bu transferler, Servet’le yapılar görüşmelerden sonradır. Servet’den sonuç alamayacaklarını anlayınca bu futbolculara yöneldiler."

BEŞİKTAŞ'IN ÖNCE GALATASARAY'LA KONUŞMASI GEREKİR

Beşiktaş'ın Servet ile ilgilendiği haberlerini de değerlendiren Halis, şöyle konuştu; Servet, Beşiktaş’tan teklif aldı mı bilmiyorum. Beşiktaş’ın Galatasaray’la konuşması gerekir. Servet için yurtiçi transferi konusu kapalı bir konu. Şu anda amacımız kesin olara Avrupa'ya gitmek" diyerek sözlerini tamamladı.





http://adtext.adnet.com.tr/counthigh...,25773,103729)



Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 16:07 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2