tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Galatasaray (http://www.tualimforum.com/galatasaray/)
-   -   Fenerbahçe TV kapattırdı! (http://www.tualimforum.com/galatasaray/44655-fenerbahce-tv-kapattirdi.html)

Jaguar 27.04.10 08:53

Fenerbahçe TV kapattırdı!
 
Fenerbahçe TV kapattırdı!

http://www.yazete.com/pics/news/2604...04081166_2.jpgFutbolcuların, Bekir’in golü sonrasında TV’yi kapattığı öğrenildi!

Kasımpaşa-F.Bahçe maçını Florya’da televizyondan izleyen Galatasaraylı teknik heyet ve futbolcuların, Bekir’in golü sonrasında TV’yi kapattığı öğrenildi!

Sarı-Kırmızılı teknik heyet ve oyuncular, şampiyonluktaki önemli rakiplerinden Fenerbahçe’nin Kasımpaşa deplasmanında oynadığı maç için dün binbir ümitle televizyon karşısına oturdu.

Gazete Habertürk'ün haberine göre, Ali Sami Yen tadı’nda oynayacakları Bursaspor karşılaşması öncesi hep birlikte rakiplerinin maçını izlemeye koyulan teknik direktör Frank Rijkaard, Johan Neeskens, Nezihi Boloğlu ve bütün futbolcular, ilk yarının golsüz bitmesiyle bir hayli umutlandı. Kasımpaşa’nın ataklarında ‘gol duası’ yaptığı belirtilen Sarı-Kırmızılılar’ın, Sarı-Lacivertliler’in gollük pozisyonlarında ise çeşitli ‘uğur’ denemelerinde bulunduğu vurgulandı.

GOL HER ŞEYİN SONU OLDU!

Ancak ne olduysa maçın 76. dakikasında oldu ve Bekir’in kafa golü kalan 14 dakikada Aslanlar’ın yeşeren bütün umutlarını solduruverdi... F.Bahçe’nin attığı bu golle Rijkaard’ın TV’yi kapatarak “Haydi çocuklar, biz kendi maçımıza bakalım. Ali Sami Yen’e gitmek için yola koyulalım” dediği belirtildi. G.Saraylılar, Kasımpaşa-F.Bahçe maçının sonucunu ise takım otobüsünde öğrendi.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:38 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2